Oligospermie (18) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 3
Tabitha spune:
Dat fiind ca azi e ziua mea, desi nu multi stiu asta, m-am gandit sa dau de baut. asadar va invit la un pahar de vin de casa

, care e taaare bun, o salata de fructe, ca sa nu cada greu la stomacel si mai ales un tort diplomat, cu frisca. ce ziceti, onorati invitatia?
Natasha71 spune:
LA MULTI ANI, Tabitha! LA MULTI ANI tuturor ce-si serbeaza azi ziua de nume! LA MULTI ANI, OANA!
Tabitha, uite, cant si eu "happy birthday to you/ happy birthday to you!"

Si imi face placere sa onorez invitatia ta!
luli spune:
Tabitha draga eu multumesc de tort si de salata
, cu vinul nu ma prea omor eu asa ca... doar am sa gust putin
... mmmm buuuun tare meeeeeeergeeeee.....
Ati vazut ce obicei e in Ardeal de Sf. Ion ?
Behind every love is a great story
Luli
adela achim spune:
Deaga TABITHA,suna foarte apetisant
;din salata as dori o portie dubla,si as
si un pahar de vin!!
TE 
ADELA

Cicicuta spune:
Tabitha, stiu ca-i cam tarziu dar mai bine decat niciodata nu?
asa ca iti urez si eu LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca cat mai curand cea mai arzatoare dorinta, cred ca nu mai e cazul sa spun care nu? Cat despre vinul rosu vreau sa-ti zic ca m-ai nimerit fiind bautura mea preferata si daca mai este si de tara succesul e garantat 100% asa ca
si iti doresc in continuare distractie excelenta dar nu exagera cu 

pupici si un buchet mare-mare de 

luli spune:
Tabitho - niste dansatori sa anime atmosfera asta linistita, nu aduci?
Luli
Liana30 spune:
cu inarziere aduc io dansatoarele pentru Tabitha ete na

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Tabitha spune:
Dragele mele, va multumesc tuturor celor care mi-ati tinut isonul de ziua mea, Liana: merci de dansatoare. Sa stii ca si eu dansez frumos...

Dupa bauta de sambata (vorba vine, ca eu am inceput tratamentul si nu am voie sa beau), ieri am fost la sanius. A fost SUPER...
Deci, precum spuneam, am inceput un tratament cu spalaturi vaginale si ovule KLION impotriva unei cervicite. Partea nasoala este ca dupa ce am inceput tratamentul am vazut ca pe prospectul de la ovule scrie ca sunt contraindicate in primul trimestru de sarcina. Fetelor, daca Doamne ajuta sunt insarcinata impotriva tuturor legilor firii (reamintesc - sotul e azoo), ce ma fac????? Ar fi culmea culmilor sa fiu acum
si eu sa fac acest tratament... Mai am o saptamana de asteptat, ca duminica sau luni ar trebui sa vine rushii. Oricum, continui tratamentul si om mai vedea noi.
Va urez o zi super si o saptamana cu vesti bune.
luli spune:
Tabitha - unde nu ar da Dumnezeu sa fie cu ochisori... cate outze de alea tb sa iei? cate ai luat?
Luli
Liana30 spune:
lasa moldoveancooooo nu'ti mai face atatea griji...
offff..offf..grijuliooooo..
va fi bineeeeeeeeeee ai sa vezi..
luli
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"