rinoplastia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu cred ca merita facuta o astfel de operatie. la fel ca oricare operatie care te ajuta sa te simti mai bine si sa pierzi unele complexe.
Insa sa cauta un medic bun si o clinica care este legala, ca mai sunt si clinici si medici fantoma, care opereaza nici te miri unde.
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Fiecare doctor are stilul lui de a remodela nasul. Ia cat mai multe informatii inainte de a te hotara la ce medic vrei sa te operezi.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am Auzit de Dr, Anghel ca este bun. Lucra si la un cabinet particular, undeva prin piata Alba Iulia, acum cativa ani si cu sotia, care-i tot medic.Intereseaza-te mai in detaliu si spune-ne si noua.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Il cunosc foarte bine pe dr. Anghel.Sora mea i-a tinut contabilitatea la cabinetul particular.Acum astept sa vina colega mea la serviciu sa vad cum a iesit.
Mi-a zis la tel ca e foarte vanata si ca nu a durut-o deloc.A stat 6 zile in spital(de Craciun).Va dati seama cat de mult si-a dorit sa-si faca operatia,daca a preferat da faca Craciunul in spital,desi avea un sot si un copil.
Eu mai am o problema:port ochelari si am inteles ca 6 saptamani nu-i mai poti sprijini pe nas.Probabil ca va trebui mai intai sa-mi pun lentile de contact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Merita!Un nas urit induce complexe.Niciodata o femeie frumoasa n-a avut ceva de pierdut.Eu nu am un nas absolut superb, dar n-are nimic in neregula ,asa ca nu e cazul!Mi-ar fi teama sa fac o operatie estetica in general!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalita spune:

Un doctor bun este si Viorel Vracioiu (opereaza si la Spitalul Militar) de la Lasermed. Pe mine m-a operat de deviatie de sept, este un om deosebit si un profesionist. Am vazut cateva persoane operate de el de rinoplastie si rezultatul era extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

S-a intors colega mea la seviciu .Are 20 de zile de la operatie.M-am c-am desumflat.Nu mai are vanatai ,dar rezultatul nu e cum m-am asteptat!I-a scurtat nasul,intr-adevar,dar nu-mi place partea din fata.Probabil trebuia sa-l mai modeleze putin.E adevarat are numai 20 de zile si probabi e inca umflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Eu zic ca peste 2-3 luni o sa se vada rezultatul la colega ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu m-am dezumflat dupa ce am vazut catvea reportaje la TV cu acest gen de operatii..unele erau reusite altele nu asa ca prefer sa raman cu se m-a inzestrat natura.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baka spune:

Unde il pot gasi pe dr. Anghel? are cineva un nr. de tel, e-mail?

Mergi la inceput