Bebelusi de martie - aprilie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

NINO eu am intrat site-ul primariei de la noi si nu zicia nimic de dosare ,spunea ca pana in data de 10 .01 .06 se depun cereri pentru indemnizatie.Si eu nu sunt in clar,eu cred ca firma mea a depus dosar ,caci mi-a dat un bilet cu numar dosar de la fortele de munca.
Cererea nu e o simpla foaie ci sunt 6 foi tip ce trebuie completate personal.Am primit sa duc cererea(deci cele 6 foi)+adeverinta de la locul de munca,foaie cu nr cont si biletul cu nr .dosar de la fortele de munca.Atunci cred ca nu mai trebuie copii dupa acte,nu?
Iau si actele la mine sa fiu sigura totusi,parca vad ca voi sta la o coada.Luni la 8 dimineata ma infintez la primarie,o sa va tin la curent.Sa va interesati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Claudia Ioana mananca o masa de lapte dimineata (240 ml) si trei mese solide peste zi. Prima branzica sau iaurt cu fructe proaspete si putine cereale cam de 250 ml, a doua legume cu carnita sau cu galbenus 200 ml., a treia e mixta defapt, cereale cu lapte si fructe Hipp cam 150 ml. si in jur de 90 ml. lapte. Mai bea ceai, apa si suc de fructe peste zi, in total cam 300 ml. E sigur suficient ca s-a dolofanit iar Pupici lui Stefan!

O sa adun cateva poze din decembrie si o sa fac un album, sa-mi vedeti dolofana, maine sper sa fie vizionabil. Oanamaria o sa pun si o poza in leagan. Am mai avut poze in leagan, dar cand era mai mica si atunci aveam albume pe webshots si le-am sters acum.

La mine la serviciu, pot sa zic fostul serviciu defapt , am sunat eu si i-am trimis si un link madamei ca altfel habar nu avea ce are de facut. Sper ca a si prestat ce trebuie. O sa o mai sun. La primarie se poate merge in termen de 90 de zile de la 1 ianuarie si se primesc banii retroactiv, asa ca probabil o sa merg in februarie sa nu fie prea mare imbulzeala. Suntem totusi in Bucuresti si sunt o gramada de mamici in situatia de a-si depune dosarul. Dar va multumesc de pe acum celor care mergeti si ne spuneti si noua ce si cum.

Mamacita ce mai faceti? Sunteti bine? Mai zi-ne o vorba!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am pus si eu cateva poze ...inca nu am apucat sa le descarc pe toate mai am o gramada....timp nu prea am...

pupici

Adriana si bb Cezarica

Sarbatori fericite

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

scuze am uitat sa pun linku'

aici sunt pozele : http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebelina1/my_photos

Adriana si bb Cezarica

Sarbatori fericite

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

AVEM PRIMUL DINTE!!!
Acum am observat,mi se parea ca se vede ceva,cand pun degetul..surpriza.Nu facea ea scandal degeaba,totusi poate i-a iesit de ieri ,ca azi noapte a dormit bine.
Am vorbit cu mama la telefon si zicea ca a vorbit cu o colega ,care a depus azi cererea la primarie si a avut 10 persoane in fata. A mers repede.Sper si luni sa fie la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adriana ce mare s-a facut Cezarica!! E aproape cat patutul! Ce inaltime mai are? Imi plac la nebunie gropitele din obrajori! Inca mai sper sa aiba si Ioana, parca se formeaza cand rade. Sper fiindca sotul meu are si tare imi plac

Caramella Felicitari!! Sa rontaie mult si frumos cu primul dintisor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

RROX multumim.
ADRIANA l-am admirat pe Cezarica,s-a facut baiat mare si e tare frumos.Poate il iau de ginere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

caramella , felicitari. Acu sa te tzi mushcaturi!

adrianafedorca, super Cezarica! Ce zimbaretz e el baschetbalistul! Poza aia din pat e chiar "shocanta". E lungan de lungan!

Nu am mai reusit sa va scriu, dar v-am citit. Ieri am avut zi de curatenie generala (eu fac de obicei intre Craciun si anul nou, dar acum nu am apucat), asha ca a ramas pe anul asta! Astazi a venit nasha lu Radu (care e studenta) sa o ajut sa culeaga ceva de pe net!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

sa va zic si eu meniul zilnic al unui umflatel trecut de 10 kg.(atat avea acu 2 saptamani).

la 7-8 dim : cam 240 ml lapte
la 9-10 : inca 200 ml lapte
12-13 : piure de legume cu carnitza sau galbenush si un iaurt (neaparar iaurt, pt ca altfel nu manainca decat 10 lingurite de piure maxim, asha ca restul sunt trecute prin iaurt)- un castron plin, habar nu am cat sa fie.
la 16-17 piure de fructe (un mar/para+o clementina intreaga + o banana sau in loc de banana caise/piersici hipp, uneori si morcov crud in fructe) simplu sau cu brinza de vaci sau cu cateva cereale
la 20 - cam 240 ml de lapte

Cel putin asha l-am hranit eu ultimele 2 saptamani.

Poze cu noi

Mergi la inceput

am uitat sa zic ca ceea ce am scris mai sus e tot: adica fara suc, fara ceai, fara apa. Pur si simplu nu bea altceva.
Uneori bea ceai noaptea, dar f rar, de ex in ultimele 3 saptamani niciodata, asta pana azi noapte cand la 4 dim avea chef de joaca.
I-am dat 100 ml de ceai mai cald si l-a inmuiat si s-a culcat, pana la 9 , cu mami normal (fiecare in patul lui)

Poze cu noi

Mergi la inceput