Diabet zaharat la copii! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nina nu stiu cum reusesti sa fii atat de puternica. Cred ca eu stau tare rau la capitolul asta. Daca ma gandesc seara la voi pur si simplu nu pot dormi noaptea, saptamana asta am pierdut 2 nopti chinuite de acesta boala, am citit si am rascitit... va doresc multa sanatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina, cred ca numai cand trecem prin perioade grele ne dam seama ce puternice suntem noi, femeile. Si nu am incotro, asta este adevarul. Nu vreau sa ma gandesc la complicatii, decat atat, cat sa le cunosc si sa le stiu evita. Vreau sa fiu o persoana calda si zambitoare, nu vreau sa-i amarasc copilaria Cristinei. Ea este o fetita puternica si atat timp cat o vad cu zambetul pe fata, fericita, sunt si eu, puternica si fericita, caci este sensul vietii mele.
Te imbratisez cu mult drag si te pup, la fel si pe Oana !
Aveti grija de voi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soryali spune:

Sunt alaturi de voi!FETELOR ce sa facem cu puiutii nostri dependenti de insulina ?Vreau sa va povestesc ceva de fetita mea Alina care are numai 3 ani .Aproape mereu plange cand ii fac insulina si intr-o dimineata cand am trezit-o la injectie,a zis ca suntem nebuni ca ea nu are nimic si de ce tot o intepam .Of Doamne dar ce sa-i fac e tare greu si stiti ce m-a mai intrebat "mami toti copii au hipo?"Trebuie sa rezistam si sa nu ne pierdem speranta ,si sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei .Ei nu inteleg inca ce se intampla cu ei si cred ca asa fac toti copii .Cel putin de cand am venit de la Buziasi ,Alina asa crede .Pentru ca acolo toti copii aveau acelasi regim si program si toti vorbeau de glicemii,insulina,hipo ,carbohidrati ....Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acele tratamente cu bioenergie ?Am gasit un articol despre un tip nu stiu daca e doctor ,dar zice ca are bioenergie si trateaza orice boala inclusiv diabetul . Are cabinetul in Bucuresti si avem nevoie de 7 sedinte .Si ce m--a mirat este faptul ca aceste sedinte sunt gratuite.
Poate ajungem si noi la el dar nu stiu cum se v-a comporta copilul...oricum am sa mai revin .
Multa sanatate si multi pupici pentru albinutzele voaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Soryali, bine ai venit printre noi

Pacat ca acest topic exista si noi, mamicile copiilor bolnavi de diabet si nu numai, trebuie sa ne sprijinim, sa ne povestim experientele de zi cu zi si mai ales sa ne incurajam si sa primim incurajari de la celelalte mamici care sunt alaturi de noi si puisorii nostri.

Ultimele noutati nu sunt foarte bune. acesta este si motivul pentru care nu am mai scris de mult. Am fost cu Alex la Bucuresti la analize. Din tot setul de analize, cea mai importanta pentru noi era hemoglobina glicozilala(reprezinta media glicemiilor pe ulrimele 3 luni si spune daca diabetul a fost sau nu echilibrat). Ei bine, la noi a iesit foarte prost, adica un 9,4. Bine ar fi fost sa iasa undeva sub 7 sau maxim 8.
D-na dr. m-a incurajat zicandu-mi ca pana pe la 3-4 ani va fi greu de echilibrat.
Glicemiile se joaca in continuare cu noi. merge bine 2-3 zile, valori aproape bune, undeva pana in 200, apoi vine un hipo ...sau in ultima vreme mai mult glicemii foarte mari. Chiar de 520.
Nu stiu ce sa mai cred, nici dr nu isi poate explica. Am tot modificat dozele....dar fenomenul persista. cand se regleaza si zicem gata este spre bine, atunci ne pica cate una de cade casa pe noi.
si de multe ori ma enervez, ma intreb unde gresesc, daca gresesc....ce mai ....IAR AM PICAT IN PASA PROASTA

Va dulce si va uram glicemii bune!!!! Cristinuta si Alinuta cate o imbratisare dulce de la Alex!!

CristinaT....pe cine ai bolnav de diabet?

Iar, voua celorlalte prietene(care ne vizitati pe aici, ne incurajati si ne purtati de grija) multa sanatate la copilasi si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Buna, dragi mamici !
Soryali si Alina, ma bucur sa va cunosc, insa regret ca trebuie sa ne cunoastem in acest context.
Cu cat sunt mai mici copilasii, cu atat este mai greu, imi dau seama.
Care este povestea voastra ? Cum a debutat diabetul Alinei ?
De cand ati fost la Buzias, ii merge mai bine Alinei ?
Eu imi pun mari sperante in Buzias, sa invat mai multe despre managementul diabetului si tot ce tine despre alimentatie.
Ana, cum ii este lui Alex, acum ?
Am avut si noi 3 zile mai grele, cu glicemii ridicate dimineata si la amiaza(dar nu peste 300), chiar daca maream doza de insulina. Eu, tot cred ca hormonii de crestere sunt de vina. Alta explicatie nu am.
Alerg la Cristina, acum, caci mi s-a incheiat programul de lucru.
Fiti tari si increzatoare, va fi si bine, veti vedea !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna, fetelor !
Ce mai faceti, cum sunteti ? Cred ca asteptati sa mergeti la Buzias, asa cum asteptam si noi.
Am avut 2 sapt. grele cu glicemiile Cristinei, care nu prea vroiau sa se regleze, tot spre 300 tindeau, chiar daca dadeam cateva unitati de insulina in plus. De cateva ori a trebuit sa alerg acasa, la amiaza, sa-i fac insulina.
Tot sper sa mergem si noi intr-o linie dreapta, dar nu stiu cand va fi posibil, o data ce copiii sunt intr-o continua crestere si dezvoltare.
Acum, de cateva zile s-au reglat glicemiile, insa a trebuit sa marim cu 1u de insulina, atat doza de seara, cat si cea de dimineata. La amiaza, nu primeste insulina, decat daca are o glicemie mai ridicata, cea ce nu s-a mai intamplat in ultimele zile.
Uite asa mergem, cateva zile bune si se intampla ceva de-i da peste cap glicemiile pt. alte cateva zile, care parca ar fi mai multe decat acelea bune.
Saptamana viitoare mergem la control, sa vedem ce mai schimba d-na. doctor in tratamentul Cristinei !
Va doresc sanatate si numai zile bune !

Mergi la inceput

Ce faceti, fetelor ? Ce fac micutii vostri ?
Cristina se bucura de vacanta de azi, desi ii lipseste activitatea de la gradi, drept urmare s-a apucat de fishe de lucru si acasa.
Ma bucur tare mult ca suntem intr-o perioada mai buna, fara un pic de zahar in urina, cum eram in cele 2 sapt. dinainte.
Marti mergem la control la spital, sa vedem ce ne mai spune d-na. doctor, caci au trecut 3 luni de la ultimul control.
Va doresc o sarbatoare a Floriilor cat mai frumoasa si fara probleme glicemice !
Va imbratisez si va pup cu mult drag !

Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflet si in casa, sa fiti mai buni si mai gingasi cu cei din jur ! Paste fericit, alaturi de cei dragi !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am intrat sa vad ce mai fac copilasii! Acum sunt prinsa si eu cu operatia mea, dar n-am uitat de voi si vrea sa va doresc de pe acum un Paste ferciti si muuulta sanatate si glicemii cit mai stabile!

Pupici Cristinei, lui Alex si celorlalti copilasi bolnaviori de diabet!

Mergi la inceput

Suntem bine, asteptam cu nerabdare Sfintele Pasti si sosirea verisoarelor Cristinei, sa ne bucuram impreuna de aceasta sfanta sarbatoare !
Va multumesc tuturor care ne sunteti alaturi in aceasta mare batalie a glicemiilor ! Va doresc un Paste fericit, alaturi de cei dragi !
Ana si Soryali, sa aveti un Paste linistit, plin de bucurie si speranta in mai bine !

Sfintele Pasti sa va aduca lumina in suflet si in casa, sa fiti mai buni si mai gingasi cu cei din jur ! Paste fericit, alaturi de cei dragi !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca multa bucurie, lumina in suflete si sanatate multa , voua si familiilor voastre!

Si Alex este bine, glicemiile stabile, valori aproximativ normale.
Astept cu nerabdare sa plecam la Buzias.

P.S.
Ne bucuram de Sfanta Inviere si asteptam nerabdatori, data de 30 aprilie cand ii vom lua motzul lui Alex!!!!

Sanatate multa Alinei, Cristinei si tuturor copilasilor !

Glicemii bune!

Mergi la inceput