Mamici de ianuarie - februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 2
diana12 spune:
March, am vazut pozele, dar nu esti chiar asa de mare pe cat te vezi tu.
Iar cumparaturi se fac si pentru sot, bebe si doar pentru privit...
Eu am o placere deosebita sa merg doar sa ma uit.
De cumparat haine nici eu nu mi-am luat. Nu de alta, dar am tendinta sa imi cumpar cele mai mici numere si tare mi-e teama ca nu o sa mai ajung la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata(46 kile). Asa ca astept sa imi mai revin si dupa aia la cumparaturi.
Ella, tinem pumnii sa fie bine.
Dana, bine ca ai mai dat un semn. Pupicei la Oana cea frumoasa.
Fetele, dragutele, dar chiar curg bebeii...pai in ritmul asta pana la sfarsitul lui ianuarie nastem toate.
Ia fiti fete cuminti, stati la coada si nasteti la termen.![]()
35+ si
04/25/2000
marchplayer spune:
nu stiu ce-mi veni acum sa ma uit la aniversarile lunii ianuarie si observ cu stupoare ca nu avem nici o fata nascuta in luna asta! Cu excceptia zilei de maine cand aniversam ziua de nume pt Giova si Ioana ! Lasa ca la anu` avem mama ce aniversa in ianuarie!
Dana bine te-am gasit! Multumim pentru reactualizarea site-ului!
daniela 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Felicitari Deea !!! Sa va traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte
Tie refacere rapida si mult laptic
Giova nu mai tin minte daca te-am felicitat aici sau dincolo unde sant fetele din Timisoara
Ai vazut ce grasunel este bebe Marcolino? Apropos...Clau este de milioane
Mi-a placut cum a povestit in mare ce s-a intamplat la spital![]()

March nici mie nu mi se pare ca esti mare asa cum crezi, de mine Giorgos face misto
spune ca am ajuns piele si os in comparatie de cum ma umflasem
Inca nu m-am cantarit, i-am spus socroseniei sa imi aduca cantarul cand vine pe aici, burta inca nu a scazut cat vreau dar oricum am decat o saptamana si o zi de cand am nascut, mai dureaza....
Bebelinul meu a luat in greutate
astazi avea 2430 gr. in comparatie cu alaltaieri cand avea 2360 gr.
Crestem si noi incet, incet
Deocamdata nu are colici, papusa doarme si mananca,moasa a spus ca pot aparea colicii de la 2 saptamani incolo, sper din tot sufletul sa nu-i faca!!! Fetelor sant in urma cu somnul dar nu ma simt chiar asa obosita, am mare noroc cu Giorgos ca ma ajuta enorm de mult,el ma scoala noaptea din 2 in 2 ore si se duce sa pregateasca biberonul
Alina imi pare rau ca ai asa strong colul,sper sa se declanseze singura nasterea, sa scapi repede 
Monica si Ioana, nu am reusit sa va citesc povestile, sper sa am timp in seara asta![]()
Catalina cum a fost prima noapte cu Bia acasa? Reusesti sa te descurci? Te-ai obisnuit? Ti-a venit laptele?
Ursulina abea astept sa vii acasa cu Ursitza![]()
pup toate fetele,nasteri usoare celor care sant aproape
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
marchplayer spune:
Multumesc fetelor ca nu ma "vedeti" chiar asa de grasa dar eu ma compar doar cu mine...before si after! Reusesc sa ma imbrac doar cu salopeta de blugi si inca o preche de blugi de gravi iar in sus doar hanorac de la Robert si bluze tot de la el ca ale mele imi vin pana la buric! Am 90 kg deci ingrozitor de multe!
Mamicilor va felicit si va admir ca mai reusiti sa treceti si pe aici cand aveti asa comori acasa!
Eu tot cu arsurile mele...nu stiu ce dumnezeu sa mai fac! In nici un caz nu ma mai intind in pat dupa ce mananc dar cateodata este chiar degeaba. Am degetele de la maini ca niste carnaciori si gleznele spre seara sunt cam umflate ca-mi raman semne de la sosete! Miercuri la 3 am si eu programare la doctor, eco, sa vad ce-mi mai spune ca ultima data aveam col scurt si moale...sper sa nu nasc mai devreme decat este cazul desi am vazut ca s-au nascut bebei pe aici si la 35 si la 36 de saptamani si sunt ok.
Cred ca mai stau putin pe aici pana vine Robert de la sala si ma bag in pat ca ma cam doare spatele!
daniela 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
March si eu inainte sa nasc aveam 92 kg, picioarele le am si acum umflate, mai ales dreptul mi se umfla rau de tot jos la laba, sa vedem cat ma tine...o prietena a avut picioarele umflate dupa ce a nascut, timp de 2 saptamani.Imi pare rau ca te simti asa, daca eu nu te inteleg inseamna ca nu te intelege nimeni
mamica de ingeras
Monica
diana12 spune:
Monica, lasa ca e bine sa curga laptele.
E bine pentru Diana ca poate papa usor fara sa se chinuie sa traga prea mult.
Maraki, la cat ai avut de patimit cu greturile, macar bafta sa nu faca Angelo colici sa ai. Tinem pumnii.
March, imi pare rau ca ai arsuri si ca esti umflata. Dar mai e putin pana la final si gandeste-te ca ce ai tu sunt lucruri...normale in sarcina. Pupici, poate mai trece din suparare.
Iar cu slabitul nu va ganditi asa de repede, fetele. Stiti cum se spune "unei femei i-au trebuit noua luni sa devina mama, unei mame ii trebuie noua luni sa redevina femeie."
Asa ca puneti mana si papati, beti multe lichide ca sa aveti laptic din belsug.![]()
35+ si
04/25/2000
anasebe spune:
Nu scapam de picioarele umfalte nici dupa ce nastem??
Ale mele sunt asa umfalte, ca ma doare pielea.

Eu sunt cam obosita, ma duc sa ma intind in pat. Eventual intru mai tarziu.
Va pup pe toate.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Giova spune:
Ciao.
Mamica e cam disperata la ora asta.
I l-a adus pe bebe si nu vrea titi(nu ca ar avea Ioni meu deja laptic). Ioana isi face probleme ca plange , si cred eu se simte neputincioasa.Sper sa reusesc sa o imbarbatez putin.
Noi vesti:
-APGAR 10
-Lungime 52 cm
Doctorita i-a spus ca daca e totul ok luni vine acasa.
Taticul, adica eu am predat acum cheia de la masina si buletinul si plec la oras pt un pic de 'party'.
Va mai scriu maine dupa ce vin de la ea.
va pup
clau
gio
si bb Marco 39 fix
maraki spune:
Diana ca bine zici cu greutatea, ai dreptate
Incerc sa mananc cat pot de des, bag si compoturi la greu,iaurturi,lactate ca trebuie sa imi i-au revansa pt. ca in sarcina nu le-am suportat deloc![]()
Ana nu e neparat sa continui cu picioarele umflate si dupa nastere, mie prima data mi se intampla.
Monica imi pare rau ca nu te poti aseza, eu care nu am fost taiata mi-a fost foarte greu cand ma asezam, cand stateam in pat si trebuia sa ma intorc pe o parte, si acum ma ajuta Giorgos noaptea cand trebuie sa ma intorc sau sa ma ridic
In spital mi-a fost de ajutor suportul ala care atarna deasupra patului( pt. mana sa te apuci de el )Refacere rapida si fii fericita ca ai laptic, cand ai prea mult te poti mulge si il pui in pungi sterile si il tii in congelator pana la 6 luni.
Trebuie sa ma duc sa ma mulg
mamica de ingeras
Monica
alina80 spune:
Fetelor, chiar ca este o zi plina de evenimente!
Felicitari fetelor care au nascut, nici nu mai stiu cine a nascut si cine e in travaliu! Oricum, le tin pumnii la toate sa fie bine, sa nasca usor si sa aiba bebelini superbi si sanatosi!
Eu dupa controlul de astazi la dr. am numai pete de sange pe chiloti, m-am schimbat si tot imi curge. M-a durut foarte tare ce mi-a facut ea, dar cred ca asa trebuia ca sa vada ce si cum.
JANINA, si eu zic ca e de la rinichi! Dar poti sa ai o piatra sau nisip la rinichi, am avut si eu acum cativa ani si s-a eliminat singura, nu te speria! Sa ne zici cum mai esti
!
MARAKI, si eu sper sa nasc usor si cat mai curand! Dar vad ca Ayan hotaraste, nu eu! Ma bucur ca esti mai relaxata si ca bebelinul ia in greutate
!
ANDA, cum a fost la control?
DENISA, astept reteta ta! De urcat scari eu nu mai urc ca vad ca am colul la fel de tare dupa 25 de etaje urcate pe zi! Ti-am zis eu ca bebelinii vor sa ne surprinda
!
Fug sa stau cu Gabi.
39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos