Cluj rulz! (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sALUTARE CLUJENCELOR
Am ajuns acum acasa si am trecut sa va salut.Sper sa va citesc mai tarziu tot ce ati scris.
Mariana pozele sunt.
Pe ste 3 saptamani sunt si eu la Cluj si sper sa va si cunosc.
va tzuc si promit sa revin.
LA MULTI ANI ILINCAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

am intrat numai sa zic ce si cum am aflat de actele pt primarie.

am inteles de la fina mea ca exista trei formulare (pt mamica, pt tata si pt firma) ce tb completate + copie certif. nastere copil + copie BI/CI al mamei, + nr cont/card daca vrei banii virati; toate tb depuse la primarie.
eu simbata obtin formularele si luni merg cu ele la primarie (daca reusesc sa obtin si foaia de la job) si atunci va mai dau vesti
daca vrea cineva formularele (stanca?) dati un semn si fac copii (de hirtie )

multumesc de raspunsurile pt botez

ce ziceti de miercuri la mine (la noi)? va suride? mie da! purcedeti fuguta la completat lista:
oana cu puii
flavia cu puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana vreau formulare!

Eu vin la intalnire miercuri daca nu apare ceva neprevazut.

Am pus poze noi in albume!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oana, formularele despre care vorbesti sunt diferite de cele care trebuiesc celor care nu mai sunt in CIC, da vor stimulentul ala de 300 de RON?

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor ; haideti repede, repede pe la mine, ca sa luati mult optimism si multa buna dispozitie! Am din belsug!

Da, azi ma simt excelent; mai exact: am avut o seara superba.
In primul rand, Roxana mi-a facut o surpriza f mare si mi-a adus rasul pe buze instant; Roxana .
Iar apoi sotiorul a fost....bun de dat ca exemplu
Hihihihihihi....i feel gratttttttttttteeeeeeeeeeee!!!

Cristiana! Iar esti bolnava?!?!?! Doamne, cred ca te simti cumplit! Imi pare tare rau pt tine! Thea cu este? Cu pozele:poti sa le pui pe mail daca nu sunt multe si nu sunt f mari; daca nu, poti sa le pui pe un CD si sa le aduca sotul tau la studio.

Oana, venim cu drag la voi la intalnire! Spune-mi: aduc aparatul foto sau nu? Sa stiu din timp, ca sa fiu pregatita cu acumulatorii, sa nu fac ca si data asta ; daca tot te duci la primarie, tine si pt mine niste formulare, ok?

Acum pun pozele de la intalnire; cu tristete trebuie sa va spun ca sunt f slabe calitativ ; nu le-am scanat cum trebuie si nu am vazut asta decat acasa; dar nici ca mai am chef sa le refac! Plus ca negativul e f slab expus ( pe unele poze nici nu le citea); sper sa nu va suparati!

Simona, faina faza cu irul!

Revin.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Serus Mariano! Io am venit pe forum cu zambetul pe buze, dar m-am indispus pe loc...vreau butonul ala de ignore, habar nu ai cum!!! Vreau sa nu mai vad matasea broastei la anumite topicuri, macar ca-mi place verdele, dar nu prinde pe orisicine...mi-e drag DC si nu pot sta deoparte, dar nici nu vreau sa ma enervez...tare m-ar ajuta chestia aia...

ok fetelor, va las aici, ma dic sa ma culc si eu...vin maine cu forte proaspete si sper cu ignore-ul in creier ;)

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Tu Mariano eu nu vad nici o poza. Asta inseamna ca au iesit rau?

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Doamna Tache. din nou pe mosie.Acum am reusit sa cititi tot ce ati scris in lipsa mea.Imi pare tare rau pentru Mihaela.Sa speram caci mama ei se va face bine, cat mai repede
Sper sa imi spuneti vesti bune despre garsoniera, caci mai am 2 saptamani pana vin acasa
va tzuc pe toate.
noapte buna

Mergi la inceput

Acum se upload-eaza pozele....

Roxana, iar sunt in urma cu stirile !
As da o fuga sa caut pricina supararii tale, dar merge netu` super-super prost si nu vreau sa ma enervez.
Fa tu o referire la subiect...

Florina, ieri nu am gasit subiectul mentionat de tine! Fa si tu trimitere!
Voi pe unde ati umblat azi? Iar nu ai net?
Maine te sa vad care-i baiul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mama! Cumplit merge netu`!
I-am dat 17 poze sa le ia, si a luat 1

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput