pierdere lichid amniotic?

pierdere lichid amniotic? | Autor: ammuntean

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi dati un sfat, daca ati trecut prin asa ceva. Asta seara am avut o scurgere de lichid neobisniuta: lichidul nu are miros si cantitatea a fost destul de mare, zic eu, avand in vedere ca am udat si pantalonii si chiar scaunul pe care stateam. A durat numai cateva secunde, s-a oprit imediat. Nu am dureri, nici contractii. Ieri am fost la doctor si totul a fost ok. Bebelina a crescut, nu mi-a spus nimic care sa ma ingrijoreze.
Ce-o fi fost scurgerea aceea? Voi merge urgent la doctor daca se va repeta. Mi-e groaza de noaptea ce urmeaza. Mentionez ca sunt in gravida in 26 de saptamani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pe masura ce inaintezi in sarcina scurgerile vor fi mai mari cantitativ! Totusi in lokul tau nu as mai astepta pana maine m-as duce direct la urgente!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

Multumesc pt raspuns. Asa am facut, am fost la urgente. Din fericire nu e nimic grav. Membranele nu sunt rupte, bebe era ok la eco, lichidul era prezent in cantitate normala. Totusi trebuie sa urmaresc atent ce se intampla. Groaznic arata maternitatea, te deprima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

BRAVO! Ma bucur mult ca sunteti OK

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput