Bebelusi de iulie-august 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
LA MULTI ANI TUTUROR IOANELOR si IONILOR! Sa va traiasca cu numele si sa fiti sanatosi!
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Simona, Lia, Anis multumesc frumos
Urez si eu La multi ani tuturor care isi serbeaza azi cu mine ziua numelui, Ioana (nique), Ioana Alexandra nora mea , Sofia Ioana (Veve) sa fiti cu toate sanatoase si frumoase!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Dianami spune:
La multi ani! pt. ziua numelui mamicilor Corbioana si Oana C si bebelusilor Oana (emaaimee), Luca Ioan (), Ioana Simina (nique15), Sofia Ioana (Mamini), Ioana Alexandra (Irinabungau) si Paula Ioana (Ella2000).
Sa traiti si sa fiti sanatosi!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Dianami spune:
La multi ani! bebelusilor care astazi implinesc 6 lunisoare: Luca Ioan (), dubla aniversare si Matei (pisi ella). La mai multe!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Nu stiu dar deja simt o parere de rau ca nu o sa mai stea asa mult la san. Acuma ca doarme mai mult noaptea nu sunt multumita.
Si eu am simtit o parere de rau cand am inceput diversificarea si a mancat numai piure de legume fara completare la san. O sa-mi fie dor de momentele astea. Ma rog, intre timp nu-i mai place si iar dau san. Nu stiu ce nu fac bine ca ma cam chinui cu el.
quote:
Originally posted by delia grozav
Am si eu o intrebare. De cand am inceput serios diversificarea ma dor sanii. Voi ce faceti va mulgeti? De fapt mai am o intrebare. Daca doarme toata noaptea nu e problema ca scade lactatia?
Normal ca lactatia va scadea in functie de noile necesitati ale fetei. Daca te dor sanii, mulge-te putin sa scada tensiunea. Eu cand am patit asa, am rezistat eroic si apoi a golit baiatul tot.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
despre febra nu stiu ce sa mai cred ca am aflat azi ca u are infectie, asa ca nu stiu de la ce e dar are in continuare!
Simona, cat ziceai ca are temperatura baiatul? Parca nu trecea de 38. Ca si Tudor are uneori seara temp. 37.6-37.7. Dimineata are cam 37.4-37.5. Sa inteleg ca asta e febra?
POZE
Katink spune:
Buna fetele mele!
Am ajuns si noi acasa, dupa un sejur de 2 saptamani in Olanda.
La multi ani pe anul asta, fie ca noul inceput de an sa va aduca numai bucurii, sanatate si noroc alaturi de familiile voastre!!!
La multi ani si tuturor mamicilor, taticilor, bunicilor si nu in ultimul rand, pruncilor cu numele de Ion si Ioana!
Irinuca, iti multumesc mult pentru mesaj. Din pacate eu mi-am uitat mobilul acasa, asa ca abia acuma l-am citit. Va pupam mult si sper ca sunteti bine amandoua (plus Radu si mami a ta).
La multi ani Ioanei, sa creasca mare si frumoasa!
Corbioana, la multi ani, sa traiasti cu numele si sa fii sanataosa!
Ankak, multumesc pentru mesaj! Suntem bine, dar si foarte obositi. Dar recuperam noi, nu-i problema. Matei ramane, ca alt baiat nu am mai cautat Pupici si lui de la Emma.
Va tin pumnii pentru curele de slabire pe care le-ati inceput!
Scuze, dar nu pot sa citesc ultimile 8 capitole.... dar in mare sper ca sunteti toti bine.
O sa revin zilele astea cu vesti despre noi.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
andre_ea spune:
LA MULTI ANI! SARBATORITILOR DE ASTAZI:
LUCA IOAN, IOANA SIMINA, SOFIA IOANA, IOANA ALEXANDRA, PAULA IOANA
CORBIOANA SI OANA C
POZE
emaaimee spune:
Noi am petrecut o noapte crunta,fata e racita cobza,nas infundat,i se duc mucisori pe gat,nu a putut sa adoaram decat la 11 seara si asta in brate,ea care e asa cumintica.Dupa ce a plans mult.Deci clar ca o doare ceva.Si am plans si eu cu ea de fiecare data.S-a trezit la 2 a papat si iar plans iar nani in bratica si iar trezit la 4 iar a plans ,iar la 5 si la fel ,la 6 ,7 si la 8.Se pare ca se calmeaza la mine in brate dupa ce isi trage o portie zdravana de plans.sau cand s-a trezit la 8 si tzipa tare razand saracuta sa isi curete gatul de vascozitati ca se aude.Acum ce a prins nani si eu pregatesc tot ca mergem la urgenta ca imi e tare frica cu ea asa bolnavioara.Si tati a trebuit sa plece la munca.
Multumim de urari,ne dorim doar sanatate.
de fetita cu fundita
Iaca poze POVESTEA MINUNII