Bebelusi de martie - aprilie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Rrox, Dana, Ligia, Coco... thanks. Sincer, acu ma simt si eu mai bine. Sper ca ati inteles exact ce am incercat sa exprim prin mesajul meu. Vroiam sa simt cu adevarat ca fac parte din randurile voastre.

Ligia, he he he... ginerica? De ce nu?

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ma jucam cu smile list, scuze.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ligia, nu am inteles intrebarea.Daca ma intrebi daca vine lumea sa te ajute cu ceva, raspunsul e cred ca f rar. De obicei apelezi la firme, platesti si esti servit fara sa-ti creezi obligatii si complicatii! Cumnatul meu si prietenul lui sunt romani, si cumnatul meu a mai fost la noi si a revenit cu placere... sper ca ti-am raspuns oarecum intrebarii!Succes pe maine la munca, sa ai o saptamana usoara si pupicei raducului.

Mergi la inceput

ClaudiaH, am admirat si noi printisorul... Cu totii sunteti niste frumosi... iar parintii sunt si tineri.
By the way, nostri sunt nascuti in aceeasi zi.

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ligia, tocmai l-am vazut pe Raducu, ce frumos e baietelul vostru si ce cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Nu mai pot de nervi ,a treia oara scriu mesajul ,se tot blocheaza compu.
Am citit tot ce ati scris dar nu am reusit sa postez nimic.
Tin sa precizez ca nu m-am explicat bine in legatura cu mancatul.Alicia mananca bine ,doar de 1 saptamana,dupa o cura cu vitamine.Inainte de asta cam 3 saptamani ,de abia manca cateva inghitituri de mancare dar a baut mai mult lapte in timpul acesta.Sa va spun meniul de azi:la10:30 fructe cu cereale(mar,portocala.kiwi),la3 100gr mancare de mazare si 1 bucatica peste fript fara ulei,la8 seara 150 cereale cu lapte si banana,la 10 180ml lapte.
MAMACITA imi pare rau sa aud ca va chinuiti cu somnul si cu mancatul.Sa treaca cat mai repede peste faza asta!
COCA ti-am admirat hipiotul ,ce dulce e si ce bucle are!
Mai scriu dar sa trimit.

Mergi la inceput

GEGEA eu ti-am admirat printesa cand ai pus pozele si am scris cred ,daca nu ,i-ti mai zic o data ,nu strica.E tare scumpa ,iar de par nu mai zic .eu sunt nebuna dupa parul ondulat.Te inteleg perfect in ce ai scris.Si eu cateodata ma simt afara din gasca ,cand scriu cate ceva sau intreb si nu ma baga nimeni in seama.M-am gandit ca poate ,de, am pus intrebari prostesti si am cautat sa nu mai repet.multi.

Mergi la inceput

COCO te-am botezat,la pasti primesti mielul.
ALESSIA sa te faci bine!
CLAUDIA ma bucur ca v-ati revenit la normal.Nu pot sa vad pozele.
DANA super cadoul de la mosu',cred ca ai fost tare cuminte
Dorinta cea mai mare a sotului e un apple,dar deocamdata...
LA MULTI ANI! Thomas[bis
LA MULTI ANI! CU INTARZIERE CELOR CARE SI-AU SARBATORIT IERI ZIUA DE NUME

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caramella

GEGEA eu ti-am admirat printesa cand ai pus pozele si am scris cred ,daca nu ,i-ti mai zic o data ,nu strica.E tare scumpa ,iar de par nu mai zic .eu sunt nebuna dupa parul ondulat.Te inteleg perfect in ce ai scris.Si eu cateodata ma simt afara din gasca ,cand scriu cate ceva sau intreb si nu ma baga nimeni in seama.M-am gandit ca poate ,de, am pus intrebari prostesti si am cautat sa nu mai repet.multi.

Iti multumesc,caramella!

Geani si Daria

Mergi la inceput

La multi ani Thea Ioana, David Emil si Daniel!

Sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun si mai frumos!

Geani si Daria

Mergi la inceput