Mamici de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Denisa s-a dus la eco... sper sa ne dea de veste despre bebelina ei!

J 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

In ritmul asta nu rezist, sunt prea rare mesajele iar mie deja imi pica ochii in gura de somn!
Pupici la toate fetele!
Ana, Pisoi, Janina, Anasebe, alinamatei, va urez o noapte buna si fara peripetii!

daniela 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Ioana am citit povestea ta - am si ras dar m-am si ingrozit !
Tot ce pot sa iti spun este ca ce nu te omoara te intareste - asa ca tu ai iesit mult mai tare din toata povestea asta ! Va pup pe tine si pe Razvan - va traiasca bebele si si sa fie sanatos !

Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ana, pe aici sunt, tot astept vesti despre Ursulica.
Ioana, am citit acum povestea nasterii si m-am ingrozit de ce se poate intampla in spitale! Nenorocit personal medical, sa nu-i spinteci pe toti cu mici exceptii? Bine ca s-a terminat totul si sunteti amandoi sanatosi. Sa-nteleg ca nu ai facut epidurala?

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Iaca ca am venit dela medic, vad c anusunt inca vesti de la Ursulina, iar ALINEI SI DEEI- BAFTA MULTA MAINE, TINEM PUMNII SA FIE TOTUL BINE< RAPID SI BEBEII SANATOSI!
Giova- noapte buna si eu zic ca mai sta daca nu ai semne super clare.
Daniela- cu arsurile baga maalox si tums si maninca paine prajita cu chestii mai usoare si supe, o sa stea ceva si in stomac.
Ana- aici sunt, revin cu vestile de la medic ca am bagat ceva si eu la stomacel ca eram cam nemincata pe ziua de azi.

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa si mie imi dadeau in spital maaloxan cand aveam arsuri,din pacate nu dureaza efectul prea mult,eu am cerut de 4 ori si am avut spre sfarsit si siropul meu.Cu ce vesti ai venit de la dr ? Cu Giova se poate intampla oricand daca a inceput sa piarda apa, niciodata nu esti pregatita si te i-a prin surprindere, cum a fost la mine....vroiam sa nasc mai devreme dar nu in ziua aia cand trebuia sa ajung la aeroportma duc sa calc..pupici la toate

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Daniela- somn usor!mai papa ceva totusi, altfel te vei trezi la noapte cu stomacul gol!
Jeanina, Anasebe, AnaM, si cine mai este-multumesc pt ganduri, m-am linistit cam 90% ca bebelina este bine.Desi a fost cu peripetzii ecografia, in sensul ca nu se misca mai deloc si a trebuit sa beau un suc dulce cam aiurea si apoi nu puteam plati parcarea ca sa plec, era un aparat care nu accepta bacnote, am facut rost de monede sa platesc
Acuma, are greutate intre 2,7-3,3kg, toate organele ok, inima 155batai/min, maini, picoare, degete, fatza ok, nas carn mi s-a parut ( vom vedea dc e asa si de unde l-a luatdar ce ma interesa cel mai mult, nu am aflat 100%- cordonul ombilical nu se vedea prea bine ( desi a masurat un sunet si dc se alimenetaza ea si astea erau toate bune)si oricum e relativa chestia ca acuma poate fi ok si peste 1h sa il aiba infasurat in jurul gatului. Colul nu e sigur inchis, asa parea, dar aveam stomacul plin, deci pina duminica nu nasc

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Cuscra- scuze, nu vazusem mesajul Giovei ca a inceput sa piarda apa, sper ca Emma mea sa nu se lase asteptata pina pe 17 Ianuarie, cum e programata.M abucur ca maninci acuma cum trebuie, asa e bien ca sa ai laptic pt Angelo, ce mai facetzi voi?
Citind povestea Ioanei ma ingrozesc si am gandesc ce norocoase sutnem cele care nu anstem in romania, si probabil nu ar trebui sa ne vaitam deloc, si nasterile noastre sa fie mult mai usoare ca acolo.
IOANA_-FELICITARI INCA O DATA, jos PALARIA IN FATZA TA SI SA FIE RAZVAN SANATOS SI SA VA BUCURATZI DE EL LA MAXIM MEREU!

Denisa
37+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pupicei mamici si burtici!

Felicitari proaspetelor mamici ajunse acasa MARAKI, CATA, RALU, MONICA - aveti niste bebelini superbi... sa va bucurati de ei , sa fie papaciosi si cumintei!
Iar voi... sa fiti rabdatoare si perseverente ca pana la urma ii facem noi mari pe mititei.

Felicitari noilor mamici care isi tin ingerasii in brate: PAULA si ANCUTA... refacere rapida, lapic mult si copilasi mancaciosi si linisti.

URSULINA - sper sa nasti cat mai repede de-acum si sa treci cu stoicism peste orele de travaliu. Te asteptam cu vesti despre bebelina.

GIO, ANDA, DENISA - va doresc sa nasteti atunci cand va doriti... desi se va intampla cand vor dori bebenacii... sa se produca totul cat mai repede si usor. Sper sa treceti cu fruntea sus peste aceasta perioada de asteptare.

ALINA - bafta maine, nastere usoara sa il ti pe Ayan in brate cat mai curand.

Nicole - fii optimista... totul va fi OK, bebelina o sa vina la termenul asteptat si va intrece oricum asteptarile lui MR T.

MAMICI de micuti teroristi... ce mai faceti? BEE, IRINA, MIRELA - sper sa combateti colicile. Eu ii dau papanasului meu alternativ Sab si Bonisan... inainte de fiecare masa. Uneori eructam... alte ori ne sculam dupa o ora plangand... sa eructam. Deh... daca ne grabim sa dormim... Mirela ce ii face buricutul lui Daniel?
Bee... zici ca mancati de 5 ori pe zi cam 500ml la o masa? Noi mancam cam de 6-7 ori pe zi... insa nu stau sa il cantaresc ca nu vreau sa .

Maine facem 1 luna. Nici nu imi vine sa cred cum au trecut zilele si abia astept sa inceapa sa ma zareasca papanasul si sa ne jucam.

Va pupic pe toate... Ana, March, Astery, Janina... si scuze pentru cine am omis.

PS: Stiti cumva un restaurant mistocut, sa se manance bine, in Bucuresti.. pt botez?

TEOLINDA SI NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Buna fetelor,
Ursoaica - nastere usoara si un bebe sanatos.
Felicitari si celor care au devenit mamici de cand nu am mai scris eu.

Azi am inceput si eu sa-mi cumpar cele necesare pt bagajul de spital. Maine iau ce-mi trebuie de la farmacie.
Am si eu cateva intrebari? Voi cu ce ati spalat hainutele bebelusului? Ce cosmetice ati cumparat pt inceput? Ce firma? Dischetele pt mameloane sunt de folos sau sunt un moft?
Ati cumparat forfecuta pt bb? Si de care - ca eu am vazut atatea marci si nu stiu care e mai buna pt bb.
Cu multumiri,
Andreea si bb Maria 34

Mergi la inceput