Bebelusi de iulie-august 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei vorbeste non-stop dar spune foarte clar: caii-caii-caii
Cred ca are o herghelie si eu nu stiu.
De 3 zile a invatat sa faca precum motorasul si e foarte incantat.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Va multumim frumos pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat avand in vedere ca noi intram asa de rar...

Uram si noi La Multi Ani mamicilor si taticilor cu numele Ion / Ioana - Oana, in special mamicilor noastre Corbioana, Oana C, Ioana Co, dar mai ales bebelushilor care sarbatoresc astazi ziua onomastica, sau mai adauga o luna la varsta lor: Daria-Ioana, Bianca-Ioana, Ioana Alexandra, Sofia Ioana, Paula Ioana, Luca Ioan - dubla aniversare si scumpei mele dragi, Ioana Simina! Sa fie sanatosi, sa creasca mari, frumosi si voiosi si sa ne umple sufletele de bucurie!!!

Ioana si Simina (02.08.2005)
Poze cu Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna ziua fetelor!
Intram si noi pe fuga sa uram La multi ani! sanatosi si fericiti sarbatoritilor de astazi!
Primul cu dubla sarbatorire : Luca Ioan la dragei Sa cresti mare sa ii bucuri pe parinti!
Apoi cei mai...si cei mai...iubiti si dragaliti bebelusi aniversati astazi:
Ioana Alexandra (Irina Bungau)
Sofia Ioana (mamini)
Ioana Simina (nique15)
Paula Ioana (Ella2000)

Nu stiu dar zic si eu ca de la Ioana vine Pentru Oana (emeeimee)

Si nu in ultimul rind sarbatoritilor de data de 7 :
Matei (pisi_ella) pentru cele 6 luni implinite azi
Lucas Paul (gabirus) pentru cele 5 luni implinite azi. Ce mai faci Gabi? Nu te-am mai vazut pe la noi? Sper ca sinteti bine....
Alexandru Adrian (cocoloasha)pentru cele 5 lun i implinite azi

Am si eu o bucurie care stiu sigur ca nu o sa tina mult....am ajuns la greutatea de la inceputul sarcinii (80 kg). Nu o sa tina mult pentru ca azi si miine am 2 aniversari in familie, dupa cum spuneam...macar cite una in fiecare luna dar luna aceasta sint tare multe....finutul meu implineste 2 anisori iar miine cumnatul meu face masa pentru azi (Ionut) Asa ca.... din nou!
Va pupam, petrecere frumoasa si ne vedem luni!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

LA MULTI ANI! SARBATORITILOR DE ASTAZI:

LUCA IOAN, IOANA SIMINA, SOFIA IOANA, IOANA ALEXANDRA, PAULA IOANA
CORBIOANA SI OANA C

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

[quote]Originally posted by lulu75

Andrei, pentru calutii tai! Poate va cere sa ii cumparati un ponei si voi nu intelegeti!

Cat despre motorase, il invit pe la Victoria, macar sa ambaleze amandoi! Si noi facem brr,buuu, buuu, buuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Va multumim frumos fetelor, vrem si noi sa uram la multi ani, sa creasca sanatori, mari si frumosi bebelusii nostri care azi implinesc 5 sau 6 luni si bebelusilor si mamicilor care azi sarbatoresc ziua onomastica: Oana (emaaimee), Luca Ioan , Ioana Simina (nique15), Sofia Ioana (Mamini) si Paula Ioana (Ella2000), Ioana - Corbioana zisa si cuscra , Oana C !! Sper ca nu am uitat pe nimeni...!!!!

Noi am fost plecate ieri la Techirghiol si nu am avut timp sa intru, o sa recuperez azi.

Katink, multumim frumos, bine ati revenit acasa!!!!

Va pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

LA MULTI ANI tuturor care poarta numele sf.Ioan bebici, mamici si tatici ! Nu vreau sa enumar pt nu vreau sa omit vreun nume. David m-a rugat s-a transmit bebitelor cu nume Ioana sau Oana multe pupicuri iar bebitoilor salutari din partea lui.
Multumim pt aprecierile adresate baietelului meu. Acele poze dovedesc faptul ca am un baiat tare zimbaret si vesel mereu. A inceput sa manince acum fff bine si sunt si eu mai linistitita. N-am scapat insa de oboseala si am mereu ameteli am sa-i spun dr de familie sa ma trimita la un endocrinolog pt dereglarea hormonala pe care o am. Miercuri adica pe 11 mergem cu la dr. si ii fac si consultul lunar lui David.
Pt bebicii care nu maninca cu spor mincarica de legume sa va spun cum fac eu : fierb legumele si apoi le pasez cu benderul dar cu mai multa apa pt a iesi o pasta moale si adaug cereale pt a ingrosa pasta. Am facut ac reteta din intimplare mi-a iesit piureul de legume prea moale si pt ca vroiam sa-l pape cu lingurita i-am pus si cereale si am ingrosat pasta de legume. Daca ati sti cu ce pofta maninca David acum ! Inainte se strimba la piureul de legume , il minca de foame iar acum e bataie la gurita lui.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hristina

Andrei, pentru calutii tai! Poate va cere sa ii cumparati un ponei si voi nu intelegeti!

Cat despre motorase, il invit pe la Victoria, macar sa ambaleze amandoi! Si noi facem brr,buuu, buuu, buuu...

Nu e greu sa venim la voi sa facem impreuna ca masinutele pt ca suntem acum in Pitesti asa ca...e aproape. Cat priveste poneiul sa stii ca m-ai pus pe ganduri. Copilul tot spune si eu nu pricep. Offf trebuie sa-i iau un ponei la bloc...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu75

quote:
Originally posted by hristina

Andrei

Nu e greu sa venim la voi sa facem impreuna ca masinutele pt ca suntem acum in Pitesti asa ca...e aproape. Cat priveste poneiul sa stii ca m-ai pus pe ganduri. Copilul tot spune si eu nu pricep. Offf trebuie sa-i iau un ponei la bloc...

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor succes la cumparat masinute si ponei Daca vor copii, nu se poate sa ii refuzati!

Daca tot traducem ce vor bebebeii tin sa va anunt ca fata mea scuipa uneori scuipa serios alteori doar scoate saliva afara din gurita dupa care o trage inapoi Eu ce sa pricep? ca nu trebuia sa incep diversificarea cu mar ci cu.... seminte de floarea soarelui ???? Asa fata de carteer am?

Era sa uit.... Am pus poze noi in albumul LunaV Va dorim vizionare placuta.

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput