Buna,
S-a mai confruntat cineva in timpul sarcinii cu problema asta? Mi-au aparut cateva bubitze, asemanatoare alunitelor, iesite in afara, de culoare maro-deschis. Celei care mi-a aparut prima nu i-am acordat prea multa atentie, insa acum am ajuns la trei...
O alta intrebare: ati experimentat pana acum dureri in zona vulvei, mai ales la mers (intre labiile mari si labiile mici), asemanatoare celor de intindere musculara, asociate si cu colorarea in violet-cenusiu a zonei respective?
Multumesc,
Roxy
Dupa descrierea ta banuiesc ca e vorba de glandele Montgomery care hidrateaza pielea areolei si mamelonul. Cresc mult in dimensiuni in cursul sarcinii, deci e un fenomen normal. Intreaba si medicul daca te simti nesigura.
Colorarea vulvei e ceva normal in sarcina, la fel ca si areolele mamare si linia alba abdominala. Dureri poti avea din cauza ca zona respectiva se modifica, se pregateste ptr. sarcina.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Roxy, kestiile de care-ai spus, amindoua, le-am avut shi io in ambele sarcini, dupa nashtere, evident, au disparut ![]()
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Si eu zic ca este vorba despre Montgomery, eu am numai una deocamdata
dar mai asteptam si altele
Despre dureri, nu stiu ce sa zic, eu pana acum nu am avut asa ceva, o fi prea devreme la 10 saptamani.
Buna,
Multumesc mult pentru raspunsurile prompte. Chiar ati reusit sa ma linistiti!!!
Oricum, saptamana viitoare o sa merg la medic.
Va doresc numai bine,
Roxy 30+