Neclaritati la completarea CERERII pt. indemnizati
Raspunsuri - Pagina 3
elyanne spune:
quote:Multumesc... asa zicea si contabila mea... deci stia ea ce stia... si io n-am crezut-o...
Originally posted by pd
Elyanne, la punctul C nici eu n-am stiut ce sa scriu si tot de la ghiseu mi s-a spus ca daca sunt deja in CIC sa trec salariata, impreuna cu denumirea completa a angajatorului si codul fiscal.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

andora spune:
Aha, deci la pct C se trece angajatorul si nu ultima casuta
... caci oricum exista si pct D care clarifica daca am beneficiat sau nu de indemnizatie... atunci ultima casuta ce rost are... 
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
aissa spune:
Da, la C treceti salariata si scrieti numele si codul fiscal al angajatorului. Urmatorul punct specifica faptul ca sunteti in CIC de la data de... asa ca se vede ca suntem in CIC deja.
Nu mai stiu daca aici cu A si B v-ati lamurit, noua ieri la sect.5 ne-au zis ca trecem la A copilul pentru care solicitam CIC si la B doar daca avem alti copii in intretinere.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
Amaya spune:
Aissa, eu ieri, cand am depus cererea, nu completasem la punctul C si mi-au spus angajatele primariei ca, daca sunt in CIC, trebuie sa bifez la "beneficiar al indemnizatiei prevazuta de OUG nr.148/2005" si mi se pare logic...mi-au mai spus ca bifeaza "salariata" doar persoanele care fac cererea pentru acordarea stimulentului.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
laura radulescu spune:
Amaya, eu pana la urma le-am bifat pe amandoua. Normal este cum zici tu; si eu bifasem la fel, dar ei zic sa trecem si firma sa stie ei sa imperecheze cererile cu dosarele din Amzei.
Amaya spune:
Laura firma si eu am trecut-o si trebuie trecuta, dar nu am bifat salariat...atata tot...oricum am inteles ca dosarele si cererile se "imperecheaza" dupa CNP-ul beneficiarului...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
andora spune:
zic si eu.... despre IBAN, eu nu l-am folosit si acum nu-l stiu, am contul la Bancpost si vroiam sa stiu... IBAN-ul se formeaza cumva punand ROzz BPOS xxxx xxxx xxxR OLxx, unde zz = primele 2 cifre din contul meu? Ca Bancpostul n-au generator IBAN ca alte banci pe site
. O sa sun oricum la ei...
Va pup si mii de scuze pt nestiinta de neiertat 
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
andora spune:
Hai ca-mi raspund singura.
... am reusit sa prind tel. liber la banca si mi-au confirmat ca se formeaza asa cum am zis in mesajul anterior... Bafta tuturor... ![]()
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
lazy spune:
In primele doua luni banii se vor trimite prin mandat postal,iar apoi prin cont bancar pentru cei care solicita acest lucru.
Si eu am bifat ambele chestii la punctul C ,la comanda functionarului care-mi cerceta cererea inainte de a o primi....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
corianai spune:
Lazy la ce sector au mai inventat si regula asta??? Cum adica in primele doua luni prin mandat postal?? Odata ce scrie in lege ca se vireaza in cont.... chiar au tupeu tanti functionarele, tot la scris mandate cu pixul au ramas, le doare capul sa vireze bani intr-un cont![]()