Mamici de mai-iunie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari ptr fetite Bogdana si Steluta!

Alia, avem 2 camere, Vladut doarme in una din ele SINGUR iar noi in cealalta, dar acum va fi musai sa-i culc pe copii in aceasi camera, nu concep sa chinui pe vrunul sa doarma in sufragerie, nu sunt conditii ptr. o camera de copil acolo. In plus va veni una din bunici sa ma ajute, ca nu stau in Arada (bunicile) si ea (bunica) va dormi in sufra iar noi restul trupei in dormitor. Capisci?

Oricum nu ma stresez prea tare. Sunt convinsa ca va fi bine. Chiar minunat. O sa am fetita! Iupi, din cand in cand imi aduc aminte si ma trec fiori de multumire.

Pupici

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Salutare fetelor!

Noi mergem la ecograf joi si nu mai am rabdare, simt ca timpul sta in loc. Abia astept sa-l vad pe bebe. Acum a inceput sa miste mai des si mor de dragul lui (ei).
Bogdanai si Steluta felicitari pt fetite sa creasca mari si sanatoase si voi sa va bucurati de ele.

Eu pic de somn in fiecare zi trebuie sa ma trezesc devreme si simt ca nu mai fac fatza, e din ce in ce mai greu.

Numai bine avetzi grija de voi si de bebei.

diana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Boghi, felicitari pentru fetita.Eu o sa merg si la Iosup si la Herghelegiu. La al doilea am facut programarea de vreo luna jumate. Felicitari de asemenea si Stelutei. Ne bucuram impreuna cu voi.

Dilaural, eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni de stofa, eleganti, de la etajul trei al magazinului Victoria, cu 90 ron perechea. Din stofa groasa, negru simplu, am luat de la Rococco- Calea Victoriei, tot in jur de 90 ron perechea.

Mihaela.f, ti-am raspuns pe PM.

Toate cele bune,

Lily 18+ ( maine 19). Ne apropiem de jumatatea odiseii

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori74 spune:

salut, burtici!!!
Ama : baietelul meu sa numeste Cristian, care este pe drum, inca nu stiu ce nume v-a avea
vroiam sa stiu daca mai este vreo mamica la a2a sarcina, avand o diferenta asa de mare intre sarcini ca si mine? (aproape 11 ani)
ma interesa un schimb de impresii (temeri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Felicitari si sa-ti traiasca fetita Bogdanai! Inteleg perfect ceea ce spui ca si eu am avut aceiasi senzatie cand l-am vazut pe Mihnea in 4D (nu-i mai pot spune bb ca deja are identitate). Insa sora mea si mama au dat pe spate "de cat de frumos si gras este",,,deh, stiam ca mamele isi vad puii frumosi indiferent daca ei sunt sau nu insa eu cred ca as fi in stare sa-l vad urat daca el va fi urat. Tot ce imi doresc este sa fie sanatos si INTELIGENT. Frumoasa sa fie nevasta-sa .

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LYLY809 - stiu ca si tu ai cartea gimnastica pt. gravide Pilates si vreau parerea ta sincere: Cum ti se pare? Eu lucrez deja de 2 zile dupa ea si tot ce pot spune ste ca ma plictisesc igrozitor si nici nu simt ca mi-ar face vreun bine, ok nici rau dar vroiam si parerea ta ca stiu ca tu o ai de mai mult timp si poate deja vezi rezultatele.
Multumesc

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Bogdanai sa-ti traiasca galusca.Sa fiti sanatoase,sa ai o nastere usoara.

sa stiti ca Andrei al meu ,in pozele de la eco,imi pare tare frumos.Ori dr e o f buna fotografa,ori asa e el.Lasati ca o sa vedeti voi cand or sa se nasca,ca ai vosti vor fi cei mai frumosi si o sa uitati ce ati zis acum.

Dana20+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

LYLY809 - stiu ca si tu ai cartea gimnastica pt. gravide Pilates si vreau parerea ta sincere: Cum ti se pare? Eu lucrez deja de 2 zile dupa ea si tot ce pot spune ste ca ma plictisesc igrozitor si nici nu simt ca mi-ar face vreun bine, ok nici rau dar vroiam si parerea ta ca stiu ca tu o ai de mai mult timp si poate deja vezi rezultatele.
Multumesc

poze carmina

Carminabulina, normal ca te plictisesti, mai ales daca esti o persoana activa!

Eu m-am luat dupa angelli si mi-am comandat doua dvd-uri pe e-mail la o tipa din Sibiu, mi le-a trimis prin posta, unul este pentru gimnastica prenatala, altul pentru postnatala, cu Leisa Hart.
Este grozav, caci poti sa faci exercitiile o data cu ea! Are o secventa de salsa si una de yoga fat burn... Leisa le-a inregistrat cand ea insasi era gravida. Pot sa-ti spun ca poti sa faci o ora pe zi de exercitii fara sa te plictisesti. Bine, sunt aceleasi exercitii, dar sunt exact ce ne trebuie.
Daca le vrei si tu verifica mesajele de pe subiectul lui angelli cu masajul si sarcina, intre timp caut si eu pe subiectul meu cu alimentatia si sarcina, caci nu mai stiu exact unde imi scrisese angelli adresa de e-mail unde sa fac comanda.
La carte am renuntat si eu de mult.

Lily 18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Inaioana la multi ani cu intarziere! Scuze, eu in weekend nu apuc pe la calculator, ca sunt mereu in priza...Sanatate multa, nastere usoara si un copil sanatos, sa te bucuri de ambii copilasi, sa ai numai bucurii si impliniri!

Ama sa stii ca eu chiar ma ingrijorasem ca la inceput l-am simtit chiar puternic pe bebe (mult mai clar decat la primul), apoi, o perioada buna l-am sitit mult mai usor si mai ales mult mai rar. Acum, de vreo 2-3 zile, cred ca mi-a inteles temerile ca bate mult mai bine, l-a simtit si tati clar in palma. Da nu ma deranjeaza, adica misca vioi da nu ma doare deloc.

DianaR noi avem spatiu suficient sa ii culcam in camere separate da uite ca Danut doarme cu tati dupa ce pana acum vreo 3-4 luni a dormit cu mine. Si nu vreau sa il mut inca la el in camera, desi atunci cand l-am nascut eram tare chitita sa nu il invat cu noi in pat. Da uite ca am sentimentul ca e benefic pentru el si il linisteste ca e cu noi si, oricum, il vedem asa putin ziua incat macar sa ne simta aproape noaptea. Poate e o prostie da asa simt. insa m-am gandit ca ar fi prea mult sa dormim toti 4 intr-o camera, mai ales ca pustii vor avea diferente de program de somnic si mi-e teama ca s-ar deranja unul pe altul. Cine stie, poate ma razgandesc. Am zis ca o sa dorm eu cu cel mic si tati cu Danut, asta pana mai creste si cel mic si apoi vedem. De-asta l-am si mutat deja pe Danut cu tati, am citit ca nu e bine sa faci schimbari majore cand se naste bebe, caci cel mare va face asocierea intre schimbarile din viata lui si faptul ca a aparut bebe...

Steluta si Boghi felicitari pentru fetite!

Boghi eu nu prea am inteles mare lucru la 3d, dar la 2d mi-a placut tare mult de bebe. Sotul meu a zis ca s-a vazut mult mai bine si mai frumos la 3d, da el a si stat in pozitie de vizionare mai buna. Stiu ca la varsta asta sunt cam fara carnita, da mie mi s-a parut bucalat...

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Irina, mersi frumos de urari!

Am pus doua poze de la eco, aia cu mutra ( al meu e foarte frumos si obrajos si l-au prin si cu okii deschisi) si una cu putza. Pe mine m-a apucat un drag de el de cand am vazut poza aia cu mutritza..mama-mama. Dar va inteleg si pe cele carora li se pare uratel bebe pentru ca si mie mi s-a parut la eco trecuta de la 18 sapt cam alien, dar acu s-a mai ingrasat si el. Iar mai incolo o sa fie din ce in ce mai bebelush.

Pozele sunt aici: http://community.webshots.com/album/540265457cxtsrq

Pupicei!

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput