Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Antoanela23 spune:
LA MULTI ANI mamicilor: Ioana75, Oana2004, Ana-Oana!
La Multi Ani bebicilor: Ioana Catalina (Karmenutza), Ioana Catalina(RalucaN), Ioana Alexandra(Nicole74) si Victor Ioan(cge).
SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA PETRECETI BINE ALATURI DE CEI DRAGI!
La multi ani si celor ce implinesc azi un numar de luni.
Pupaturi,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
mary ilie spune:
MAI, DAR SE VEDE TREABA CA TOATA LUMEA E LA CATE O PETRECERE! bate vantul pe aici!
inca odata LA MULTI ANI si PETRECERE FRUMOASA TUTUROR!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
Simo74 spune:
Mary - i-am admirat dintisorii lui Andrei. Este bun de facut reclama la Colgate. Spune-mi si mie te rog, cand i-au aparut dintisorii, se vedea asa ceva alb la gingiuta, ca il suspectez pe Luca ca in curand va fi si el fericitul detinator a 2 dintisori.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
RalucaN spune:
Buna seara si de la noi
Multumim mult fetelor care ne-au urat de la multi ani. Sa ne creasca tuturor copii frumosi si sanatosi!
La multi ani tizei noastre Ioana Catalina! La multi ani Ioana Alexandra! La multi ani Victoras!La multi ani Luca Ioan! La multi ani Vlad Ioan! La multi ani Radu Ioan!
La multi ani si mamicilor si taticilor care-si serbeaza ziua astazi!
Ioana , LMA si tie!
Noi, tocmai ce am venit dintr-o vizita, unde ne-a enervat toata lumea care era calare pe noi de parca nu mai vazusera copii mici.
Jadi , nu-mi spune de RDS ca ma apuca si pe mine. Inchipuie-ti ca noi am facut contractul pt. net cand eu eram in sapte luni si ei au venit la instalare dupa botezul fetei. Dupa n telefoane...
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
Simo74 spune:
Raluca - sa stii ca ai dreptate. Reactia lui Luca la mama a fost direct proportionala cu agitatia si nervozitatea ei...era dorul pe ea cat casaUlterior, au venit in vizita si vreo doua matusi si un var si a fost Luca al meu Mihail caine de circ, doar n-a dat din codita, in rest a facut de toate, a ras, a gangurit chiar a si chirait foarte tare, lucru pe care mami il obtine cu greu doar dupa serii intregi de pupaturi si buruieli pe burtica. Asa ca m-am linistit, copilul meu este sociabil. Yoopiii!
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
nicole74 spune:
La Multi Ani Ioana 75!
La Multi Ani bebicilor cu numele de Ion si celor care fac un numar rotund de luni!
Multumim pentru urari!
Noi acum am scapat de musafiri, au venit in valuri si sunt franta.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
miflore spune:
Buna fetelor frumoaselor!
Am vrut neaparat sa intru astazi sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor Ioanelor si Ionilor!!! Sa fiti sanatosi si s-aveti numai bucurii si dorinte implinite! Iar bebelusii Ioane si Ioni sa fie mancaciosi si sanatosi si cumintei!!!
Eu am avut niste zile super pline, avem gramada de musafiri , azi a fost parastasul de 40 de zile...
Va pup pe toate!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
romana_74 spune:
Multumim pentru urari! Luca Ioan si-a serbat azi prima onomastca a vietii lui inconjurat de cei mai buni prieteni ai familiei si ai lui Matei! Doar Matei i-a traznit o chestie de plastic in frunte asa sa simta si el ca traieste... Acum Luca e posesorul unui cucui de toata frumusetea... asa e cu copii mici!
LA MULTI ANI IONILOR, IOANELOR SI SA FITI FERICITI SI SANATOSI!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
maddy77 spune:
Buna seara,
La multi ani sarbatoritilor!!!
Azi am avut o zi groaznica...a racit sotul si a trebuit sa am grija si de el,ca da e si el tot un bebe mic cand e bolnav,trebuie sa-i bag pastile si ceaiuri pe gat.Mai rau e ca a trebuit sa tin toata ziua copilul izolat in dormitor,si noi avem numai 2 camere si alea semidecomandate,in concluzie s-a plictisit copilul si a fost tare mofturos,n-a dormit decat o ora si asta dupa ce am expediat sotul la bucatarie si am scoso si pe ea in sufra ca nu se mai linistea din urlet..si minune in 5 min dormea..sper sa nu mi se imbolnaveasca copilul,ca-mi omor sotul.
Vreau si eu regim de slabit..ca la o luna dupa nastere mai aveam in plus 5 kg si acum am 10 ,ca am tot mancat ca sparta...in speranta sa fac mai mult lapte..dar nu au lipsit nici dulciurile de peste noapte,asa ca am facut ditai fundul si nu stiu cum o sa-l dau jos..imi trebuie si gimnastica si stimulare cu siguranta..de haine nici nu mai vorbesc,nu ma mai incape nimic si cred ca trebuie totusi sa-mi cumpar altele,ca pana slabesc eu...mai trece un an
Vio,eu am patit la fel cu fata dar nu avea decat 3 sapt si n-a mai vrut san,am mai pacaleam noaptea dar de o luna nu mai mai vrea,asa ca ma mulg si-i dau bibe,lactatia e la fel ca inainte,n-a mai crescut..poate a mai scazut un pic si-i dau si supliment.
Eu zic sa mai insisti ca asa cum zicea si Irina e destul de frustrant..si eu am acceptat cam greu dar asta este,ce nu facem noi pentru buburuzele noastre.
ma duc sa ma culc ca-mi pici ochii
Noapte buna!!
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
oana0204 spune:
Buna fetelor... Nu dati cu pietre in mine ca nu am mai scris dar am fost foarte ocupata.. A venit sora sotului din Germania cu toat familia, plus de asta Andrew e bolnavior.
V-ati laudat fiecare cum ati petrecut de Revelion..ei bine eu la ora 1 eram cu el la spital la Urgenta, nu putea sa respire cand il puneam pe spate, in asa hal ii era nasucul plin de mucisor. Deja pompa si picaturile cu apa salina nu mai faceau fata, la fiecare 30 minute trebuia sa "operam" spre disperarea puiutului care mai avea putin si lesina de plans . totul s-a acutizat foarte repede.. dupa amiaza avea mucisori dar nu foarte multi, iar spre miezul noptii situatia s-a agravat. Norocul nostru ca pediatrul lui era de serviciu la spital (este neonatolog si era de garda). Ne-a dat tratament si a zis ca are alergie , dar si tuseste-ne-a dat si ceva pentru plamani; nu tuseste mult, de cateva ori pe zi. Am fost si la controlul de 4 luni+ vaccinurile de rigoare, are 8.5 kg si 68 cm...grasut. Decand e bolnavior nici nu mai mananca asa bine, si ce am observat... nu mai mananca tinut in brate. Cum il iau in brate sa-i dau sa pape se pune pe urlat. Daca il las jos pe patsi ii dau sa manance acolo-toate-s bune si frumoase, accepta. Dar si asa nu este ok, pentru ca el cum le are cu vomatul, daca mai mananca si culcat-efectul este garantat, am mai patit-o in cateva nopti de a trebuit sa schimb si de 2 ori lenjeria de pat intr-o noapte.
V-am auzit de Montiac, si eu as vrea sa ma bag, dar mai peste 1-2 luni, cand incep sa-i bag papa diversificata lui Andrew pentru ca mai nou nu vrea altceva decat san... formula foarte rar si daca se poate numai una speciala care are ceva praf de orez in el si il face mai poros (anti-spit up), ca o spuma. V-am trimis pe septoct2005 cartea Montiac in romaneste.
Voi incepe cred si eu curand diversificarea cu Rice- un fel de fulgi de orez special pentru bebelusi, care se dizolva in lapte sau apa. Ii voi da sa pape in bouncer, il voi pune in scaun special numai de la 5 luni, asa este recomandat aici.
Nu in ultimul rand vreau sa urez mamicilor si piticilor care poarta numele de Ioan, Ioana si Oana (Anto, te-ai gandit la mine, multumesc) si celor care si-au sarbatorit pana acum un nr rotund de luni. O sa mai completez si eu albumele.
Pe maine, ma duc sa ma mulg si sa fac un dus.. va mai povestesc maine, sper sa am timp.
Va
Oana D & AndrewFoto