Despre greutate
Raspunsuri - Pagina 13
ac77 spune:
Buna mamici,
Eu nu-mi fac probleme de greutatea de la varsta asta de 7,200. Ca are atata sa zicem ca nu-i nimic. Sunt constienta ca fiecare copil se dezvolta in maniera lui. Insa mie mi-e teama ca ea sa nu ia in greutate datorita unor probleme de sanatate. Sa nu-i convina ceva in alimentatie. Iar vis-a-vis enzimeme, draga An@, sa stii ca eu ii dau Sanzyme sirop si Kreon. De vreo 2 luni i le dau. Nu sunt vitamine. Nici nu i-as da vitamine.
Viviannie spune:
Mamicilor!!!
Nu mai bagati vitamine din comert in puiutii vostrii!!
Daca aveti bunici la tara: verdeata si naturaleturi cat incape!
Daca face mofturi puiutu, dati-i vitamine, dar de la naturalisti (alea de la Forever sunt bune - si contsct va dau daca vreti).
Acuma de ce de la aia? Eu am avut probleme cu sarcina de aia a trebuit sa nasc la Szeged si bebe a venit pe lume cu cezariana la 2300 gr. Nu m-au lasat sa plec din spital.
noroc k am inceput sa iau vitamine si minerale pudra de la FLP cat si alea solide pe rand, iar puiutu meu le are prin alaptat de la mine. dupe lauzie analizele mi-au iesit perfecte si bb creste superb, fara grasime in exces.
Numai bine,
nico2sweety spune:
Buna ziua tuturor!Am o fetita de 7 luni si 14 zile care are 8.500 g,iar la nastere a avut 4000g. Fata de alti bebelusi imi pare mai slabuta dar dmn. doctor mi-a spus ca e bine poate are atat si din cauza ca e foarte activa.
puisorul spune:
Bine ai venit pe forumul DC
Asta este, unii copii sunt mai slabuti dar asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi. Si fetita mea are doar 10,4 kg la un an si 7 luni dar eu sunt foarte multumita.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele