Bebelusi de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

A am uitat sa va zic vestea cea mare si hotararea care am luat-o si care sper sa fie definitiva.

Azi pe strada cu tati de vorba.Eu foarte serioasa ii zic peste 2 ani mai vreau sa ii fac lui Mara un fratior sau o surioara ca eu nu cred in a fi singur la parinti,si la sfarsit ii zic si nu ma intereseaza ce vrei tu eu asta imi doresc si nu vrea sa aud discutii ca ai sa fii batran sau alte chestii.In timpul asta mie imi turuia gura si tati nici un raspuns.Si eu continui si daca nu vrei o sa-l fac cu altul si asta e.El sfios imi raspunde pot sa vorbesc si eu .Si eu hotarat ii zic daca ai chef sa ma contrazici sau sa zici nu mai bine numai zi nimic.El imi zice daca tu vrei o sa mai facem unul.Asa ca eu sunt hotarata ca am sa mai fac un bebe .

Loreen eu inca sunt aici ca astept sa joc monopoli dar se pare ca omul are si el o emisiune importanta de vazut.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Bun barbat ai Gusta...la anii lui sa mai vrea e un lucru mare...al meu s-a cacait aproape 8 ca sa se hotareasca,ca si mare aport are la toata afacerea asta...da de 2 ori din ...desi ajunge si-o data ,9 luni faci pe cangurul si apoi toata viata ti se sparg oalele in cap ca nu ai facut aia...aia...aia...si aia...
Dar e bine sa fie doi...niciodata nu se stie cum evolueaza viata si se au sprijin unul pe altul...

Deci io mor cand ii vad...uite la vara am sa va fac poze cu ei ca-s culmea culmilor...
Apropo de poze o sa va arat draga de ea cum sta ea la masa...dar maine ca acusica ma duc la nani ca dimineata la 6 iarma trezsesc sa adap purcica ...macar la lapte sa stam bine

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Bai, deci nu credeam ca o sa intrati de adevarat pe forumul ala! Va multumesc din suflet!! Sunteti super bestiale!!

Am citit mesajele impreuna cu Andrei si am ras de ne-am spart! Loreen Tzumpiloi Beatrice Andreeaatan FlorentinaG Zuzulina. Da' cine e? Ca nu m-am prins.. Si banuiesc ca e si Androix . Va mult de tot! Adica si eu si Andrei.

Sa va mai povestesc pe ziua de azi. Plecaram spre catedrala, dar cum era tarziu si mai ales ca Andrei si-a verificat si cardul.. si am gasit ceva bani pe el, fuga la Carrefour, normal. N-aveam bani de spart, dar tot m-am facut un una bucata cantar digital, ca sa-mi numar si sutele de grame. La magazin m-am cantarit - 56,5 kg. Acasa (fara geaca si ghete) - 54,8 kg. Dupa "ravagiile" de Revelion si de dupa, n-am ce zice decat . Dupa masa de seara (de la ora 23.30 ) 55,4 kg.. Dar lasa ca le "lucrez" eu si pe dansele!
Incerc sa ma reimprietenesc si cu Cindy de 2 zile, dar cred ca e suparata rau pe mine. Ca am o febraaaaa muscularaaa de zile mari! Abia ma misc..

Apropos, Sufletzica - respectele mele pt kg pierdute!!

..Asa ca fuseram pe drum si nu am mai ajuns la Androix sa devoram tortul. Dar lasa ca e si maine o zi! Numai tort sa mai ramana!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Loreen acuma e important sa vreau eu ca il prostesc eu si il facem .Si eu azi m-am hotarat si am zis ca da il vreau si pe al 2 asa ca el daca nu vrea sa aibe probleme cu nebuna trebuie sa mi-l faca.Si ai dreptate ca el cu ani ma freaca ca o sa fie batran cand copilul o sa fie la majorat si eu ii zic ca o sa fiu tanara si el moare de ciuda si uite asa ne tachinam noi.Dar stii tu vorba aceea cine se tachineaza se iubeste.Si eu fata de voi recunosc ca chiar am inceput sa-l iubesc mai mult numai ca mai am eu toane de astea.Ce bine ca nu stie omul romanesteca i-ar creste ranza in el.

Andreea punem noi o vorba buna la Androix sa iti lase tort pana maine

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Andreea.a, zuzulina is eu

http://community.webshots.com/user/adele313

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Stiti ce fac eu in bucatarie? Lasagna lu' Andrei si tortul lui Androix, cu crema de zahar ars. Cu lasagna cel putin s-a intimplat un lucru foarte ciudat: saptamina trecuta am vazut poza si apoi reteta lui Andrei, v-am vazut pe voi incintate ca ati facut-o sau ca o veti face si cum Agatei ii plac foarte mult pastele, imi spun ca trebuie sa-i spun lui tati sa ia ingredientele, ca vreau si eu sa incerc sa o fac. Dar am uitat si tati pleaca astazi la cumparaturi fara listuta mea. Si cind vine, ma trezesc ca ia, pentru prima data, paste din alea lungi pentru lasagna, ca, cica, ar avea si el pofta sa manince, ca tot a auzit de lasagna si nu a mincat niciodata. Ei, ce spuneti de relatia noastra? Si nu e prima data cind ni se intimpla lucruri de acest fel si apoi ne dam mari, fiecare crezind ca el a gindit si comunicat cu celalalt prin telepatie. Sper sa-mi iasa, nici eu nu am aparat digital, dar va voi spune cum au iesit. Asta e ultima luna de desfat, ca de la 1 februarie ma apuc de Montignac si serios de aerobica. Beatrice, vezi ca voi veni si eu in curind pe listuta.
Loreen, pai aici eu m-am obisnuit, nimic nu e natural, totul e imitatie, dar totul arata superbine si iti permiti si sa schimbi cind te plictisesti, ca e si mai ieftin decit materialul original. Ma duc la cuptor! Agata ii da tircoale si tot ma intreaba cind sint gata... Tati, cel putin s-a culcat, ca sa treaca timpul mai repede.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Eu fac din nou planton in dimineata asta. Alex s-a trezit la 4- i-am dat tzatza,am pus-o in patut si a inceput sa miorlaie..am legnat-o, i-am cantat...nimic...am lasat-o sa planga in patutz si pana la urma am cedat, am aprins lumina si a fost cea mai fericita, ca avea chef de joaca. Si eu mor de somn, ca pana la 12 noaptea am stat sa-mi "construiesc" tortul ptr ziua mea. Am vrut sa fie ceva cu ciocolata, n-am mai facut asa ceva niciodata, si cum nu am gasit ceva suficient de simplu am luat prafuri- ptr blat, crema, glazura si m-am pus pe combinatii- ciocolata cu visine si rom. Daca iese bun, ii pun nume si va dau si voua reteta. Daca nu, o sa-l pun pe culinar la "experiente traumatizante in imagini".
Stiti ce face Alex acum? Sta la mine in brate si rade in hohote cand ma aude cum sughit(cine m-o pomeni la ora asta?).
Merg sa eau un pahar cu apa si revin sa mai bantui pe aici.
Lasagna....mi-ati facut pofta rau, cred ca o sa incerc si eu. Asat pana incep cura, am amanat-o pana pe 16, cand pleaca sotzul la curs 2 saptamani, atunci nu o sa mai am cu cine ma intarata la mancare si poate-poate dau si eu ceva jos.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am dormit si eu un pic...de la 7 la 8.30. Nic nu pot sa scriu de oboseala, iar Alex e plina de energie. Azi mi-am promis ca o sa dorm de fiecare data cand doarme si ea, poate-mi mai revin un pic.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Andreea.a-vezi ce usor s-a umplut o pagina. Trebe urmarit ca sigur o sa-i ceara reteta de lasagna si fanele de pe forum... pun pariu.

Ieri m-am distrat de m-am spart. Noi avem si o retea locala intre 3 cartiere si se poate chatui pe acolo. Nu va spun ca l-a acostat o tipa pe chat pe barbau-meu. El ca "nu am chef de prostii" si am luat-o eu la vraja. Mai, am ajuns pana in faza in care intreaba Niko (asa o cheama pe retea) pe barbatu-meu (adik eu) cati ani are. Barbatu-meu, cand ma distram eu mai bine, zice s-o lasa pe saraca in pace...Ioi ce ma distram... Am lasat-o, desi voiam sa inchei cu un mesaj de genul: a intrat nevasta-mea in casa si gtrebuie sa inchid fereasta. A scapat de data asta.

A fost si socru-meu la mine ieri si mi-a facut capul patrat. Ca copilul are unghiile cam mari, ca e ud cu apa pe manecuta(ca doar si toarna cana in cap dupa ce bea 3 inghitituri), ca nu sta bine acolo, ca sta invers dincolo, ca a mancat destul?, nu vrea iarasi sa manance la 30 min dupa ce a mancat (1 banana mare+1 banana mica +100 iaurt). Cine il auzea zicea ca ce mama denaturata are copchilul asta.
Asa sunt de satula. Si cand a auzit ca vin ai mei in Cluj a inghitit in sec; stie ca n-o sa puna mana pe copilul meu sa-l creasca nici cu slujbe. Mai ales ca m-am apucat de lipit biletele cu "Cumpar..." in blocurile din jurul nostru, care sunt vreo 8 in total, restul e cartier de case.
Bine-nteles ca si barbatu-meu nu da pe dinafara de bucurie, dar recunoaste aspectul practic al problemei. Asta este, n-o sa stea cu noi in casa asa ca...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Neatza,

Sufletzica, vreau si eu regimul Monti. Te rog trimite pe mail la cristinan2002@yahoo.com.

Ref la cerere eu zic sa faci un drum la primaria de sector si sper sa te indrume aia unde sa o depui . ( asa fac si eu).
Apoi sa mergi la angajator si sa-l convingi sa depuna dosarul. ( daca nu vor o poti face tu).

Maine ma duc la primarie sa intreb exact unde se depune cererea ( poate stiu !!!!) iar apoi la birou sa mai duc copii si sa vad cand imi depun astia dosarul)

Plange bb
revin

Mergi la inceput