E normal -matrimoniale ?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Elise, imi pare atat de rau! Ti-am tot urmarit posturile, esti o tipa cu mintea sanatoasa, ai luat decizia corecta. Aceasta boala, indiferent ce scuze si-ar gasi, confirmarea masculinitatii, virilitatii ori whatever nu are leac, o data ce a gustat, nu va mai exista convingere pe termen lung pentru viata de familie ...
Sa nu-ti pierzi increderea in tine si o sa vezi ca totul se va aranja frumos pentru viata ta!
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

Draga Elise,
Hai sa iti spun ce experiente am avut eu pe site-urile de matrimoniale, cu barbatii. In paranteza iti spun ca m-am inscris pe un site datorita unui subiect tot de pe acest forum: cum si-au gasit unele fete fericirea cu un barbat de pe net. Si incep cu concluzia: in prezent am o relatie cu un tip din viata reala, nicidecum cu vreunul de pe site (m-am intalnit cu cativa si am ramas socata).
Sa iti spun de fapt despre ce te intereseaza pe tine. Barbatii insurati de pe site:
1. Majoritatea barbatilor nu au poza, deci cu atat mai mult cei insurati, aia nu au niciodata poze, se protejeaza cred. AIci un mare semn de intrebare despre sotul tau, in curand ex.
2. Majoritatea scriu ca sunt casatoriti sau cel mult nu specifica starea civila. Si aici un semn de intrebare mare, de ce a zis ca e singur, nu stiu.
3. Am aflat , de la un esantion cred eu reprezentativ de barbati insurati care m-au contactat, ce naiba vor de la site-urile astea: sex si atat. Sex mai deosebit, mai interesant decat cu nevasta sau vreo fantezie neimplinita. Atat!
4. Cand ii intrebam daca nu li se pare ca sunt nesimititi fata de sotii, sustineau sus si tare ca isi iubesc nevesteel, ca nu ar divorta niciodata. Deci aici il cred pe sotul tau ca nu vrea sa divorteze.
5. Multi dintre ei au chiar copii! Incredibil dar adevarat sau poate tocmai astia or fi mai frustrati.
6. SUnt fricosi, nu iisi pun poze pe site, nu prea se vad cu nimeni, se ascund sub diverse identitati , deci e doar o fantezie pentru ei. NU ii iau apararea sotului tau, nici gand, eu ma enervez pe astia si cand imi trimit mesaje daramite daca as fi in locul unei sotii!

Acum e drept ca iti povestesc toate astea din perspectiva mea, eu sunt o femeie cu capul pe umeri, prea matura chiar, cu un copil mic in grija, deci probabil ca nu sunt o femeie tipica de pe site-urile astea. Oricum am incetat de mult timp sa mai raspund la mesaje, m=am si plictisit, am si o relatie. Dar e adevarat ca am aflat destule de cand m-am inscris pe site-ul asta, mi-am dat seama ce poate zace intr-un barbat aparent inofensiv.
Daca vrei, scrie-mi pe PM daca simti nevoia sa te mai lamuresti, as mai putea sa iti povestesc o gramada de ciudatenii.
E bine ca l-ai dat afara, l-ai pus pe ganduri, insa, in concluzie, parerea mea este ca nu ar fi indraznit sa te insele! Nu au curaj, nu au dorinta asta cand intra si discuta pe site-uri , cred ca e mai mult o dorinta de a-si verifica capacitatile de cuceritor , de comunicare , etc. Si daca ar fi pe site-uri macar 50% femei ca mine, nu ar avea ce face, nici macar sa converseze, eu am oroare de barbatii insurati.
Mai gandeste-te ....ce sa zic, iti spun din perspectiva unei femei divortate (si cu un bebel, e drept)
Cum ai aflat ce profil avea el? L-ai fortat tu sa iti spuna sau ti-a spus tipa cu care ai vorbit pe messenger?

ra_mata

http://photos.yahoo.com/ra_mata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sunt partial de acord cu Ra_mata:
-da, majoritatea barbatilor insurati sau implicati intr-o relatie serioasa si veche nu se dau asa usor in vileag, nu pun poze, nume, etc
-nu...cei mai multi dintre ei nu spun ca sunt insurati.
-sunt multi care ar merge mai departe daca li se da sansa.

De unde stiu?

Si eu am fost inscrisa acum cativa ani pe unul din site-urile de intalniri.
Nu-mi doream practic o relatie ci mai mult cineva cu care sa mai vorbesc.
M-am dezabonat intr-o buna zi, fara sa ma mai tenteze in veci asa ceva din cauza unei intamplari.

Vorbeam de mult timp cu un tip. Scria pe profilul lui ca era neinsurat, cauta la fel ca si mine prieteni (nu sex ... ma rog, ce cauta numai el stie dar nu era nimic pe fata), nu avea poza.
Asta nu ma deranja pt. ca nu intentionam sa ne intalnim si oricum nici eu nu pusesem poza.
Dupa ceva timp mi-a trimis poze cu el, mi-a dat si adresa unui site de la firma la care lucra el. Si acolo erau poze cu el...asa am aflat ca era unul din directori.
Pe site scria ca firma facea angajari part-time, pe timpul verii si asta ma interesa fiind studenta in vacanta si cu nevoie de ceva bani.
L-am rugat sa ma anunte si pe mine cand erau interviurile si asa am facut schimb de numere de telefon.

Urmarea?

La cateva zile am fost sunata de o doamna isterica care s-a prezentat ca fiind sotia respectivului si ma acuza ca ma culc cu el.
De fapt singurul lucru pe care-l intreba obsedant era de cat timp ma culc cu el.

Am reusit sa o calmez si sa o sfatuiesc sa vorbeasca cu sotul nu cu mine.
Oricum a fost destul de penibil, eu fiind si intr-o masina plina cu prieteni, toti tacand brusc ca sa asculte o conversatie atat de "interesanta".
Cu el n-am considerat ca mai e necesar sa mai discut ceva.
Mi s-a parut a fi de cea mai joasa speta mai ales ca imi propusese de multe ori sa ne intalnim la o cafea.

Nu stiu ce sa zic despre sotul tau...el si-a facut profilul mult prea batator la ochi de parca ar fi refulat acolo toate frustrarile.
Nu e clar profil "obisnuit" de om insurat care nu cauta decat "una mica" sub acoperire.
Poate ca vroia numai sa-si dovedeasca lui insusi ceva.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Deocamdata sint in stare de soc - nu-mi pare rau de ce am facut, nu-mi pare nici bine, doar ca simt o imensa sila de el...de mine...si de ultimii ani.
Simt nevoia sa imi fac o baie buna. Atit.

Si-a carat prima transa de haine, apoi s-a intors in genunchi si cu lacrimi in ochi implorindu-ma sa il iert. Nu pot. Cica "a facut-o de curiozitate". L-am sfatuit sa fie barbat si sa isi asume consecintele faptelor lui. Se pare ca nu poate....
Mi-a ramas in minet in special una din postari, cea cu "pupicei" si "ce dragalasa esti" - ei bine, mie nu-mi vorbea niciodata asa. Poate nu e chiar relevant, dar asta m-a lovit: faptul ca sint cuvinte care ii intra in vocabular, pe care le poate spune, dar nu mie - probabil nu-l inspir...Si aici toate declaratiile lui adunate dau zero.

Nu putea decit sa repete ca un papagal ca a gresit, si sa-i mai dau o sansa.
Poate rational as face-o...fiziologic nu pot, sufleteste nu pot: ala pe care l-am vazut acolo nu e omul cu care m-am casatorit, cu care am jurat sa trecem impreuna si prin buns si prin rele...E o alta persoana.

Probabil, avind timp liber si find acum o "femeie libera", o sa imi fac si eu un cont sa vad ce se invirte pe acolo, ca sa imi cunosc, macar retroactiv, barbatul.

Deocamdata a plecat.
Nu cred ca ma mai pot impaca cu el vreodata - nu cred nici macar ca vreau sa mai vorbesc cu el la telefon sau pe mail.
Dar nu pot sa stiu cum o sa gindesc peste citeva luni.
Acum vreau sa nu-l mai vad.
Sa-mi fac o baie.
Si sa dezinfectez toata casa in urma lui.
Atit.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Wow, Elise ai fost foarte hotarata. Imi pare nespus de rau despre ce ti s-a intamplat, am citit cat de mult suferi din cauza problemei cu infertilitatea si..acum asta
Eu iti doresc sa nu suferi deloc sau macar cat mai putin si Dumnezeu sa te ajute sa iei deciziile corecte

Oana_B

Mergi la inceput

Va multumesc mult tuturor pentru incurajari!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Elise o sa treci si peste asta. Iesi in oras, fa-ti un cadou frumos. Un parfum , o pereche de pantofi, ceva doar pt tine. E un nou inceput! Ai deschis o noua usa paseste cu incredere!

"The harder you work, the luckier you get"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

Elise o sa treci si peste asta. Iesi in oras, fa-ti un cadou frumos. Un parfum , o pereche de pantofi, ceva doar pt tine. E un nou inceput! Ai deschis o noua usa paseste cu incredere!

MIchelle,

MUltumesc!

Va trebui oricum sa ies in oras si sa imi fac o serie de cadouri, deoarece "Mr. X' a plecat pina si cu sapunul+ pasta de dinti din casa...., a luat suruburile (da, le-a desurubat, ca erau ale lui) si surubelnitele lui, scrumierele, brichetele, linguritele.....
BIne Doamne iarta-ma ca n-a cumparat el yala de la intrare, ca dormeam cu usa deschisa in noaptea asta....
Eu nu tineam minte toate detaliile astea, cine ce a cumparat.
El, da....
A vazut ca ma umfla risul si a fost f. nedumerit : "Pai n-ai zis sa iau tot ce e al meu?"

Si a luat si singura carte de credit pe care mai erau bani.
Norocu' ca sa o "reincarc" pe a mea azi, pentru ca nu mi-a lasat nici de un pachet de tzigari.

Vrind, nevrind, trebe sa ma duc oricum la cumparaturi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

asta dovedeste ce caracter are. cand eram in liceu aveam un coleg care era foarte generos cu iubitele lui atata doar ca atunci cand se desparteau le cerea toate cadourile inapoi . .....

si stii ce . daca mai ai si alte lucruri sa-i reprosezi in afara faptului ca alinta necunoscute te net , nu da inapoi ca n-ai de ce . Poate ca Dumnezeu de aia nu ti-a dat copilul inca, poate ca ti-e scris sa-l faci cu altcineva.... In orice lucru rau pana la urma este si ceva bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7

asta dovedeste ce caracter are. cand eram in liceu aveam un coleg care era foarte generos cu iubitele lui atata doar ca atunci cand se desparteau le cerea toate cadourile inapoi . .....

e, atunci norocu' meu ca el n-a fost prea generos!

urmarea fireasca ar fi fost sa-i calculez chirie petru cit a stat in casa mea, da' n-am sa fac asta, pentru ca pentru mine pierderea majora e de timp, sperante, investitie afectiva.

Si asta nu se poate cuantifica in bani.

Elise

Mergi la inceput