rinoplastia
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
Si eu cred ca merita facuta o astfel de operatie. la fel ca oricare operatie care te ajuta sa te simti mai bine si sa pierzi unele complexe.
Insa sa cauta un medic bun si o clinica care este legala, ca mai sunt si clinici si medici fantoma, care opereaza nici te miri unde.
Multa bafta.
roz6 spune:
Fiecare doctor are stilul lui de a remodela nasul. Ia cat mai multe informatii inainte de a te hotara la ce medic vrei sa te operezi.
Bafta multa!
miria_cristina spune:
Am Auzit de Dr, Anghel ca este bun. Lucra si la un cabinet particular, undeva prin piata Alba Iulia, acum cativa ani si cu sotia, care-i tot medic.Intereseaza-te mai in detaliu si spune-ne si noua.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
eli05 spune:
Il cunosc foarte bine pe dr. Anghel.Sora mea i-a tinut contabilitatea la cabinetul particular.Acum astept sa vina colega mea la serviciu sa vad cum a iesit.
Mi-a zis la tel ca e foarte vanata si ca nu a durut-o deloc.A stat 6 zile in spital(de Craciun).Va dati seama cat de mult si-a dorit sa-si faca operatia,daca a preferat da faca Craciunul in spital,desi avea un sot si un copil.
Eu mai am o problema:port ochelari si am inteles ca 6 saptamani nu-i mai poti sprijini pe nas.Probabil ca va trebui mai intai sa-mi pun lentile de contact.
dulcetica spune:
Merita!Un nas urit induce complexe.Niciodata o femeie frumoasa n-a avut ceva de pierdut
.Eu nu am un nas absolut superb, dar n-are nimic in neregula ,asa ca nu e cazul!Mi-ar fi teama sa fac o operatie estetica in general!
Amalita spune:
Un doctor bun este si Viorel Vracioiu (opereaza si la Spitalul Militar) de la Lasermed. Pe mine m-a operat de deviatie de sept, este un om deosebit si un profesionist. Am vazut cateva persoane operate de el de rinoplastie si rezultatul era extraordinar.
eli05 spune:
S-a intors colega mea la seviciu .Are 20 de zile de la operatie.M-am c-am desumflat.Nu mai are vanatai ,dar rezultatul nu e cum m-am asteptat!I-a scurtat nasul,intr-adevar,dar nu-mi place partea din fata.Probabil trebuia sa-l mai modeleze putin.E adevarat are numai 20 de zile si probabi e inca umflat.
cait spune:
Si eu m-am dezumflat dupa ce am vazut catvea reportaje la TV cu acest gen de operatii..unele erau reusite altele nu asa ca prefer sa raman cu se m-a inzestrat natura.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..