Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu vreau sa ma alatur voua cu o soacra din categoria "fac bine, dar ajung rau"

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Welcome Mihaela
Albastra sau rosie? Cu bold sau fara bold?:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu inteleg nici eu, Flavia! La inceput, cind baiatul ei imi facea curte, aproape ca-l impingea in bratele mele, desi eu il ocoleam cit puteam (avea prietena, deh). Dar apoi, cind am anuntat apropiata nunta, gata, s-a "rupt filmul"! A inceput sa ma vorbeasca pe la tot felul de rubedenii mai mult sau mai putin apropiate ei, de m-a facut arsice. Mi-a spus o "binevoitoare" dupa aceea. Spun "binevoitoare" in ghilimele, pt. ca scopul clar, dar nedeclarat, era de-a ne invrajbi (pe mine si pe soacra). Nu ar fi fost oricum nevoie, pt. ca la putin timp, cind imi gasisem si eu cu greu un job bunisor, ca medic la serviciul medical al trustului Media (!), a inceput cu sapaturile direct la locul meu de munca. Ghinionul meu a fost ca directoarea serviciului medical respectiv era o buna cunostinta (sau asa ceva) cu ea! Eu nu stiam, ca daca stiam dinainte, poate ca nu ma mai angajam acolo. Eu am fost ca omul normal la interviu, ca-mi "vinduse un pont" un coleg care lucra si la ei, si unde lucrasem eu pina atunci. Bref, astia de la servici, directoarea si cu sotul ei, care si el era director acolo, ca doar in renumitul trust totul merge in familie, incepusera sa nu-mi mai dea garzi, de nu-mi mai faceam orele, deci si bani luam mai putini. Asa ca am inceput sa-mi caut in alta parte si, cind am semnat actele de angajare la ultimul meu loc de munca din Ro, le-am dat cu tifla domniilor lor! Bineinteles ca asta si doreau, dar nu aveam cum sa ramin acolo pe bani asa de putini, doar ca sa le fac in ciuda lor si soacrei!

Mult mai tirziu, aproape cind sa plec din tara, am aflat de la 2 fosti colegi de acolo, din trustul Media (unul fiind cel care ma impinsese de la spate sa vin la interviu, cealalta colega se afla acum in Canada si sintem f.f.f. bune prietene), ce minunatii de "perle" scotea soacra-mea pe gura despre mine. Si nici macar nu ma cunostea, ca doar de abia eram casatoriti!

Ar mai fi si altele de povestit, dar deja simt cum mi-a crescut tensiunea de nervi, doar amintindu-mi de ea! De faze de la nunta, faze cu Deiu cind era mic, etc.

Pupici la toate nurorile scumpe!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Hmmmm nu stiu ce sa spun soacra sau soacra, cu bold nu e in nici un caz prezentat mai sus...cred ca cel mai bine se incadreaza la: soacra, dupa cum spuneam mai sus are intentii bune dar ajunge sa faca sau sa cada rau. Deci categoria "fac bine dar ajung rau"

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Haideti sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66476" target="_blank">partea a saptea

Fetelor, va raspund acolo

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dimineata NURORI!!!!
Bine ai venit Mihaela.Oare vei fi cu rosu sau cu albastru?????
Asteptam vesti ...........
loreen, asa cadou as face si eu si inca din tot sufletul.
diadaniela si eu sint nascuta tot intr-o zi de 27, ha ha.Sa stii ca alea nascute pe 27, sint furioase rau.( e o gluma)!!!
andreea, ma bucur ca bb-ul e ok.
siminaf, wow, pai e tupeista rau.
Nu pot sa mai stau, fetelor,ne mai auzim noi.
Ah, apropos.........nimic de soacra. Liniste, pace, calm.Si e bine(pana acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid spune:

quote:
Originally posted by monagan

Ca sa va raspund la ce "metode" am aplicat eu, referitoare la "imblanzirea scorpiei", pot sa va zic asa:
1.am ridicat tonul mai tare decat ea.
2.am folosit cuvinte "tari" si dure.
3.am jucat teatru (drama) pana la loc comanda.
4.am facut putin (putin mai mult)cu nervii.
5.am avut curajul sa-i spun in fata ca nepotii si fii-sa, ptr. mine sint ca inexistenti.
6.am avut curaj sa-i spun : "tu sa-ti vezi de teaba ta si sa ne lasi in pace. clar" ( i-am spus tu, va dati seama!!!!).
Mai am de spus, dar acu n-am chef sa-mi stric ziua vorbind despre ea.

MG

Mergi la inceput