E normal -matrimoniale ?!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

din ce am citit pana acum, as zice ca te-ai purtat ca o femeie cu capul pe umeri, care nu face compromisuri uriase sperand ca va uita/ierta si lucrurile vor fi frumoase in continuare...

sotul asta al tau sincer nu merita o a doua sansa; nu poti sa zici ca l-a luat valul, si-a pierdut efectiv capul si nu a realizat decat prea tarziu ce face; pur si simplu a cautat deliberat pe net diverse curve si nu numai; s-a si intalnit cu ele (si ma indoiesc ca "nu numai"); nici macar nu pare a fi cuprins de remuscari (poate doar ca l-ai "prins")...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Elise parerea mea e ca nu e normal. Cind intri pe un site de matrimoniale si intri in corespondenta cu cineva jignesti in primul rind persoana apropiata tie (nevasta, prietena, logodnica etc) care te iubeste si are incredere in tine si apoi jignesti persoanele cu care stai de vorba si pe care le minti cu buna stiinta. Eu gasesc ca e un lucru condamnabil, foarte grav. Bine nu atit de grav ca adulterul dar pe aproape. In primul rind daca persoana aceea mi-ar fi numai prieten as termina-o cu el scurt. Daca mi-ar fi sot nu as mai avea incredere in el, e ceva peste care nu as putea trece cu vederea si care nu as putea ierta ierta decit in nu stiu citi ani de comportare exemplara! Insa probabil ca daca a facut asa ceva e suficient de necopt ca sa mai faca si alte timpenii care in final vor duce la divort (teoria mea). E ceva absolut dezgustator si imatur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Cred ca linia de "demarcare" intre normal si anormal e foarte fina, de unde si atitea diferente de opinii.

Eu sint ferm convinsa ca asta a fost tradare - si intr-un mod f. dezgustator.
Poate altcineva, in situatia mea, ar fi reactionat altfel. Nu contest.

In ce priveste urmarile pe termen lung...nu le stiu.
Vom trai si vom vedea.

adrienne12 - ai dreptate, m-a jignit pe mine, a inselat...asteptarile si celorlalte (putine) tipe normale "ratacite" pe siteul ala.

Chiar am vb. zilele astea cu unele, de pe contul lui de mess. fara sa stie cine sint, doar ca sa "iau pulsul" lucrurilor.
Aveau niste vise f. roz...si "no clue" ca e insurat.

I-am spus asta si a ridicat din umeri (ca nu il intereseaza).
Probabil asta le spune si lor despre mine?!
DACA le spune despre mine....

Ma rog....
O sa vad cum se vor derula lucrurile.

Deocamdata e super aiurea ce ni se intimpla.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Elise, nu ti-ar fi mai usor daca ati inceta sa va mai vedeti si sa vorbiti pentru o perioada..? Doar atiti cit ar fi necesar sa-ti faci ordine in gindurile tale si sa intelegi ce e mai bine pentru tine? Poate fi destul de greu sa-l eviti daca te cauta si te suna mereu, si totusi posibil in cazul in care stati separat. Timpul oricum ramine cel mai bun leac... In plus, fara explicatiile lui care (pentru tine) sunt lipsite de sens ti-ar fi mult mai simplu sa te linistesti si sa intelegi cum e mai bine sa faci, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citez din postul tau initial:

quote:
Initial creeata de Elise
Azi dimineata am gasit messengerul lui deschis si o tipa dandu-i "buzz" pe messenger, ca de ce nu vrea sa vb. cu ea.
...
Mi-a atras atentia o fraza "ai gasit ce cautai, adica pe cineva cu care sa te intelegi?"

Elise, eu tot revin cu observatia mea. Si te rog sa nu te superi pe mine. Mi se pare greu de crezut ca o persoana pe care ai cunoscut-o in ultimele sapte zile (ca asa am inteles de la tine, ca totul s-a desfasurat intre Revelion si ziua in care ai postat aici) sa te abordeze in maniera pe care o spui aici. Mai ales ca nu gasesti pe cineva cu care sa te intelegi in cateva zile. Remarca de mai sus nu are sens in contextul spus de tine. De asta eu zic ca este ceva care dureaza de mai mult timp.

Am revenit doar pentru ca mi se pare ca anumite lucruri din ce se povestesc aici nu se leaga. Dar asta e doar parerea mea.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

quote:
Ma rog....
O sa vad cum se vor derula lucrurile.

Deocamdata e super aiurea ce ni se intimpla

Elise, imi pare sincer rau pt. tine.

Te credeam matura si cu capul pe umeri, insa vad ca te lasi atrasa in jocul lui si sigur vei ierta si merge mai departe cu el pana in ziua in care vei descoperii cine stie ce altceva...viata dubla,etc.

De ce nu eviti sa-i vorbesti si sa iesi cu el? Vreti sa ramaneti prieteni? Pur si simplu vrajeala....va venii seara cand va ramane pt. un pahar si de aici ....

Vorbeam aseara cu sotul meu despre pb. ta. Din punctul lui de vedere, acest om nu este normal si nu se va schimba niciodata daca nu a facut-o pana acum. Asa a fost inainte, asa va fii si de acum incolo, nici macar de dragul tau nu a facut-o. Si mai crede ca aceasta istorie nu dateaza de doar cateva zile, a fost din totdeauna, doar ca tu nu vroiai sa vezi. Spuneai ca este plecat mai tot timpul,cu serviciul...Singur? cat de sigura esti?

Sincer imi pare rau pt. tine....te-am crezut tare si sigura pe tine, dar se vede ca pierzi teren.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by Elise
Chiar am vb. zilele astea cu unele, de pe contul lui de mess. fara sa stie cine sint, doar ca sa "iau pulsul" lucrurilor.
Elise

Pai astea nu prea sunt prostituate. Pe ele le-ar interesa pretul si data, nu sa stea la taclale pe messenger si sa-si faca "vise roz".
Nici eu nu cred in balivernele sotului tau si nici nu cred ca se va schimba. Asa cum nu s-a schimbat dupa casatorie.
Si da, ar fi trebuit sa te intereseze viata lui anterioara casatoriei, pentru ca asta i-ar fi descris caracterul si ti-ar fi oferit o perspectiva a vietii alaturi de el. Oamenii se mai schimba, dar nu intr-atat.
Orice om (barbat sau femeie) poate gresi. Eu nu cred ca dupa ce te-ai casatorit nu ti se mai "pune pata" pe cate cineva. Dar tine de respect si de iubire fata de cel de alaturi sa nu-ti urmezi impulsul. Si chiar daca, ok, ai gresit, dar a fost doar o data, un moment de ratacire, cand nu stiai ce vrei si pe cine iubesti, atunci meriti o a doua sansa. Dar asa, cand e cu premeditare si cu n'spe, asta nu mai e moment de ratacire, e mod de viata.
Mai rezista un pic si apoi ai sa vezi ce clar ti se va parea totul si ce bine iti va parea ca te-ai desprins. Cu siguranta exista si pentru tine cineva care sa te merite.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

quote:
Elise, eu tot revin cu observatia mea. Si te rog sa nu te superi pe mine. Mi se pare greu de crezut ca o persoana pe care ai cunoscut-o in ultimele sapte zile (ca asa am inteles de la tine, ca totul s-a desfasurat intre Revelion si ziua in care ai postat aici) sa te abordeze in maniera pe care o spui aici. Mai ales ca nu gasesti pe cineva cu care sa te intelegi in cateva zile. Remarca de mai sus nu are sens in contextul spus de tine. De asta eu zic ca este ceva care dureaza de mai mult timp.

Am revenit doar pentru ca mi se pare ca anumite lucruri din ce se povestesc aici nu se leaga. Dar asta e doar parerea mea.

Daniela

Ba eu cred ca se poate ca tipa sa raspunda prin "ai gasit ce cautai?" la descrierea pe care a facut-o el in profil. Am fost si eu inscrisa pe un astfel de site si multi dintre cei care imi scriau, se legau de ceva ce am scris in profil. Deci e perfect posibil ca el sa fi fost pe acel site doar de cateva zile. Insa asta nu scuza comportamentul lui. Pe mine, ca femeie singura, barbatii insurati care cauta pe astfel de situri chiar si numai discutii, ma dezgusta.
Nu neg ca am stat de vorba cu barbati insurati (2 la numar), intamplator, care mi-au cerut un sfat atunci cand casnicia lor se afla in impas. Si am discutat numai la subiect, se vedea ca vor intr-adevar ca relatia lor sa mearga, dar nu stiau cum. Iar dupa ce m-au anuntat ca unele din sfaturile mele au functionat si mi-au multumit, n-am mai luat legatura. Pentru ce? Numai ca nu s-a intamplat pe situri de genul asta.
Elise, iti inteleg dezamagirea si-mi pare rau ca s-a intamplat asa. Numai tu poti hotari ce faci mai departe, noi doar ne exprimam opinia in functie de felul in care am reactiona, la descoperirea unei asemenea probleme, chiar daca nu poti sti cu adevarat decat atunci cand ti se intampla.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

am observat la multe femei tendintza de a le gasi scuze barbatilor...pentru a-si acoperi de fapt din punct de vedere moral indoiala pe care le-o creaza dorinta de a-i ierta si se intoarce la ei, ce sa facem asta e natura noastra mai "slaba" a femeilor in general...asta e ok pentru femeile care pot...altele nu pot sa faca si nici nu vor sa faca compromisuri...aici e chestie de limite, nu trebuie judecate, nici unele, nici altele.

referitor strict la subiect: e clar ca asta e "modul lui de viatza"...nu trebuie acoperit, caci mai devreme sau mai tarziu Elise tot asa vei fi nevoita sa traiesti...si repet ceva ce am spus maid emult pe forum la un subiect asemanator, nici sa se dea de "ceasul mortii" sa te aiba inapoi nu depaseste limita citita prin reviste de gen "cosmopolitan" etc,etc...face si el ce scrie acolo, oricare altul ar face la fel, daca nu ar vrea sa-si "piarda" locsorul caldutz langa tine...daca n-ai fi descoperit din intamplare traiai bine mersi langa el, mult timp fara sa ai habar...ceea ce crede-ma o zic cat se poate de serios, e ok, daca doar asta vrei de la o casnicie...noi ne dam cu parerea pur subiectiv, caci cum poate fi cineva obiectiv la asa ceva...pana si psihologii dau niste "tipare" de comportament, dar cine stie ce ar face ei in cazul tau, numai ei insisi stiu asta, nimeni dinafara.

iar fetele de pe site-ul ala, cum naiba sa fie vinovate, daca el prezinta o "interfatza" poate interesanta pentru ele, se mai da si "single"...ele poate cauta ceva serios, dimpotriva eu pe el il vad un soi de "sarpe cu clopotei" pus pe fapte si glume nedemne de un sotz.

multa putere sa mergi mai departe(preferabil pentru demnitatea ta de "femeie" fara el)
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Stefana

quote:
Originally posted by Elise
Elise

Pai astea nu prea sunt prostituate. Pe ele le-ar interesa pretul si data, nu sa stea la taclale pe messenger si sa-si faca "vise roz".

Nici eu n-am zis ca sint: in fraza dinainte spuneam ca mai sint si unele tipe "normale" ratacite prin corespondenta lui. Ba chiar si unele care l-au luat la injuraturi:
quote:
adrienne12 - ai dreptate, m-a jignit pe mine, a inselat...asteptarile si celorlalte (putine) tipe normale "ratacite" pe siteul ala.

Delphin:
quote:

Te credeam matura si cu capul pe umeri, insa vad ca te lasi atrasa in jocul lui si sigur vei ierta si merge mai departe cu el pana in ziua in care vei descoperii cine stie ce altceva...viata dubla,etc.
...
Sincer imi pare rau pt. tine....te-am crezut tare si sigura pe tine, dar se vede ca pierzi teren.

Nici n-am pierdut, nici n-am castigat teren.

Situatia e aceeasi, fiecare acasa la el.

Ne-am intilnit pentru ca vreau sa inteleg macar rational ce s-a intimplat si ce ne-a lipsit.
Cind o sa am toate datele, si o sa ma lamuresc daca despartirea ne apropie sau ne desparte, si ce influenta are separarea asta asupra mea, poate voi decide ce sa fac.
Sau poate timpul va decide de la sine.

Poate o sa plece el pur si simplu.
O sa gaseasca o mandra mai focoasa si se duce cu ea.
Ar simplifica lucrurile, nu credeti?

Ca mie mi-ar fi greu, daca nu imposibil, ca asa, cu nervii zdruncinati, sa ma cuplez acum.
Am nevoie de timp sa imi ling ranile.

Elise

Mergi la inceput