Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bine ai revenit din conzed, Divi!
Emily e naspa cu racitu..ai grija! Ca Ralu si acum o "trage" cu raceala. (Ralnied).
Hihihi..ma simt ca-n filmele politiste. Eu am biroul din sticla..de fapt toate sunt asa. si acum am intrat asa...pe naspa..desi am treaba cacalau si o gramada de lume foindu-se. dar fug repejor.
Va pup..zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Neatza si LA MULTI ANI dragele mele!!!
Miss me?

Wiiiiiiiiii ...iuuuuupiiiiiiiii
s-a intors Divi a mea (te-ai intalnit cu pretinu' nostru?? mistar V..in case u forgot (ca io, habia hashtapt sa-l intalnesc - stii, gluma gluma, da' poate ne-om pomeni cu ceva p'acolo, ca ma stric de ras )
quote:
Ca io fusei in contzed si d'aia am chiulit de pe aici. Am avut un concediu, fetelooor ... de vis, cu multa zapada, multa papa, multa plimbare si mult somnic, asa ca acum sunt fresh.

Sa-ti fie rushinik!!!!! adeka...altii munceste si tu de dixtrezi la zapadaaaa???
pune poze ca ti-o iei!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata fetele....
Dau si eu o ... ca pic aici de somn...
Am stat aseara pe net pana la 2... am rasfoit site-ul ala cu invitatii... marfa

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dido spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bau!
Mi-a fost dor de voi azi! Ce-ati mai facut?
Vazui ca Ralu s-a fript..mai mai..ai si tu grija! Si apropos reteta e super iami..io ii pun si pui..si la condimente ti-am spus ca-s maniax!
Am vazut ca va plangeti si de kg in plus si ca Ralu ma cita..pai cam asa e! O reteta de ingrasare nu stiti? Da' de fapt pielea naibii...nu se pune nimic!
Razuca tinem maine pumnii pt proba la rochita..adica "primul contact" cu ideea de rochita TA!
Corina...daca vrei da-mi un ID de yahu ceva..caci sunt ATAT de documentata in privinta epilarii definitiveeee...Si eu te-as sfatui sa NU incerci! Chiar daca ar costa 20 de lei.
Hai ca mai citesc si mai vin printre voi!
Pupici

SunSmile ti-am trimis si eu mail, poate imi raspunzi si mie in legatura cu epilarea definitiva ca tare m-ai speriat
mersic, pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cu mare placere. Dar diseara cand ajung acasa,ok? Caci acum sunt la job si am la treabaaaaa.... Te pup

quote:
Originally posted by dido

quote:
Originally posted by SunSmile

Bau!
Mi-a fost dor de voi azi! Ce-ati mai facut?
Vazui ca Ralu s-a fript..mai mai..ai si tu grija! Si apropos reteta e super iami..io ii pun si pui..si la condimente ti-am spus ca-s maniax!
Am vazut ca va plangeti si de kg in plus si ca Ralu ma cita..pai cam asa e! O reteta de ingrasare nu stiti? Da' de fapt pielea naibii...nu se pune nimic!
Razuca tinem maine pumnii pt proba la rochita..adica "primul contact" cu ideea de rochita TA!
Corina...daca vrei da-mi un ID de yahu ceva..caci sunt ATAT de documentata in privinta epilarii definitiveeee...Si eu te-as sfatui sa NU incerci! Chiar daca ar costa 20 de lei.
Hai ca mai citesc si mai vin printre voi!
Pupici

SunSmile ti-am trimis si eu mail, poate imi raspunzi si mie in legatura cu epilarea definitiva ca tare m-ai speriat
mersic, pupici la toate fetele

dido

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Raza unde esti... la cafelutza
Am trecut prin fata firmei .... dap nu am zarit pe nimeni... aveti un gard cat casa... poate data viitoare am mai mult noroc

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Neatza si LA MULTI ANI dragele mele!!!
Miss me? Ca io fusei in contzed si d'aia am chiulit de pe aici.
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Nu e corect ...vreau si eu!
Bine ai venit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetele!
In sfarsit am reusit sa am o cafea la nas ...pana acum al naibii filtru s-a infundat si ne uitam la el tot biroul si salivam la gandul cafelei...dar, in sfarsit l-am dat gata!
Tot in acest timp, am rezolvat-o si cu cameramanul, este un coleg de servici care se ocupa si cu asa ceva printre altele, am vazut cum lucreaza si mi-a placut. A zis ca o sa se ocupe si de poze daca vrem si mi-a dat si numarul unui DJ sa vedem ce si cum!! Si asa am mai taiat de pe listutza!!Yupiiii!! Si inca o parte buna: nu mi-a luat avans ca suntem aici la un loc si ne cunoastem!!
O dimineata linistita!
Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor
Am si eu o cafeluta in fata
Inca nu-mi vine sa cred ca suntem in 2006, in anul in care voi avea nunta, si mai sunt mai putin de 4 luni pana la marele eveniment.
Stau tare prost cu pregatirile, dar sper sa termin cu toate pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata si de la mine ........cam tarzior da` am avut ceva trebi de facut o zi cat mai buna

Mergi la inceput