Mamici de mai-iunie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana spune:
Fetele,
si eu am fost la eco, l-am vazut pe bebe, n-a binevoit sa ne lase sa vedem ce are intre picioruse
..
Intrebarea mea e: a avut cineva circulara de cordon? Pentru ca tipa de la eco mi-a spus ca bebe are cordonul infasurat pe dupa gat, cu o bucla larga insa, si mie imi e teama.. Oare se poate schimba pozitia intre timp?
16w5d
mihaela.f spune:
Mie imi spui?
si va citesc si pe voi cu masuratorile: ca e mare/ca este mic. Ufff!!!
Abia astept!
Voi cum va dati seama pe ce parte migreaza bebe? Dupa impunsaturi?
Pe mine cred ca mai mai trage uneori de cordon ca ma gadila buricul pe interior!
Oricum ar fi, bebelusii nostri sunt tare jucausi!!
Sa vedeti cand vin in realitate!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
vivighe spune:
Eu maine fac abia prima eco importanta si mor de curiozitate si de emotie.Am facut una pe la 8 sapt. care mi-a confirmat prezenta lui bebe si l-am mai vazut la 15 sapt. cand am facut o eco pt. rinichi, dar abia acum mi-l masoara si mie si-mi spune toate cele despre el.N-am facut eco mai devreme pt ca abia acum era loc liber la Herghelegiu(si programarea am facut-o de pe 10 oct)
shoricutza spune:
Buna seara la burticutze!!!
Ne-am intors de la nenea Iosup care ne-a spus ca suntem o fetita de 315 grame. Ma cheama Ana si am de gand sa ma fac frumoasa si desteapta. ![]()
In rest totul pare in regula, fara probleme. Varsta biologica este de 19 sapt si 4 zile. Inteleg ca este maricica bine din moment ce avem 19 sapt si 6 zile de la UM. Nu-i asa???? Din pacate nu a putut sa o masoare ptr ca statea usor ghemuita din lipsa de spatiu.
19+
DianaR spune:
Shoricutza, felicitari pentru fetita!
Vivighe, succes maine la eco! In legatura cu mesajele, mesajele nou venitilor sunt moderate, de asat apar mai tarziu, adica sunt citite si aprobate de un moderator inainte sa apara pe forum.
Adriana, cordonul nu-i musai sa ramana asa, se misca odata cu miscarile lui bobo.
Lily, felicitari si tie pentru rezultatele la eco! Bobo e f. bine!
Ama, si tie felicitari pentru grasunelul mic! Multumesc ca ai trecut numele pe listuta!
Irinel, ei eu cred ca tu fetita o sa ai, nu te mai indoi atata! Maria trebuie sa vina, a ratat primul tren, i-a luat-o Danut inainte dar acum a fost prima acolo la coada
.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (20+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
carminabulina spune:
Multumesc pentru incurajari...cum ca nu as fi atat de grasa
!!!
Fetelor am si eu nevoie de o mana de ajutor. In februarie ma marit dar nu gasesc restaurant de inchiriat decat pt. minim 60 de persoane, eu insa nu am decat 37 de invitati pe care nu-i pot chema acasa ca nu avem loc inse se pare ca nici la vreun restaurant nu se poate ca sunt prea putini...
mare dilema, nu-i asa?
Ei si ma gandeam ca poate stiti voi ceva, poate ati fost de curand la vreo cununie, vreun botez...sa ma ghidati si pe mine ca altfel nu stiu ce-am sa fac. Cred ca o sa clachez si o sa-mi pierd mintile sau nu am alta solutie decat sa mai fac rost de inca 30 de invitati (de unde? nu stiu.).
Orice informatie , oricat de mica, m-ar ajuta enorm....
pe toata lumea!!!
P.S. LA MULTI ANI ELA!!!
(sotia lui adib)
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Sunt pe fuga..maine intru si va scriu mai mult.Am deschis un nou capitol,va astept acolo:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66243" target="_blank"> Capitolul 24 Va pup pe toate!!!
io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe