vreau sa am un bebe (uter retrovers si rana pe col
Raspunsuri - Pagina 2

dolcebaby spune:
Luciana draga sunt de acord cu ce au spus fetele, mergi la alt medic si eu am fost la Zoe Chisleag si mi-a spus acelasi lucru despre uterul meu. ca ar fi retrovers...nu ma pricepeam eu prea bine ce inseamna asta... eu i-am spus ca vreau un BB si dr. m-a cam desumflat atunci si mi-a dat o lista intreaga de analize si pt mine si pt sot, pe care aveam de gind sa le fac intr-o zi... dar nu a mai fost nevoie pt ca dupa o luna am ramas insarcinata si acum am 29 de saptamini si o sarcina fara probleme.
Asa ca te sfatuiesc si eu sa iti schimbi repede dr. pt ca Zoe... ma abtin de la comentarii.. spun doar ca m-a asistat in primele 3 luni de sarcina si apoi am fugit cit am putut de ea.
Iti doresc sa reusesti cit mai repede sa devii mamica ! Succes !
dolcebaby

adimercedes spune:
Luciana, uite am gasit un subiect cu discutii despre dr. Tutunaru. Cred ca fetele de acolo te pot ajuta cu mai multe detalii despre el. http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67794
Multa sanatate.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Tia spune:
quote:
Initial creeata de LucianaTBuna fetelor! Sunt noua pe forum si as vrea sa va cer niste sfaturi.Sunt casatorita de aproape un an si mi-as dori foarte mult un bebe ! De curand am fost la ginecolog si am aflat ca am uter retrovers,o infectie si o rana destul de mare pe col
Doctorita la care am fost eu ( Zoe Chisleag ) mi-a spus ca nu se stie daca pot ramane insarcinata avand uter retrovers si ca oricum intai trebuie tratata infectia, iar apoi rana pe col(cauterizare). Treaba e ca eu am auzit mai multe pareri atat despre uterul retrovers, cat si despre rana de col.Am inteles ca daca faci cauterizare este posibil sa nu mai ramai insarcinata, iar eu deja am si problema cu uterul retrovers.Daca ma poate ajuta cu un sfat vreuna dintre voi, va rog din suflet sa o faceti! Multumesc mult!
Un sfat pe care nu l-am dat nicidata atat de categoric...fugi de dna dr. Zoe Chisleag. Eu am fost pacienta dumneaei, acum mult timp, pe la inceputurile incercarilor noastre de a avea un bb. Mi-a dat stimulare cu clostilbegit din prima pentru ca aveam FSH-ul mare, dar fara sa-mi verifice inainte ovulatia prin ecografie si nici trompele (care, a propos, erau infundate). In urma tratamentului (care a fost destul de dur) m-am ales cu chisturi ovariene de care nu am mai scapat. Ulterior (schimband medicul) am verificat si aveam ovulatie!!
Cumnata prietenei mele are uter retrovers mele si a ramas insarcinata in prima luna in care dupa

Bafta, sa auzim de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=4" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Anutza_26 spune:
din cauza unui tampit de doctor care mi-a spus ca am uter retrovers si am sanse extrem de mici sa raman gravida, acum vreo 3 ani nu am luat pastile si am ramas.. in cel mai nepotrivit moment din viata mea(ziceam eu atunci.. acum n-as mai zice).
am facut avort si plang si acum dupa bebele ala pe care l-am pierdut..
acum ma chinui sa raman insarcinata si vad ca nu mai e asa usor..
Stai linistita ca poti sa ramai insarcinata si cu uter retrovers.. Iar rana pe col rezolv-o asta tb sa rezolvi porima data.

mormelvio spune:
Luciana, nu trebuie sa fii nici macar indispusa de ceea ce ti s-a spus de catre aceasta doamna "doctor". Eu am avut o rana pe col acum cativa ani, de marimea unei nuci. M-a cauterizat, am plecat acasa pe picioare si mi s-a spus chiar ca dupa o astfel de interventie, dupa ce rana se trece, exista sanse marite sa raman insarcinata. E drept ca la momentul acela nu doream un bb si prin urmare am luat anticonceptionale. E drept ca pana acum nu am ramas insarcinata si desi ne dorim f f mult.Luna asta an aflat ca si eu am gipotiroidism si mi s-a zis ca probabil de aceea nu am bb pana acum. Tot cu acelasi drum la Cluj am fost si la gineco si am descoperit ca am si uterul retrovers. Acum am aflat de la voi si eu treaba cu statul pe burtica dupa ...ca pana acum statea cu piciorusele pe pereti ceva vreme...
Nu lasa partea cu tiroida neglijata, ca de uterul retrover si rana de pe col nu trebuie sa-ti faci probleme prea multe.
Apropo, cea care m-a cauterizat pe mine e o doamna in adevaratul sens al cuvantului, la cum s-a purtat cu mine, mai ales ca mergeam pt prima oara la ginecolog. Se numeste Indiana Pelin si e basarabeanca. E super de treaba si desi este relativ tanara. Vi-o recomand cu caldura.
Va pupic pe toate si cat mai repede ..
Miha

mormelvio spune:
Fetelor va rog sa ma iertati pentru greselile din mesajul de mai sus. Sunt la un internet si tastatura face figuri. Am sa-l redau mai jos inca odata, fara greseli de data asta...sper:
Luciana, nu trebuie sa fii nici macar indispusa de ceea ce ti s-a spus de catre aceasta doamna "doctor". Eu am avut o rana pe col acum cativa ani, de marimea unei nuci. M-a cauterizat, am plecat acasa pe picioare si mi s-a spus chiar ca dupa o astfel de interventie, dupa ce rana se trece, exista sanse marite sa raman insarcinata. E drept ca la momentul acela nu doream un bb si prin urmare am luat anticonceptionale. De cand m-am casatorit (2.5 ani) si pana acum nu am ramas insarcinata desi ne dorim f f mult un bb.Luna asta an aflat ca si eu am hipotiroidism (tiroida Hashimoto) si mi s-a zis ca probabil de aceea nu am ramas pana acum, deoarece tiroida influenteaza in mod direct reproducerea. Tot cu acelasi drum la Cluj am fost si la gineco si am descoperit ca am si uterul retrovers. Acum am aflat de la voi si eu treaba cu statul pe burtica dupa ...ca pana acum stateam cu piciorusele pe pereti ceva vreme...
Nu lasa partea cu tiroida neglijata, ca de uterul retrovers si rana de pe col nu trebuie sa-ti faci probleme prea multe.
Apropo, cea care m-a cauterizat pe mine e o doamna in adevaratul sens al cuvantului, la cum s-a purtat cu mine, mai ales ca mergeam pt prima oara la ginecolog. Se numeste Indiana Pelin si e basarabeanca. Nu ma intrebati la ce spital este ca a trecut ceva vreme de cand am plecat din Bucuresti si nu stiu pe unde mai e acum. E super de treaba desi este relativ tanara. Vi-o recomand cu caldura. Eu si acum merg la ea la control cand am drum in Buc, dar la cabinetul ei particular.
Va pupic pe toate si cat mai repede ..
Miha
PS. Sper sa nu ma injure nimeni ca am repetat mesajul dar nu stiu cum sa-l modific odata pus pe forum.