O noua sarcina dupa sarcina oprita din evolutie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

DRAGELE MELE: am pierdut un bebe la 4 luni pe 12 ian 2006.In timpul sarcinii am facut tratament cu duphaston, acid folic, no-spa, gravibinon. M-am internat noaptea la ora 2, mi s-a facut control manual si diagnostic-iminenta de avort, probabil sarcina oprita in evolutie. Mi s-au facut antihemoragice si sol.litica. La ora 07 mi s-a pus perfuzie cu gynipral si la ora 12,30 a inceput hemoragie, mi s-a rupt apa-atunci m-au dus la echo- rezultat- nu mai era bebe, resturi de ovul, endometru secretor. Dupa alte 2 ore, in care nu mi s-a facut nici o medicatie, si am avut contractii mari si dese, am eliminat bebe-ul intreg si ceva cheaguri. Deoarece am facut 37,6 mi s-a inceput tratament cu oxacilina+gentamicina, la 6 ore. A daoua zi mi s-a facut chiuretaj. A durat putin iar scurgerile de dupa au durat 2 zile, putine cantitativ.
Acum, la 6 zile de la ..., mi-a aparut o scurgere rosie-portocalie, f slaba cantitativ, fara miros. Si temp 37,6-am luat algocalmin si a cedat temp. Iau in continuare antibiotic-o cefalosporina si fac acum tratament pt locurile unde mi s-au facut injectiile in spital ca era sa fac necroza-am edeme mari+vinatai-pt asta nu mi- au facut nici un tratament in maternitate. M-am dus eu la chirurg dupa externare si fac tratament cu heparina gel+ ketonal.
DATI-MI UN SFAT! a mai trecut cineva prin asa ceva? ca doctorii(3) nu au dat pina la urma un diagnostic pt pierderea lui bebe.
Cind ziceti voi ca mai pot incerca si ce sa fac? Nu mai am incredere in nici un doctor din Braila, la cine sa merg in apropiere? Vreau un medic care sa-mi raspunda la tel daca am o urgenta, asa cum a fost asta.
ASTEPT SFATURILE SI SPRIJINUL VOSTRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

draga iulia, imi pare rau pentru experienta dureroasa prin care ai trecut. si eu sunt braileanca si am nascut cu dr meder pe care o consider un f bun profesionist si mai presus de toate OM. am fost multumita de modul in care m-a tratat (am nascut prin cezariana).
nu stiu la cine ai fost tu, dar sunt si doctori buni si in braila. numai de bine am auzit de dr coltofeanu si dr caprariu.
Multa sanatate si recuperare rapida!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KALITARA spune:

Buna,
Imi pare rau ca am ajuns sa revin aici nu pentru vesti bune...Sunt disperata....Am pierdut copilul la 5 luni( 22 saptamani)... Sper sa mai fie cineva pe aici cu care sa vb....Si eu si sotul suntem in depresie cred...eu sunt mai tare da el...sufera mai mult ca mine....nu mai stiu ce sa fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamini. Dar cu primul sotz. Cu al doilea (actualul) am ramas insarcinata "din prima". E drept ca la mai multi ani dupa intimplarea nefericita cu primul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

din pacate ma numar si eu printre voi nu are rost sa mai explic prin ce am trecut eu si sotul meu ....important e ca acum stam bine(eu si bb)sper macar de data asta ca totul sa fie bine...si sa-mi tin comoara mult asteptata in brate!
si va urez sarcini usoare si bb sanatosi!

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ma bucur mult ca ai deschis acest subiect, Si eu eram foarte curioasa ce povesti au fetele care au trecut prin pierdere de sarcina. Ca doctorul meu mi-a spus sec "sunt sanse mai mari ca daca ai pierdut o sarcina sa o pierzi si pe a doua". Din fericire nu il cred! Singurul care stie ce si cum e Dumnezeu
Luna viitoare sper sa raman insarcinata dupa pierdere de sarcina, si citind aici atatea cazuri cand a doua sarcina a fost "cu noroc", ma simt mai incurajata. Vreau si eu o minune mica in brate!
Sa iti ajute si tie Dumnezeu de bebe sanatos si sarcina usoara cat mai repede!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

din ce am citit multe fete au pierdut sarcini oprite in evolutie si majoritatea nu cunosc cauza,am pierdut si eu prima mea sarcina in 2004 si dupa 6 luni am ramas insarcinata din nou,primul lucru am schimbat medicul ,din cauza atitudinii lui fata de mine si de suferinta mea -imi zicea -da ce plangi doamna asa ca doar nu e sfarsitul lumii! la recomandarea unei prietene am mers la un DR. care mi-a conferit increderea de care aveam nevioe ,mi-a dat siguranta si m-a incurajat ca totul v-a fi bine de data asta,si asa a fost,am o fetita minunata de 1an si 7 luni!
e drept ca am fost foarte grijulie cu a doua sarcina,nu am facut efort ,nu am fumat,consumat alcol,sucuri acidulate,nm-am ferit de raceli,nu am stat la plaja ,nu am carat greutati si lista poate continua.e drept ca sotul meu m-a ajutat enorm ,si a fost alaturi de mine zi si noapte.
putzuruca,parerea mea e sa incerci si sa fii optimista si ai sa vezi ca totul v-a fi bine.succes!

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

O precizare cred ca este de folos, Putzuruca este din septembrie 2006, mamica fericita a unei fetitze.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

felicitarile mele, deci se poate fetelor!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicuta spune:

Dragele mele, eu sunt nou venita pe forum. Am intrat pe reclamaaaaaa, cam in urma cu 3 luni, cautand sa ma informez despre analize hormonale. Eram proaspat venita in Germania, si, cum incerc de aproape 3 ani sa mai am inca un bebe (mama lui Alex de 10 ani), am hotarat ca e bine sa incep aici investigatiile care ar fi cauza, de ce nu. . Am facut o gramada de investigatii eu si sotul meu, care au iesit toate bune, si, cam de o luna, o mare surpriza...bebele nu s-a lasat prea mult asteptat!!! Am fost la medic, mi s-a confirmat sarcina de 4 saptamani, bucurie imensa in familie, dar a doua zi, medicul m-a chemat de urgenta la cabinet ptr o noua investigatie. La o noua echografie vaginala, mai aprofundata, s-a vazut si bebele, (care cu o zi inainte nu se vazuse)...si...verdict soc: sarcina este pozitionata prea jos , aproape de iesirea din uter!!!!!! si mi s-a spus ca in 2-3 zile se va porni sangerarea si voi pierde sarcina. SOC FFF PUTERNIC pentru mine...nu pot sa exprim in cuvinte. Medicul mi-a spus ca sunt numai 5%sanse sa nu pierd aceasta sarcina. Am plans, am suferit, am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea... Au trecut deja cele 2-3 zile "prescrise" de medic , si...nu s-a intamplat nimic. Sangerari nu, dureri nu. Cei din jur imi spun ca poate cele 5 procente vor fi hotaratoare si va iesi bine. Mie imi e tare frica sa mai sper, ca sa nu sufar iar. Asteptarea asta ma omoara. Imi pregatisem deja bagajul ptr spital in cazul pierderii sarcinii, si acum???Chiar nu stiu ce sa fac???
Aveti cumva cunostinte despre aceasta problema?? Stiti ceva??? Au existat sarcini duse la bun sfarsit desi au fost pozitionate ff jos in uter??
Orice informatie cat de mica, mi-ar fi de mare ajutor acum.
Va multumesc din suflet tuturor!!!

Mergi la inceput