Frica de caini (la adult, nu la copil!)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Sorry tuturor iubitorilor de caini, dar asta e unul dintre cele mai mari bucurii ca am plecat din romania: nu ma mai intalnesc cu maidanezi.

Lorelei, ar fi chiar culmea sa le duci dorul...si sa-ti spui..."oh Doamne ... ce vremuri... mai intalneai pe strada cate un maidanez, dar acum, nici unul domle unde sunt haitele alea din parcuri, unde-or fi disparut ele ..."

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

La mine e exact invers...nu mi-e teama de maidanezi ci de cainii de rasa pe care ii scot stapanii la plimbare cate o ora pe zi. Maidanezii sunt obisnuiti cu oamenii, stau toata ziua pe strada, da' sunt unele javre de rasa care sunt scoase mai rar si le apuca damblaua. Mie mi se trage de la o sperietura (intamplarea a fost haioasa in sine, am povestit-o si la Cazaturi)...implicat in poveste a fost un caine de rasa, o dihanie fara lesa. Culmea este ca mie imi plac cainii, vreau si eu unul, insa nu rase precum:lup, buldog, pittbul, etc. Astia ma fac sa-mi treaca fiori pe spate si sunt stresata cand trec pe langa ei. Nu traversez pe partea cealalta, insa am un sentiment de disconfort..si un soi de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Moamaaaaaa, ce gentili sunt maidanezii, ceva de groaza, daca le dai un os, nici nu-ti rup kuru, dragii de ei, sunt mai ceva ca domnu' Goe (btw, eutanasia sa fie cu ei) !

Ce mai conteaza ca au murit oameni ? Pentru maidanezi, nici un sacrificiu nu e prea mic.

De fapt io am intrat ca mi-am amintit de pittbuli si bullterieri sau habar n-am, rasele alea care cresc numa' in Romania. Inca n-au disparut ? Sa inteleg xca trebuie sa-mi iau in leasing un tigru daca vin in vizita acasa ?

Denizel , iertare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

quote:
Originally posted by Ira

Moamaaaaaa, ce gentili sunt maidanezii, ceva de groaza, daca le dai un os, nici nu-ti rup kuru, dragii de ei, sunt mai ceva ca domnu' Goe (btw, eutanasia sa fie cu ei) !

Ce mai conteaza ca au murit oameni ? Pentru maidanezi, nici un sacrificiu nu e prea mic.

De fapt io am intrat ca mi-am amintit de pittbuli si bullterieri sau habar n-am, rasele alea care cresc numa' in Romania. Inca n-au disparut ? Sa inteleg xca trebuie sa-mi iau in leasing un tigru daca vin in vizita acasa ?

Denizel , iertare.

Esti bestialaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu nu inteleg de ce persoanele care nu sunt capabile sa dea un sfat util cu privire la problema simt nevoia totusi sa intre si sa spuna cat de mult urasc ele cainii maidanezi si hai sa-i omoram pe toti. Dar de, probabil sunt eu mai grea de cap. Cred ca au fost suficiente subiecte in care fiecare isi putea varsa ura si naduful, asa ca afirmatii de genul "eutanasia fie cu ei" chiar nu sunt de nici un ajutor in context .

Si cu asta, imi cer scuze de off-topic, si, Elise, eu tot sper ca poate vine Principesa si iti da un sfat mai util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by iarina

Culmea este ca mie imi plac cainii, vreau si eu unul, insa nu rase precum:lup, buldog, pittbul, etc. Astia ma fac sa-mi treaca fiori pe spate si sunt stresata cand trec pe langa ei. Nu traversez pe partea cealalta, insa am un sentiment de disconfort..si un soi de stres.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Iarina, incerc sa-ti mai iau din povara:)
Sa stii ca Ciobanescul german e o rasa de caini super echilibrati. Nu cred ca am auzit vreodata ca cineva sa fie agresat de un astfel de caine(prin agresare intelegand chiar si maraiala aiurea). Sunt calmi si inteligenti. Asa ca, nu-ti mai fie teama de ei.
De pittbul ai voie sa-ti fie teama. Nici eu nu-i agreez. Am citit odata ceva despre pustii astia care simt nevoia sa-si ia caini agresivi precum pittbulii. Da' mi-e rusine sa spun

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput