Stimulentul conf OUG 148/3.11.2005
Raspunsuri - Pagina 2
Mona Truta spune:
Pentru cele care vor sa beneficieze de stimulent:
URGENT!!!!!! depuneti dosarele la primarii pana in data de 15 Ian ca sa puteti beneficia de el incepand cu data de 01 Ian. Daca nu, o sa-l primiti incepand cu data la care ati depus actele.
albinutza spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri, va scriu repede, am fost din nou la personal si se pare ca nu stiu nici ei prea bine dar ce este clar e ca in Bucuresti dosarele se depun numai prin angajator, cel putin asa mi-a spus sefa de la personal asa ca deocamdata nu am rezolvat nimic. Acum am reusit sa dau peste monitorul nr.7 cu normele metodologice - stiti unde se face referire la cazul meu ?
Multumesc !
Mona Truta spune:
Art 27. Dar sfatul meu, asa cum scriam intr-un mesaj anterior, este sa te grabesti. Daca vrei sa beneficiezi de stimulent din 01.01.2006, depune dosarul pana pe 15 Ian 2006!
Personalul nu are treaba cu depunerea dosarelor decat pentru mamicile care se afla in CIC sau doresc sa intre.
BDana spune:
Mona Truta, nu cred ca banii se vor pierde. Uite ce scrie pe site-ul primarie din Cta : http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/StiriSiComunicate/indemnizatieCopil.pdf
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
Mona Truta spune:
Link-ul pe care l-ai trimis face referire la faptul ca nu se pierde INDEMNIZATIA. Nu sunt asa sigura ca e vorba si de stimulent.
ioanailincam spune:
Mona, sigur la primarie trebuie depus dosarul pentru stimulent? Ca la noi se depune la directia de munca, solidaritate soc si familie. Ce acte ai depus tu?
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Witchie spune:
va rog daca stiti unde anume in sectorul 6 se depune dosarul pentru stimulent sa imi spuneti si mie si va multumesc frumos.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina
Mona Truta spune:
In OUG 148 scrie ca "la primarie". O asemenea locatie variaza de la oras la oras. Si in Cariova, spre exemplu, se depune dosarul tot la Directia de Dialog Social si Solidaritate Familiala.
Dosarul pe care l-am depus eu a continut:
- cerere tip de acordare a stimulentului (cel mai bine o iei de la ei pt ca eu m-am dus cu adeverinta luata de pe net si mi-au refuzat-o pe banalul motiv ca la ei paginile erau fata/verso),
- copie dupa certificatul copilului,
- copie dupa BI (al tau si al sotului)
- declaratie tip pe propria raspundere a sotului ca nu beneficiaza de indemnizatie pt ingrijirea copilului,
- adeverinta de la tine de la serviciu din care sa reiasa stadiul de cotizare anterior nasterii copilului si data de la care tu ti-ai reinceput activitatea de dupa nasterea copilului.
Bafta
P.S. Nu stiu unde se depune in Buc in sect 6. Sorry!!!
Witchie spune:
ce am aflat azi de la radio:
Nu exista o data limita a depunerii dosarelor pentru mamici. Primariile au obligatia sa depuna dosarele pana in 10 ale lunii pentru ca banii sa fie primiti in luna urmatoare, ca la salariu.
Daca nu reusiti sa depuneti pana pe data de 20 ianuarie dosarele, nu pierdeti banii ci ii veti primi cumulati cu cei de luna viitoare, evident, mult mai tarziu (inteleg ca in martie).
Cererile tip pot fi descarcate si de pe net (de la primaria sectorului 2 - www.social2.ro la sectiunea servicii exista si cererea si adeverinta care trebuie completata de financiar, DAR la noi institutia a adaptat formularul ala - i-a pus antet si deci mi-au spus ca nu era nevoie si de tipizatul asta).
Ca sa nu faceti 2 drumuri, aveti grija ca pe ultima pagina a cererii exista o declaratie a tatalui pe proprie raspundere, ca nu primeste indemnizatia de crestere a copilului.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Taifunul Irina
alexis26 spune:
Eu azi am fost la primarie la noi(Baia Mare) pentru stimulentul de 3 mil. si dosarul a trebuit sa cuprinda: cererea tip, adeverinta de la locul de munca care sa ateste faptul ca realizez venituri impozitabile, copii dupa buletinul meu si al sotului, dupa livretul de familie, certificatul de nastere al copilului si certificatul de casatorie. Si am intrebat, intr-adevar banii respectivi nu sunt pierduti ci se vor da mai tarziu, indiferent de data la care depuneti dosarul ei in 10 trimit dosarele la directia muncii.