mamici de ianuarie-februarie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Uite-ma cum bantui singura pe aici! am vrut sa ma duc la tv dar nu-i nimic interesant, Robert se uita la prostia aia de pe HBO "Leader 49", pe care eu l-am vazut deja, iar eu stau pe forum de nebuna..poate mai intra cineva sa ne spuna ca naste

daniela 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mirela imi pare rau ca nu se simte bine bebe DAniel, sa speram ca ii trece repede discomfortul!
Dar chiar ca e liniste pe aici... !

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare burticute si mamicute!

Un sfarsit de saptamana lipsit de evenimente!
Eu sunt destul de deprimata, nu stiu de ce, chiar credeam ca week-endul asta o sa nasc. Alex a visat azi noapte ca l=am trezit sa-i spun ca mi s-a rupt apa, dar ca sa stea linistit ca mai putem dormi cateva ore inainte sa mergem la spital. Evident ca s-a trezit saracul transpirat tot si a inceput sa verifice patul daca nu cumva e ud. Ghinion, era un vis.
Bebe misca in toate directiile, de ma misca din loc. Mi se pare ca in loc sa coboare, a urcat ca il simt chiar in capul pieptului si am probleme cu respiratia. In acelasi timp presiunea de pe col ma omoara. Si ca toate fetele care asteapta sa nasca, toata gradina de legume se afla in meu.
Nu credeam ca ultimele saptamani de sarcina vor fi atat de grele. De abia astept sa-l tin pe bebe in brate...stiti si voi cum sta treaba.

Alte noutati... azi am reusit sa ma inchei la cizme si am fost la restaurant si la cumparaturi! Ce eveniment!

Va pup pe toate.

ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela pana iti aduce cineva bonissan mergi la farmacie si cere ceva de colici ca iti dau si fara reteta ca au pe baza de plante siropuri sau cere ceaiuri de fenicul ca dc au francezii tre sa aiba si spaniolii. Dc te consoleaza cu ceva sa stii ca nu au zilnic crize de colici ci o zi mai bine o zi mai usor. Dar lasa ca ii invingem si pe astia. Si asa cum zicea Daniela incearca si tu toate metodele care s_au spus ( la mine nu a mers decat plimbatul prin casa toata noaptea cu bibcul in bratze) si vezi care merge si dc merge.
Hai restul nasteti odata ca de nu vin eu dupa dopurile voastre sa le arat drumul de iesire
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina ... poti sa-ti incepi turul, ca multe mai suntem "dopate", iar bebeii nu gasesc luminita de la capatul tunelului!

ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina, daca tot incepi turul te rog spune-i fetei mele ca de stat poate sa mai stea vreo 2 saptamani, dar sa-si mute naibii picioarele din ficatul meu ca nu mai pot!!!

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai sa va scriu si eu repede, ca pana apuc sa va citesc se face miezul noptii.
FELICITARInoilor mamici, URSULINA, GIOVA SI DEEA, sa va traiasca comoriile, sa creasca mari si sanatosi, si sa aveti mult laptic!!
noi asta seara ne-am intors de la socrii, am fost intr-o minivacanta[:D. A fost foarte frumos, mult soare si multaaaaa zapada. David a invatat sa schieze, ne-am plimbat prin zapada, am dat-o chiar si cu sania pe bebelina.Pun si ceva poze in album dar cred ca maine!! Cred ca i-a si placut ca tare a mai dat din picioare. In rest suntem bine, am cam avut si eu intariri de burta, mai mult sau mai putin dureroase, sper sa nu prevesteasca inca nimic.
am citit tot dar nu mai stiu nimic, e varza la mine in cap!
Careva intreba de ce nu e voie sa manaci citrice - din cauza aciditatii care o provoaca trece in lapte si la bebe poate sa i se roseasca funduletul. Asta stiu eu.
Am am inceput sa ma agit nu mai am stare, vreau sa cumpar cat mai repede mobila aia sa incep sa aranjez hainutele! am cumparat un material sa-i fac la bebe un schimb de pat. Macar atat sa aiba si ea ceva nou, ca oricum mosteneste tot de la fratii ei!
maine prietene mele imi fac un babyswou-er (sau cum se scrie)
dar ceva mai simplu fara surpriza, si numai intre noi fetele.
Incerc sa va pun acum cateva poze de la munte la mine in album
Va pup si pe maine

Mira 33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ciao fetelor.
Sunt Clau.
Am trimis cateva poze cu Marcolino.
Ioanei i-a venit lapticul, cu 'furie'!
I-am cumparat pompa pt sani.
E ok iony meu, putin cam deprimata(batai sa-i bata de hormoni), insa o incurajez puternic pana vine acasa.Pe urma mi-e mult mai usor sa o linistesc.
Marco are icter;speranza noastra e sa-idea drumul pe marti(ca maine nu credem sa aiba vreo sansa).
In rest...,va marturisesc ca mi-am filmat odrasla si ma uit la filmat cam de 5 -6 ori pe zi...
Va pup si va mai scriu eu pe maine.
Ciao fetele

clau

gio si bb Marco 39 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai ca s-au incarcat si pozele, am citit si eu povestea Ioanei, am vazut si pozele cu bebeii, sunt toti asa de dulci... pe bebelina mea vad ca a apucat-o sughitul!!!, mi-am schimabt si semnatura, maine fac 34 saptamani. uite ca am ajuns la performanta asta, nici nu credeam, pe vremea asta Daria tocmai venea pe lume!
Acum merg si eu in pat, daca m-o lasa Daria sa dorm, de niste nopti se tot trezeste plangand, dintii bata-i vina, azi a iesit unul, dar se pare ca a cam racit, are nasul infundat.
somn usor, si noapte buna la mamici si burtici!

Mira 34+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia uite ce bate vantul pe aici si eu cu el.
J G ai fost tare . M_am stricat de ras nu pot sa iti spun ce fata a facut Marian ca era cu mine la calc si cand a vazut fraza ta a zis ca e clar ceva in neregula cu forumul asta ca nu se mai mira de ce prostii debitez ca cica le_am invatat de aici. Si mai citeste si ce spui tu de ficatii tai si sa vezi fatza nene zici ca il lovise masina ca nu intelegea nimic pe unde ma duc sa fac un tur si de ce iti da fiita la ficati ( saracul credea ca ai vreo karatista la usa).
Clau sa iti traiasca baiatul . Ditamai grasanul . Esti amuzant tare cand povestesti cred ca te integrai perfect la schimbul doi. Dar nu e tarziu sa stii ... Inca o data salautari Ioanei si stai linistit ca hormonii aia pleaca peste vreo...3 luni ... deci inarmeaza-te cu tigari.
Monica ce face nora_mea papa bine? Sunteti ok?
Maraki ai vazut ca a fost cutremur in Grecia ? Dc eram Nostradamus te anuntam din timp ca sa trimiti socroshenia poate se lipea vreo caramida in capul ei. Ce face Angelo? Am citit ca incepe sa il ajunga pe Mario. Sa stii ca si eu stau cu orele si ma uit la al meu.
Denisa tu esti la nunta parca. Poate nasti la altar prin biserica ia vezi.
Ursoaica sper ca esti ok. Cand vii da si tu un semn mic ca esti ok sau pune_l pe Tino ca vad ca se pricepe si incet incet poate le deschidem subiecte si la tatici.
Va pup ca e tarziu si astept sa nasca cineva ca m_am plicitsit sa tot astept. Bag de seama ca aici e ori toate intr_o zi ori nici una.
Irina

Mergi la inceput