Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor eu inainte cu cateva zile sa nasc, stateam pana tarziu pe forum nu din cauza insomniilor, evitam sa stau in pat pt. ca ma simteam foarte rau, in ultimele doua zile nu mai aveam stare, nici pe canapea nu ma simteam bine, incepusem sa ma plimb prin casa, nu aveam stare si nu puteam sa fac absolut nici o treaba.Cine are simptome asemanatoare sa se gandeasca ca poate se apropie momentul
Ma duc sa apuc si eu doua ore in pat ca la 1.30 se scoala Angelo sa pape
va pup, noapte buna burtici, mamici si bebelasi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Am venit si eu de la job, acasa, m-am mai oprit l aabnca si la un magazin,bineinteles ca baba m-a ofticat pina in ultimul moment si cand ma vrut sa imi iau la revedere m-a ignorat, dar treaba ei, oricum am scapat de ea!
VAd vesti noi de la Alina si Jeanina, Alina are voi esa nasca inaintea mea, dar Jeanina nu, ea trebuei sa mai tina pe acolo macar vreo 2-3 saptamini, sper sa ii transmit rugamintea telepatic!
Cuscra- maninc amama tt cevrei s aiti scoti parleala si sa fie Angelo bine!
Moni- sper si eu sa am lapte ca tine, chair dc acuma degeaba string eu de sfarcuri ca nu iese nimika.
Florinini- eu zic sa mai bagi si scari ca ajuta, ce pastila cu ulei folosesti?
ANAM- tu ce faci?

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Scriu pe fuga cat mananca mandra.
Florini, Pisoi tinem pumnii sa nasteti cat mai repede. Ia trageti o fuga prin discoteca, program obligatoriu de dans doua ore, va intoarceti acasa si faceti prostioare si poate, poate.
Alina, petele de sange sunt probabil de la control. Stiu ca asta am patit si eu la prima sarcina la ultimul control, de l-am sunat pe doctor disperata, dar mi-a zis ca totul e ok.
Janina, nu te mai ingrijora si curaj. Poate Maraki are dreptate si e pregatirea inainte de natere.
March, se pare ca vom naste cam in aceiasi perioada.
Ana, eu nu m-am umflat deloc, dar mi-am scos inelele si verigheta in momentul cand am aflat ca sunt insarcinata. Mi-am zis ca mai bine nu ma risc.
Fug sa fac pizza, am aluatul la crescut.
Noapte buna la fetele care merg la culcare.
Denisa, tu ce mai zici?

35+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Maraki, eu am simptomele pe care le zici. Mi-e groaza sa merg noaptea la culcare, dar dorm bine ziua.Nu prea am stare, parca m-a apucat si aranjatul, mutatul, etc...Dar pana pe 7 februarie nu ma grabesc sa nasc si sper sa fie asa.
Denisa, lasa baba in pace. Acum incearca sa te odihnesti si sa profiti ca vei sta acasa.

35+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Ma duc sa pap ceva, asta zic Diana
Sper la noapte sa nu mai nasca nimeni, dar acuma dc vretzi sa mai am o noapte proasta, asta e, ma sacrific.
Va pup si numai bine, somn usor la cele ce se culca, poate mai intru, sa vedem!

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Maraki s-a uitat doctorul bine de tot... colul e curat, inchis... si vad si eu ca sangele e doar cand urinez, altfel nu curge nimic si tamponul e curat. Am incredere in Tutunaru, daca zice ca nu e lichid.
Denisa merci, si eu sper sa mai stea bebelina macar 3 saptamani, sa ajung la 38+. Mai a naibii e baba aia a ta! Uff!
Ma doare burta jos si spatele. Acum nu mai pot sa identific de unde vin durerile. Te pomenesti ca incep contractiile si eu stau linistita ca e de la rinichi...
Diana sper ca nu incepe acum.. nu sunt deloc pregatita psihic.
Fetelor eu ma bag la culcare ca trebuie sa ma scol maine de dimineata sa duc urina la analize.

Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Jeanina- nu te mai panica, ia-o incet cu durerile si iti vei da tu seama. Noapte buna!
Irina- sper ca suntetzi bine!
Anda- ai grija si mai da un semn ce simptome ai!
Alina- si tu al fel tine-ne la curent!
Burtici- vreau s ava transmit urarile de bine si felicitari mamicilor de la Iube 2001, va mai aduce-ti aminte ca a fost cu noi aici la mamici dar la 11 sapt a pierdut sarcina. Acuma
e din nou insarcinata si e la mamici de iulie-august si va fi bine, ii dorim sarcian usoara si o nastere la fel!

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata! Am dormit bustean pana dimineata, cu o mica intrerupere de pp pe la 5 dupa care am adormit iarasi si cred ca as mai fi dormit si acum daca nu venea o prietenuta cu care am vorbit de ieri sa mergem la biserica sa ma impartasesc! Asa ca azi la prima ora am baut vin dupa care m-a apucat sughitul!
Azi este ziua socrului meu si trebuie sa mergem sa-i luam cadou!
Mai trebuie sa merg si la un "motz", aveti idee ce trebuie sa duc? Cadou sau se dau bani?
Fetele cum ati dormit?
Janina, esti bine?
Ellarad tu cum te mai simti?
Alina nici un simptom inca?

daniela 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

FELICITARI DEEA ...SA ITI TRAIASCA PRINTESA ,SA CREASCA MARE SI FRUMOASA .Refacere rapida si mult laptic .
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

'Neata fetele!

Am facut si noi ochi, am dormit bine.

LA MULTI ANI Ioanelor si tuturor celor care au Ioni / Ioane in familie!

Raman pe frecventa...pupici.

ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput