Servicii medicale proaste si pe bani

Servicii medicale proaste si pe bani | Autor: luky

Link direct la acest mesaj

Ola sa va spun ce am patit eu la clinica Medlife.Am facut analize la ei la inceputul lui dec si nici pana zi nu sunt gata.Asta nu ar fi nimic dar am dat si o gramada de bani, bani pe care nu stiu pt ce am platit atata timp cat am nevoie de niste analize pe care ei nu sunt in stare sa mi le dea cat mai repede.Am sunat in fiecare zi la ei in ultimul timp si mi-au zis ca nu stiu din ce cauza nu sunt gata ca trebuiau facute dar totusi sa mai astept....Aveti idee ce pot sa fac? Vreau sa le fac o sesizare dar nu stiu unde sa o depun si nici cui sa ma adresez. Stie cineva? Va rog sa ma ajutati.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Depinde de analize,sunt unele ptr.care astepti rezultatul 2 saptamani.Apoi au fost sarbatorile,primele zile ale lui ianuarie in care multe dintre laboratoare n-au lucrat.Daca nu-s valabile presupunerile faci reclamatie managerului clinicii.

Bafta!

July si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai, Luky, da' la Medlife ti-ai gasit tu sa dai banii???
Acum asta e, dar in viitor mai intreaba si pe altii! Eu am colaborat cu ei si stiu cam ce si cum... Sorry!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Intreb eu.Unde sa merg?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simina, pai zi-ne ce si cum ca ne intereseaza.
Eu in sarcina mi-am tot facut analize la ei ca numai la ei imi iesea listeria echivoc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu in sarcina mi-am facut analizele la Inst. Cantacuzino si mi-au iesit cit se poate de adevarate - adica unele bune, altele mai putin bune, in fine, nu toate perfecte, sa ii banuiesc ca nu le-au facut. Apoi, mi-am mai facut analize la Inst. National de Hematologie, de pe str. Dr. Felix. Ca doar e institut national, nu? Si inca nu oricare, ci acolo unde se fac analize pt. banci de singe, pt. transplante, etc. Si a fost si acolo ok.
In schimb, cu Medlife am colaborat, nu eu personal, ci clinica unde lucram eu pina sa plec. Si de multe ori rezultatele erau cam aiurea, drept pt. care la un moment dat chiar ne-am schimbat colaborarea la un alt laborator, nu mai tin minte acum exact numele. Deci, mai bine mergi la clinici precum Medsana, Biomedica, Medicover si, nu in ultimul rind, SOS Medical, unde am lucrat eu .

Multa sanatate!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

Siminaf, daca tot ai lucrat la policlinica, spune-mi si mie unde pot sa-mi fac si eu o termografie la sani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luky spune:

July, analizele mele erau cu rezultat dupa 14 zile insa eu zic ca am fost destul de generoasa cu ei si am asteptat mai mult de 14 zile, in conditiile in care au avut program normal si nici macar nu s-au deranjat sa-mi spuna cat dureaza exact, ei m-au chemat dupa o saptamana sa le iau si de fiecare data cand vorbeam cu ei la tel imi ziceau ca trebuiau sa fie gata si ca nu stiu de ce nu sunt si sa mai sun si maine.
le-am facut acolo ca asa a vrut doctorul meu si am crezut ca daca dau un ban macar fac ceva bun.Cert e ca acolo nu ma mai prind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Daca pe foaie ai avut dat termenul la care trebuia sa ridici rezultatul, poti sa faci reclamatie si la pROTECTIA cONSUMATORULUI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Fetelor, nu MEDSANA! Ca fac analizele aiurea! O prietena a facut si acolo, si la Cantacuzino. In al doilea loc au gasit un microb in plus, care era cauza problemei nerezolvate..i-au indicat inclusiv tratamentul (antimicoticul care eradica ciuperca).Asa ca...mai bine Cantacuzino!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu am patit-o cu Medicover-ul, am asteptat vreo 12 zile dupa o coprocultura care ar fi trebuit sa fie gata in 4 zile (daca era negativa), sau 7 zile (pozitiva+antibiograma). Evident ca deja intrasem in panica, pana la urma au cerut ei rezultatul prin fax de la laborator si era negativa.

Simina, se poate intampla ca la Medlife sa iasa un coproparazitologic fals pozitiv?

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput