Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 15

joy04 spune:
ANDA chiar asa de rau este? Dar cine naiba te-a cusut?
As vrea si eu macar un tub de desitin.....
Na ca se trezi micul print.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

silvia_d spune:
Tania,nu cred ca e-n regula cu o ora 60 ml,adica cred ca e ceva cu biberonu',adica la un moment dat se blocheaza,tre'sa-l mai ridici si sa ai grija sa fie tot timpul lapte in tetina.
Pai,la mine, cu biberonul ala fiziologic de la chicco,bebu mananca intr-un minut,pe bune,acum si la mine o fi exagerat,dar asha curge,si ragaie de 2 ori dup'aia,deci aer mult nu prea ia!
Cand curge lapticul prin tetina e un zgomot specific in biberon,si tre'sa se vada ca intra aer in sticla,ceva de genul asta.
Da' o ora mi se pare ENORM!!!
Ce biberoane folosesti?
La mine e invers:noaptea ii dau numai san,ca dupa somnic se umplu bine sanii,iar zia,de ex.azi la 14,i-am dat bine 80 ml.atat a vrut.bibe era plin cu 120 ml,dar la 80 s-a oprit bebelica Stefanel si a adormit instant,l-am ridicat,l-am plimbat prin camera, a facut de 2 ori rag-rag(asha zic eu:o)),si gata,in patuc...
Acum,pe la 6-6.30 cand o fi de papik iar,o sa bag intai sanii,sa vedem ce-o fi de capul lor!!!ca nu prea mai e!

cristinamh spune:
ma anda... nici nu pot sa citesc descrierea...
uf, de-asta l-as inca o data pe dr meu... ca tare frumoasa treaba a facut, ca sa nu mai zic ca am si probat-o.. si spre marea mea surpriza (placuta
) nici nu m-a durut, cum a fost dupa cusatura de la andrei... de boceam ca ma calugaresc si nu-mi mai trebuie...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

tania-z spune:
Silvia si eu ma gandeam ca nu e in regula... Eu folosesc biberoane Nuk, cu tetina din aia speciala pentru evacuarea aerului. Am trei si la toate trei e la fel! Acum am cumparat si un biberon Bfree (stie cineva ceva despre acest tip?) si curge ceva mai repede, adica ne incadram in 1/2 ora. Poti sa-mi spui exact cum se cheama biberonul tau si tetina (e de lapte, 0-6 luni, nu?)
Tania & BB Stefan
Poze

mamica noiembrie-decembri spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65879" target="_blank">scutecul nr 2....
fuguta la schimbat