Rahova sau apropiere..... (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Ale face vraji peste tot, ieri de ex. le-a facut in sufragerie pe mocheta, reteta a inclus niste iaurt pe care l-am lasat eu pe birou si in timp ce eu pasam mancarea ea a spoit mocheta.
Cristina m-am uitat aseara pe TVR dar nu e serie noua, sunt tot episoadele vechi din Neveste disperate. Ma bucuram sa fi fost noi....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

De frica sa nu ma uitati...mai apar si eu.
Am alergat o saptamina dupa 3 hirtii pentru nenorocirea de dosar....dar s-a terminat.Pe luna asta,vreau sa zic.Ca de la 1 reluam coada de la primarie.Apropo,Aissa,au facut "model" de adeverinta la primarie...Sa stii cu ce sa te prezinti...Pupicim pe Ale...mica vrajitoare.
CristinaT .
Lexi...felicitari!Sarcina usoara si bebe sanatos.
Monica .
Cit despre LilMed,eu o am pe Bya inscrisa acolo,la medicul de familie(pediatru).Eu sunt multumita.Si de clinica si de dr.Analize cred ca o sa-i fac si eu Biancai in februarie.Poate asa aflu si eu de ce printesa din dotare nu vrea sa manince.

Revin....

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ce faceti fetelor, lasati subiectul nostru sa se duca pe pagina a doua? Chiar asa, nu mai avem ce sa povestim?

Pana una alta sa va povestesc eu ce am patit ieri! M-am dus in vizita la un prieten care este medic stomatolog si m-am ales cu o masea scoasa! Initial mi-a spus ca dupa anestezie nu pot sa alaptez 3-4 ore dar cand s-a apucat de treaba a trebuit sa dubleze doza de anestezie ca era cu cantec, puroi, radacini macinate.... Si ia uite ca vin acasa cu maseaua scoasa si cu interdictie de a alapta 12 ore! Si s-a pus fata mea pe un plans cand a vazut ca nu-i dau sa suga ... de nu mai stiam ce sa-i facem. Asa ca am scos-o afara, poate poate adoarme! De unde?! Urla de se auzea pana in casa... asa ca, fiind constransa de imprejurari am mers la prietena mea care are o fetita de 3 luni sa-i dea ea sa suga! Dar, spre disperarea si mai tarziu mandria mea, ii impingea tzatza prietenei mele si se uita asa de urat la ea ca m-a infundat si rasul! In final am ajuns acasa, mi-am scos cu pompa tot laptele "anesteziat" si dupa numai 7 ore de la extractie i-am dat sa suga! Sper sa nu aibe efecte secundare asupra Mayei, insa chiar nu aveam cum sa o mai pacalesc!

Referitor la alergatura cu dosarele pentru CIC eu m-am scos - vorba vine! Pentru ca in perioada in care am fost insarcinata am lucrat in strainatate si nu am cotizat la CAS nu beneficiez de nici un ajutor de la stat.

Multi pupici tuturor!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

florentina,Doamne prin ce-ai trecut...ref cic imi pare rau ca nu beneficiezi...pe mine m-a invatzat cineva si cat am fost plecata "m-am asigurat" la cas pe sal minim pe economie si plateam vreo 700 000 lei pe luna...dar acum eu zic ca a meritat sa dau banii.
cristina, asa face si ruxi cum prinde ceva mancare cum imprastie prin toata casa...si ce-i place cel mai mult sa scuipe din gura si sa dea cu piciorusul peste...pupa alexutza din partea mea
vio te asteptam mai des
eu iar am fost la patinoar si in seara asta si sunt franta de picioare...dar ma simt bine
va pupnoapte buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata fetele.

Ce vreme afara numai buna de condus ca incepatoare...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Spor la condus Cristina. Si eu tot pe vreme din asta am facut scoala
Monica ce bine ca iesi...uneori ma apuca toate alea ca numai in casa stau. Am iesit ieri, am mers in parc, era noroi+gheata+pustiu, am stat putin si acasa, asta e toata iesirea mea...
Nasol moment Florentina, fata infometata!

Vreau vreme frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Fetele sambata dimineata vreau sa ies cu fata in parc. Daca mai vine cineva vin in parc, daca nu ma duc in Carol.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Cristina mai vorbim, depinde cum e vremea, la ce ora iesi, ai nostri sunt mici si eu inca depind de ea cu programul ca nu doarme cand vreau eu. As vrea sa ne mai intalnim. Eu am fost si azi, era aproape pustiu si alerga fata mea dupa copii mari care oricum nu o bagau in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Fetelor...daca vorbiti de intilneli...ma bag si eu!
Depinde de vreme si de ora,dar,in principiu...DA !

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Neata, ce vreme "frumoasa".
Ce faceti voi?

Mergi la inceput