Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 28
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Neata fetele! Doamne ce mult dorm...sunt o lenesa. M-a sunat iubi la 10.35, ca altfel mai dormeam.Nu stiu ce am de dorm atata...
Azi vroiam sa merg la shopaiala, dar se pare ca nici o prietena nu are timp...dar mai caut...poate isi face cineva mila de mine.
Corina
Albumul meu
Si eu dorm mult. Dar acum stiu motivul...e cu ochisori... Asa ca....ia vezi....
POZE
BraveGirl spune:
Si eu trebuie sa bag masina de spalat...dar am o lene.
Sa nu uit...am si eu o rugaminte la voi...daca v-ati epilat vreuna dintre voi definitiv, sau cunoasteti pe cineva ...as vrea si eu niste informatii...ca eu de vreo 3 saptamani tot caut o clinica unde sa merg. Am fost la Myko Palace si am fugit.La aia ajungeam la vreo 6000de euroi un epilat lung si inghinal.Pai mai bine stau maimuta cum sunt....
Corina
Albumul meu
tigrutz spune:
'Neata....ce nasol e lunea, mai ales cand iti vin toti sefii din concediu si stau pe capul tau...
n-am nici un chef de nimic, mai ales de stat la munca, sa nu mai zic ca as avea o gramada de invatat, sambata incep sesiunea. Ce e mai nasol e ca am pt fiecare materie si cate un referat, un dosar cu nu stiu ce aplicatii. E clar ca n-am sa am timp sa le fac pe toate, sper sa fie bine pana la urma.
Raza, felicitari pt inelush
Gio, felicitari pt bebe, sa fie sanatos si frumos, sa aiba mult noroc in viata
ralu_trancu spune:
Corina, din pacate nu te pot ajuta pentru ca eu sunt impotriva fenomenului de epilare permanenta. sorry
http://community.webshots.com/user/trenurelu
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Si eu dorm mult. Dar acum stiu motivul...e cu ochisori... Asa ca....ia vezi....
POZE
As vrea eu..dar sigur nu e. Eu vreau bebe, dar al meu sot nu vrea...cica mai intai sa termin facultatea si sa-mi deschid o afacere ceva,care nu trebuie neaparat sa mearga. Numai sa ma ada ca nu stau degeaba, am si eu o preocupare...ca cica daca sunt casnica pe la vreo 35 de ani o sa ma satur de casa si o sa fug cu unul mai tanar si cu banii sotului...Ce idei are, nu?Ma intreb de unde-i vin?
Corina
Albumul meu
ooana spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Si eu trebuie sa bag masina de spalat...dar am o lene.
Sa nu uit...am si eu o rugaminte la voi...daca v-ati epilat vreuna dintre voi definitiv, sau cunoasteti pe cineva ...as vrea si eu niste informatii...ca eu de vreo 3 saptamani tot caut o clinica unde sa merg. Am fost la Myko Palace si am fugit.La aia ajungeam la vreo 6000de euroi un epilat lung si inghinal.Pai mai bine stau maimuta cum sunt....
Corina
Albumul meu
...nu stiu sigur pentru ca...la un moment dat m-a apucat si pe mine un avant sa ma epilez definitiv... dar mi-a taiat elanul o colega care mi-a spus ca tarifele sunt exorbitante ajungandu-se la mii de euro...asa ca am renuntat si nici macar nu m-am mai strafocat sa merg personal sa intreb cat costa...ca vorba aia...aparatul meu de epilat isi face datoria cu stoicism!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Raza, felicitari pt inelush
Ce sa zic, multumesc, dar cred k incurcasi borcanele... eu am inel de mai mult de 1 an...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Andita spune:
Saluatare la toata lumea. Intru si io repejor, c anu stiu cat timp o sa mai am azi, intre sunat la agentiile imobiliare, aplicat la diverse joburi, si munca, nu prea mai ram,ane timp de vorbaraie.
Sunta mandra sa va spun ca de azi sunt in cura de slabire, ca sa dau jos cozonacii care mi-au crescut pe solduri, de parca erau facuti cu faina aia minune pe care o tot arata astia la TV. Asa ca, sa-mi tineti pumnii, ca o sa fie un exercitiu de vointa zdsravan. Nu-mi trebuie sa dau jos decat vreo 4 kg, maxim, ca sa fiu in top-shape!
Va pup, mai vorbim cand mai scap si io 5 minutele!
Ralu_trancu, mersi mult de tot pentru poze.
Nunta noastra
Poze
tigrutz spune:
Raza, iarta-ma, chiar am incurcat borcanele era vorba de Niccostea, nu de tine....acum, fie-ti mila de o batranica care nu mai sta asa bine cu memoria