Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ooana

Nt! fara faina d-aia...
... deci mai slabut cu reclamele !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

asa ma gandeam si eu...mai usor cu reclamele..nu stiu de ce dar intotdeauna am avut impresia ca produsele cu a caror publicitate ne intoxica astia...nu sunt de cea mai buna calitate!

[/quote]

Perfect de acord cu voi. Stiu si eu cateva produse care "fac si dreg" pana le iei de pe raft. Cand ajungi cu ele acasa...uita care e rostul lor. Dar au niste reclame....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Cand va aud de nr mic de kg de care vorbiti imi vine sa va dau o bataitza buna, sa reveniti cu picioarele pe pamant
Glumesc, fiecare stie exact cate kg trebuie sa slabeasca, cum arata bine si cel mai important, cum se simt bine.
Eu am mult mai multe kg de slabit, vreo 10 (asta ca sa fiu draguta) si sper ca o sa fac ceva in privinta asta pana la nunta. E adevarat ca eu intotdeauna am fost mai pufoasa, am o conformatie care nu ma ajuta foarte tare
Ce-ar fi sa ne apucam de un regim? Bineinteles cele care avem nevoie neaparat....ceva propuneri de regimuri? Eu sunt adepta regimurilor sanatoase, nu d-astea minune...slabesti 10 kg si pui la loc 20 in 2 saptamani.
Deci....fetele, ne bagam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Si eu am tot 1,68. Pana am ramas insarcinata nu am depasit niciodata 50 de kg. Ma invarteam in jur la 45-47. Acum am 54, dar parca as avea o tona. Ma simt mare si obosesc mai repede cand merg pe jos. O fi si BB de vina, dar si greutate, nefiind obisnuita cu atatea kg.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

cum zice Sun Smile, nu ne multumesc DD de nici o culoare. nici slabe, nici plinute.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

eu fiind grasuta, sunt de parere ca mai bine ma slaba decat ... ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Deci....fetele, ne bagam?

la mine-i cam tarziu... io cik maine tb sa merg sa-mi ia masurile pt rochie... da' ori k merg maine / sambata, tot dracu' ala e !... da-mi fac rochie cu siretele... si-n timp ce-o fac, tin si cura... si oricum, pan'la nunta mai dau jos... stres, alea-alea... da' nu's cum dracu' se face k io daca-s stresata mi-e o foooooameeeeee...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Feteleeeeee ! io maine ma duc la masuratori pt rochita ! acu'
mi-am dat seama ! stiti cum mi s-a strans stomacul ? sper sa nu inceapa stresul ! am emotii, fetili...

Raza de soare

Mergi la inceput

eu am slabit anul trecut de la 64 la 56 in 3 luni de zile. si nu am prea pus la loc pana acum de sarbatori.

fara un regim deosebit - mancare putina si saraca in grasimi. si multa apa. si niste pastile de iod din alge marine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

mi-am dat seama ! stiti cum mi s-a strans stomacul ? sper sa nu inceapa stresul ! am emotii, fetili...

Raza de soare

Unde iti faci rochita? Si eu vreau sa-mi fac rochita de nasa , dar nu prea stiu unde. Cred ca pana la urma o sa merg tot la Monica Darie...asta daca nu gasesc ceva mai ieftin

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Raza de soare

Abia astept sa vi de la masuratori...sa ne povestesti ce si cum, ca vad ca pe aici tu dai startul la facut de rochite!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput