Despre Echinacea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Andita,

Unde anume in Cringasi e farmacia aia cu produse Hofigal? ...ca eu iau echinaccea in continuu iarna si poate o gasesc la pret de producator. In farmaciile normale e o suta si ceva de mii, dar cand am luat-o de la un targ de sanatate unde hofigalul avea stand, am dat in jur de 80 000. Nu ca m-as zgarci la 20 000, dar cand iei mai multa, se cunoaste.

Mersi mult!

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Atunci nu-mi ramane decat sa sper. Ce poate sa se intample daca am luat 2 zile capsule cu echinacea?

Ioana

Ioana pt 2 zile n-ai de ce sa-ti faci griji.
Si iti doresc sa se lase cu 2 liniute..pe cand o veste?
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Leah

Andita,

Unde anume in Cringasi e farmacia aia cu produse Hofigal? ...ca eu iau echinaccea in continuu iarna si poate o gasesc la pret de producator. In farmaciile normale e o suta si ceva de mii, dar cand am luat-o de la un targ de sanatate unde hofigalul avea stand, am dat in jur de 80 000. Nu ca m-as zgarci la 20 000, dar cand iei mai multa, se cunoaste.

Mersi mult!

Leah

Cleofarm2-CALEA CRANGASI, nr.87.
Eu de la Cleofarm1 ma aprovizionam care e in Colentina..asta cand stateam in Bucuresti,ca era la o statie jumate de mine.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Ioana,
Nu-ti fa probleme pentru Echinaceea luata!Eu am luat in sarcina (si inainte) si Slava Domnului acum am un nazdravan de baietel sanatos tun!Echinaceea are unele restrictii in sarcina numai la doze m mari - de aceea scrie asa pe flacoanele fabricate de unele firme.Stiu sigur de la m multi medici (inclusiv ginecologi) ca in doze mici, ca pulbere (in cashete sau pastile, nu tinctura din cauza de alcool, dar nici aceea nu-i considerata nociva de unii medici).Eu am luat (multisor ca am fost de vreo trei ori racita in sarcina) echinaceea de la Medica - are gramajul cel m mic si in mod cert nu e cpntraindicata in sarcina.Pe langa aceasta Echinaceea de la Medica (crede-ti-ma pe cuvant ca nu lucrez ptr Medica) e f bun si Oscillococinum, propolis in toate formele.
Sanatate multa si succes la BB!

Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pot sa stai linistita. Nu cred ca echinaceea va avea un efect nedorit asupra sarcinii. Eu sunt insarcinata si fac un tratament homeopat iar unul dintre remediile pe care le iau este echinaceea. Doctorita stia ca sunt insarcinata cand mi l-a prescris deci nu cred sa fie vreo problema.

Mitza,
Copilul cu copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Leah

Andita,

Mersi mult!

Eu nu prea mai stiu cum arata Crangasiul acum, ca ultima data cand am fost tocmai se daramase piata. Asa ca o sa-ti explic ca si cum ar mai fi inca piata. Cum ieseai din piata, o luai in drepta, spre Podul Grand, pe trotuarul din partea dreapta. Erau blocuri pe acolo, un magazin de covoare, parca, unul de pantofi de-astia ieftini..... Ei, printre magazinutele astea, e si farmacia Honey, micuta, la parterul unul bloc. Sper sa mai fie asa, ca v-am spus, n-am mai trecut pe acolo de cand stateam in Regine si faceam cumparaturile din piata Crangasi, pentur ca nu exista Carrefour...

Leah

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput