Oligospermie (18) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 14
Natasha71 spune:
Hey!
Dar unde-i domnul cu muzica

? Nu cumva pregateste un cantec de leagan?
Liano, nu aveai cum sa-l scapi in butoi, ca butoiul... l-am spart io, mai! In bucati mici, ca sa nu mai aleaga nimeni nimik de el!
M Oana spune:
.........ne trezim pe la un unu, orele pranzului, lati de raceala, amandoi. Deja luna ianuarie era compromisa in vederea inseminarii si mai speram ca prin martie sa mai apuc astfel de proceduri.
Tusim, stranutam, suflam nasul de zor (eram ca niste masinarii, care parca functionam pe baza de stranut si suflari de nas) prin marile muzee pariziene si pe 6 ianuarie ne facem intrarea in tara, dupa 11 zile de batut ditamai capitala in lung si-n lat........
Ajungem vineri (6 ianuarie) noaptea in tara si sambata eram deja la Valcea ca doar era Sf. Ion (7 ianuarie), deci ziua mea si trebuia sa sarbatoresc cu familia evenimentul. Ei vorbeau, mancau, se distrau, eu eram prezenta doar fizic, altceva nu reusesc sa-mi amintesc.
Ma intorc in capitala mea, la casa mea, despachetez, rezolv in cateva zile toate urgentele si apuc sa rasuflu linistita pret de cateva minute............
........pui cu telina, dar telina olandeza, din aceea numai tulpini, fara radacina si salata de ardei capia, copti desigur.........
Liana30 spune:
o serenada ???
daca nu vine domnuu..o fac io

..m'am deghizat![]()
Natashicoooo stiu..stiu..pai tocmai cand ai dat cu toporu in el...stii io tinem de butoi ca sa dai bine sa'l distrugi![]()
offf si ti'am zis ca mi'a scapat
si tu..dadeai..dadeai

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
oanaaaa nu ne'ai zis ce pregatesti la cuptor???
sau pregateai????...
se arsa????? ca vaz ca lipsesti cam mult![]()
![]()
![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
aaaaaaa mmmmmm..mmmmm ..acu vazui..mia..mia..deja nu mai pot
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Si, scumpa mea, constat ca sunt in ziua 10 de la CM, fiind luna in care functionez pe ovarul drept, adica acela care isi face datoria fix in ziua 12 spre 13.
Era o zi de sambata, cam pe la ora pranzului, cand constatam eu acest fapt si o sun pe Moisa instantaneu. Femeia imi spune ca nu sunt sanatoasa sa o sun chiar in ziua cu pricina si sa-i cer sa trecem la inseminare, dar ca in 2 ore ma asteapta.
Ma urc pe masa si ma intreaba pe ce parte cred eu ca ovulez. Spun ca la armata: dreapta, endometru de 4 si folicul de 16.
Moisa ma da jos, imi spune ca n-are sens sa-mi ia banii pe monitorizare, ca am stiu valorile fara ajutorul ei si ca a doua zi fac pregnylul si in ziua 12 si 13 facem cate o inseminare.
Plec ca o floare si constat ca endometrul meu nu e Fat Frumos sa creasca de la 4 la 7 

in numai 2 zile, dar simteam ca oricum viata mea e cam pe banda rulanta luna asta, asa ca doar ma joc de-a inseminarile, ce am de pierdut.........
Liana30 spune:
Natashicooooo fugisiiii??????
vezi ca vin cu
dupa tine si cu fanfara

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Sorooooo, minune si nu alta, ca din ziua 10 pana in ziua 13 a ajuns pricajenia aia de endometru de la 4 mm la 9 mm, nu ma intrebati cum, ca eu n-am avut nici o contributie........
M-am lasat in voia sortii, nimic altceva, ca oricum era tardiv orice medicament pentru stimularea endometrului........
Daca ai stii Lianooooooo ce-mi vine sa ma infrupt din bunataturile gatite de manutele mele........
Mai mananc, mai scriu, dar nu stiu cat o sa ma mai tie scrisullllllll.........