bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Patricia, am lasat-o intr-un pahar sa se topeasca. Mama ce i-a mai placut.

Fetelor, cine stie sa copieze lista sa deschida un capitol nou, suntem deja la pag 10.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu nu stiu, dar daca ma ajuta moderatorii..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Multumim fetelor care ne-au dorit sanatate ..In alta ordine de idei ne simtim mai bine,si asta inseamna ca eu nu mai am timp deloc pentru mine..
Magga multumim pentru articol, m-am regasit in unele chestiuni de pe acolo..
Lavinia nu fi stressata fiecare copil are modul lui de dezvoltare..Nu cred ca e chiar asa de grav faptul ca nu merge de-a busilea..
Crinutza se intimpla cu degete prinse..Eu sunt mai ametita din fire si azi am ridicat-o in sus si am lovit-o cu capsorul de o grinda, dar chiar nu a avut nimic..
Mamicilor da-ti si mie o idee ce sa-i pun pe tavitza mitzei cind implineste un an...

Mergi la inceput

cory, sa ii pui o bijuterie, un pix, bani, chei masina, o carte, un ruj, ceva medical (o seringa plastic, etc), un pieptan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cory, eu i-am pus asa: pix, carte, minge, masinuta, bani, aur, foarfeca, pieptene, oglinda. Poti sa-i mai pui ruj, papiota cu ata(cica daca o alege are viata lunga), chei de la masina.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, ma bucur si eu de una singura ca Vladut merge singurel. Vreti sa vedeti si voi? Iata-l

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

hi, hi, am 4 stelutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya imi cer scuze ca ti-am provocat griji,stiu ca sunt inevitabile.Cat despre faptul ca Andrei nu intelege inca notiunea de "NU" e poate pt.ca nu ai folosit acest cuvant cu el.Nici eu nu l-am folosit,nu de alta dar la noi prizele nu sunt la vedere,si ce a fost de spart am gasit alte locuri la care Natalia nu are acces.Un singur lucru n-am reusit sa maschez si astea sunt niste fire care ies din fata unitatii de disc la computer,niste cabluri USB de care e foarte atrasa.La alea ii mai zic nu ,dar asta se intampla in fiecare zi,cum trece de mine cu premergatorul se infinge in ele,ea imi zambeste ca si cum ar stii despre ce e vorba,eu zic nununu si o imping cu tot cu premergator.Asta e singurul lucru la care ii zic nu in mod regulat.Nici ea nu da semne ca ar sti ce inseamna dar nu-mi fac griji din cauza asta.Cat despre celelalte lucruri de care ai amintit,de pus lucruri in container si de scos,ii trebuie indemanare.Ati exersat impreuna si nu a invatat baiatul?Oricum noi avem o toba de la Chicco care are 3 figurine,un patrat,un cerc si un triunghi.Eu i-am pus tot felul de nimicuri in toba aia,globuri de pom,lingurita de la lapte praf,pestisori de plastic etc pana i l-am umplut si ea are o placere sa le arunce pe toate din toba.In timp ce ea le arunca eu le pun la loc si uite asa e ca un sac fara fund.Sau o mai las sa le arunce pe toate dupa care daca mai gaseste ceva pe langa ea din toate jucariile alea le mai pune ea la loc,le zdrangane acolo,isi baga fatzuca in toba aia...Oricum astea nu-s motive de ingrijorare,el nu face aceste lucruri dar cu singuranta face altele care nu sunt mentionate acolo.Eu m-am stresat in legatura cu mersul de-a busilea in sensul ca o avea fata mea ceva la picioare si n-am observat eu,sau vreo incetinire in dezvoltarea locomotorie...Cat despre faptul ca nu ii e teama de straini foarte bine,bravo lui,baiat sociabil!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, felicitari pentru Vlad! E un scump.
Vad ca si el e cu sticle goale de plastic, ca si noi.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Magga te pup,ce mai face Hana,in afara faptului ca vrea sa pape singurica?S-a acomodat la cresa?Ca parca asa am inteles ca merge fata la cresa!Despre mersul de-a busilea am abandonat grijile,mai rau e ca am apucat aseara sa-i zic jupanului si el e mai panicos ca mine,azi m-a bazait la cap sa exersez cu fata.Sau s-o ducem la doctor.Ceea ce e o problema sa gasesc un doctor decent pe aici,dat fiind faptul ca nu cunosc mai pe nimeni,iar al meu nu e genul care intreaba in stanga si in dreapta.Sa ma duc iar la ala la care mergeam pana acum nu-mi vine,poate imi da ceai ca tratament....Anyway m-am convins ca n-am motive sa merg cu Natalia la doctor.Cat despre poze o sa ma chinui sa incarc cateva desi am o conexiune tare slaba si de cele mai multe ori nu merge,de asta nici n-am mai incercat decand sunt aici.In Ro cand te mai vad?Eu ma duc in curand pt o minivacanta.

MihaT welcome in tha club!Detaliaza subiectul despre fetitza ta,ce nu mananca,cum si cand etc...ce i-ai dat si ce nu!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput