Mamici de mai-iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
puiudana2004 spune:
Da,promit.Cat despre pozele de la eco,trebuie sa le scanez,cred ca deseara.Eu va
ca tre sa merg la serviciu.
Dana
20 fix azi cu Andrei Ioan
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
burtica
puiudana2004 spune:
Si sa prestati mult pana vin eu ca sa am ce sa citesc,da?
Dana
20 fix azi cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
inaioana spune:
Multumesc mult pentru urari, fetelor! 

Puiudana, la multi ani si pentru bebele tau, astept tortul de la anu'!![]()
Vivighe, la Municipal conditiile sunt super, am mai scris despre asta de multe ori. daca vrei da si tu o cautare pe subiect ca vei gasi multe pareri. Au si rezerve care se platesc, iar saloanele obisnuite sunt de cate doua-trei paturi, cu bebe langa tine in patutul lui, cu baie in camera (dus , chiuveta si separat WC), butoane pt asistente (a ta si a bebelusului - dar eu nu le-am folosit ca oricum veneau ele tot timpul), personalul e super, curatenie exemplara, dotare de top la aparatura... Nu stiu ce sa mai zic, mai intreaba-ma. A, eu am nascut prin cezariana din motive medicale dar sunt aceleasi conditii si pentru nasterea naturala, ba inca mai bine pentru ca nu mai treci pe la terapie intensiva, ajungi direct in salon cu bb. Plus ca daca nasti natural vei sta numai o zi in spital, eu cu cezariana am stat 2 zile.
Cu micoza, du-te la anca la cabinet cat mai repede. Eu stiu ca se pot da unguente (in nici un caz spalaturi vaginale), dar trebuie investigat ce anume micoza este si ce antifungic i se potriveste ca nu e momentul sa faci experimente!
Carmina, cine ti-a zis ca nu mai au marfa de marti la Mini Prix? Eu am fost chiar ieri, dar pe fuga mare asa ca nu am avut timp de scotoceala si cumparat. E adevarat ca nu mai au stand special pentru gravide (cu blugi speciali) dar au inca o gramada de chestii din care poti alege, timp sa ai. Din cate stiam eu, joia aduc marfa noua, dar oricum..e destul, nu iti ajunge o zi sa scotocesti tot, crede-ma!
Multa sanatate si bebelusi perfecti!
Ioana
21 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
carmina unde sunt pozele cu Mihnea ca nu le gasim!!
Hai pune-le ca de abia astept sa le vad si sa ajung si eu la 4D sa-mi vad puiul!!inaioana LA MULTI ANI!!!! 

Sa ai parte e o nastere usoara si un bebelus grasun si mumos!!Tu cand ne pui pozele cu bebu_mic de la eco?
Irinel da,fata de cum eram inainte se intrezareste o burtica..
Oricum mai are timp sa tot creasca pana in luna a noua..bebe al meu e foarte activ toata ziua si chiar si noaptea nu ma lasa sa dorm..avem cam acelasi DPN,si la tine tot la fel de mult misca?Ca eu nu stiu cand doarme,al meu toata ziua ma bumbaceste si il simt mereu,iar cateodata tare de tot!Chiar si acum da din picioruse
cori74 bine ai venit la noi!
Te-am trecut pe listuta!Sarcina usoara in continuare si felicitari pentru fetita!Sa-mi zici si numele baietelului tau sa il trec pe listuta,acum i-am trecut doar data de nastere!puiudana astept pozele deseara!La multi anisori si lui bebe Ioan!!Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si frumos!!
Vivighe nu are absolut nici o legatura ca am omis sa te trec pe lista cu faptul ca nu ai observat cat de tanara sunt eu..Mi-a scapat pur si simplu,acum te-am trecut!io
24(fix) cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
LYLY809 spune:
Inaioana, La multi ani fericiti!
La multi ani pentru toate si toti care aveti acest nume
Lyly 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
cypocs spune:
INAIOANA, LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE

Cu micoza nu stiu ce sa zic la mine nu s-a rezolvat , dar stiu ca multeeeeeeee au aceste scurgeri in sarcina , voi nu??????????
Cu "umflatura aia " eu zic ca alea sunt contractii .
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
inaioana spune:
Multumesc mult fetelor!

Alia, candida e fiziologica in sarcina, totul e sa nu sara calul! Adica daca secretia este deranjanta rau si foarte abundenta, trebuie putin redusa printr-o medicatie (unguente), daca nu..aia e. Trece dupa aia !
Alte micoze...trebuie tratate...
Ioana
21 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
vivighe spune:
La multi ani! Ioanelor....Ionilor...tuturor cu acest nume.
Ama...ce frumos imi sta pe lista...
.
La mine secretia nu e suparatoare...nu ma manaca,nu miroase.Ma ingrijorasem initial pt ca s-a intamplat de cateva ori sa fie destul de abundenta si apoasa si ma gandeam sa nu se fi intamplat altceva.Doctorita mea mi-a zis ca e micoza,mi-a dat unguentul ,dar sincer ...parca e mai rau de cand cu unguentul.Ma rog...mai vedem joi cand ma duc din nou.
Eu de grija hainelor am scapat.Mi-a dat nashica toate hainele ei de graviduta (are o fetita de 1 an si 8 luni).Noroc ca avem aceleasi dimensiuni si ca eu nu merg cine stie unde sa trebuiasca sa ma imbrac cine stie cum.Chiar le compatimeam intr-o zi pe cele care merg la servici,la v-un birou ceva...Hainele pe care mi le-a dat sunt de la motherhood(ea a stat in state 7 ani si acum s-a intors).M-am uitat si eu pe situ motherhood si au chiar haine super misto si ieftine in comparatie cu ce gasesti pe la noi.Nu stiu daca se pot comanda on line...dar cred ca da...la ei se practica mult chestia asta.
Hei!!!!! unde sunt
4D?Vrem sa le vedem...alo?
22+