Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
SunSmile spune:
Uitati cuvintele unui tatic fericit! Pozele sunt, din pacate, in contul comun, dar o asteptam pe Gio!
Azi la ora 10.30 a venit pe lume bb Marco.
Detalii: - apa s-a rupt la ora 7.30,
- pana la 8.00 am baut cafea , mail-uri
- la ora 7.44 a inceput prima contractie
- urmatoarea contractie la ora 8.00
- urmatoarea contractie la 8.07
- urmatoarele la fiecare 5 minute.
- la ora 8.40 cand am ajuns la spital dilatatie era deja de 5 cm
- Ioana a fost dusa direct in sala de nasteri
- Doctorul nu mai apare odata!
- Ora 10.00 dilatatie maxima; doctorul niciunde!
- Apare doctorul si la ora 10.30 vine pe lume Marcolino!
o 3850 gr, cu par negru, putin cam movuliu
o din cauza tensiunii am uitat sa intreb de scorul Apgar si de lungime, dar aflu si va tin la curent
o mamica e necajita si o cam doare burtica si jos(s-a rupt si a fost si taiata), insa fetele care mai erau acolo + asistentele + doctorul i-au spus ca a avut o nastere usoara.
Pe bebe l-am vazut si l-am pozat(asa cum vedeti si voi), insa nu mi-am vazut puiul meu, doar am vorbit la telefon.Abia spre dupamasa daca pot sa o vad, insa am auzit-o pe Ioana si e mai bine acum.Mai are niste contractii(cam dureroase), dar sper sa ii treaca cat mai repede.
Eu sunt un tatic fericit, putin cam tensionat si ca si de pe o alta planeta aterizat(am bagat de dimineata o cafea, un redbull si cateva tigari si acum sunt ..’high’!)
Va mai scriu mai tarziu cand mai am noutati.
Va pup pe toate (toti), va urez nastere usoara viitoarelor mamici ramase inca pe baricade, si noroc si sanatate la celelalte(ceilalti)!
moko spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Uitati cuvintele unui tatic fericit! Pozele sunt, din pacate, in contul comun, dar o asteptam pe Gio!
o din cauza tensiunii am uitat sa intreb de scorul Apgar si de lungime, dar aflu si va tin la curent
o mamica e necajita si o cam doare burtica si jos(s-a rupt si a fost si taiata), insa fetele care mai erau acolo + asistentele + doctorul i-au spus ca a avut o nastere usoara.
Pe bebe l-am vazut si l-am pozat(asa cum vedeti si voi), insa nu mi-am vazut puiul meu, doar am vorbit la telefon.Abia spre dupamasa daca pot sa o vad, insa am auzit-o pe Ioana si e mai bine acum.Mai are niste contractii(cam dureroase), dar sper sa ii treaca cat mai repede.
Eu sunt un tatic fericit, putin cam tensionat si ca si de pe o alta planeta aterizat(am bagat de dimineata o cafea, un redbull si cateva tigari si acum sunt ..�high�!)
Va pup pe toate (toti), va urez nastere usoara viitoarelor mamici ramase inca pe baricade, si noroc si sanatate la celelalte(ceilalti)!
sa va traiasca bb-ul sa va lumineze viata , iar ursitoarele sa-i ureze tot ce e mai bun pe lume!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Eu sunt un tatic fericit, putin cam tensionat si ca si de pe o alta planeta aterizat(am bagat de dimineata o cafea, un redbull si cateva tigari si acum sunt ..’high’!)
Un tatic fericit, emotionat si... atent la detalii... Bravo, Gio !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
Bey, dar unde este sarbatorita, KRELIA! nu o gratulam aici de zor si ea nici macar nu intra pe dc sa ne dea si noua ceva de !
fata, poate asa se indura si de noi!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Dau si eu poate apare....
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Bey, dar unde este sarbatorita, KRELIA! nu o gratulam aici de zor si ea nici macar nu intra pe dc sa ne dea si noua ceva de
Doarme, lenesa...
Maine si io-s arbatorita... indirect... e ziua mamei si a unuia din fratii mei... da' io nu uit sa dau de la mirese...
Raza de soare
moko spune:
Krelia, iti urez ca toate dorintelesa-ti fie realizari, toate visele impliniri si toata viatza un imens zambet!!!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
andreea_trend spune:
Apropos de ursitoare ... am auzit ca vin in a 3 noapte de la nasterea bebelului ...
si cica in seara aia trebuie sa pui mancare pe masa si apa si sa tii minte ce ai visat...
Asta daca dormi... ca eu stiu ca nu prea dormi in primele zile...
Nunta noastra
Poze
nitzuc spune:
Vad ca anul a inceput cu bine pt toata lumea. Ma bucur din suflet pt Gio, am urmarit cu sufletul la gura. Felicitari pt Gio.Va salut d-aici de departe cu mult dor in suflet de tot ce inseamna acasa.
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Bey, dar unde este sarbatorita, KRELIA!
Doarme, lenesa...
Maine si io-s arbatorita... indirect... e ziua mamei si a unuia din fratii mei... da' io nu uit sa dau de la mirese...
Raza de soare
Sa-ti traiasca Raza si mamica si fratele...
Nunta noastra
Poze