Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am pus poze noi, din decembrie.

Fetelor capricoarnelor, la multi ani si sanatate!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ileana chiar ma gandeam ca nu ai mai pus si tu poze cu Luca,cu voi si...gand la gand...ca acu' is
Mai da mare pare Luca.E un scuuuuuump.Ce ochi are.Sunt negri?Ce i-a crescut parul.

Ven,da cum stati cu dentitzia?Abea acum ii ies caninii?Mititelul

Vladutz are 16:frontalii,caninii si maselutzele.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, nu-mi vine sa cred ce mare si frumos s-a facut Luca. Si ce i-a crescut parul.
Hai, mai fetelor, puneti si voi mai multe poze cu copiii vostri. Ca prea sunt frumosi ca sa nu fie admirati.
Venera, tocmai acum ii ies caninii? Mititelul. Noi am cam patitmit cu ei. A fost destul de dureroasa eruptia.
Azi-noapte pot sa spun ca am dormit foarte bine. Am avut parte numai de o sculare pe la 3:40 cand a vrut lapticul si apoi a dat scularea la 7:30. Asa mai merge. Sa vedem la cat ne culcam de pranz.
Ca m-ati intrebat de burtica. Sunt in 25 de sapt., misca ceva pe acolo, dar pare cam puturosica. Ma bate un gand sa cumpar lucruri de fetita ca tare imi sunt dragi, dar stau si ma gandesc ca nu care cumva sa fi gresit tehniciana. Ce naiba fac cu hainutele. O sa ma apuc de cumparaturi in ultima luna ca daca e ceva le duc inapoi in termen de 30 de zile.
Paula o fi iesit din spital? Stiti ceva de ea?
Elena, ti-am vazut bradutul la concursul "O, brad frumos". Alvarica era un scump.
Mai spune-ne si noua ce patanii mai face puiul.
Carmen, am citit la subiectul cu canadiencele ca vrei sa-ti aduci pisicuta. O sa intreb un prieten de-al nostru (cel cu adresa) ca el a fost medic veterinar in Ro, iar in Ca lucreaza parca la un spital de animale, dar nu stiu ce. Cert e ca tot da examene. O sa-l intreb sa vad daca stie ceva despre costurile intretinerii unei pisicute de 9 ani.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc mult, Valeria!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Hai, mai, Carmen, numai atat scrii? Mai zi-ne ce face Mateiutzu. Cum se mai simte?
Eu sunt calare pe DC ca fiu-meu e cuminte, se joaca singurel.
Pup,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna seara!

ce faceti dragelor?

vad ca tot la nivel de bebelusi sunt unii dintre copiii nostri...cu adormitul de ex, faze prin care trecem si noi... mai ales acum, cu atatea ocazii de sarbatorit...

of ,, abia astept sa se termine si sa pot incepe o cura ceva, ca m-am umplut cu de toate...

ah, am uitat sa va spun ce-i mai important... eu am inceput anul razand!!! dar in hohote, si nu ca as fi fost..., noo. ci din cauza unei artificii care subit si-a schimbta directia, si in loc sa iasa pe geam, a intrat in casa... bine ca nu era si mama in acea camera, ca turba...am zis ca lesin...da' putea sa se termine prost!

dar mi-am facut plinut de rasete, asta as vrea de la acest an, sa rad cat mai mult!!! doamne, ce bine ma sint cand rad!

o sa rad si pe-aici, sa stiti, asa ca... vvedeti ce si cum...

LA MULTI ANI SARBATORITELOR, MEY DA' SUNTETI MULTICELE LUNA ASTA!

Zeeva, La multi ani Mirunei!!! distractie placuta!

buuun... daca mai e ceva revin

a, Supermami, mi-e dor de tine! ti-am visat printesa!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb mamicile de biberonari. Cam cat lapte papa pe zi?
Ca Luca hapleste vreo 4-5 biberoane in 24 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ciuf, noi doar 2 bibe de cam 300 ml... unul dimineata si unul la culcare,

o fi sau nu bine... nu stiu, cert e ca nu cere si ziua laptic

dar tu, te iei cu Ven de manutza

o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Pai Matei e un pic mai bine, plin de muci si cam tuseste, dar macar febra nu mai are. A inceput sa si faca prostii , deci eu zic ca e pe drumul cel bun. Despre lapte ... as vrea eu sa ma plang ca papa 4-5 biberoane pe zi. Al meu nu pune gura pe lapte in bibe, singurul lapte care il inghite e dimineata, cu cereale ... cam 150 ml. In rest ... papa branza, suc de portocale imbogatit cu Calciu ... asta e! nu prea ma ce sa ii fac. E capos rau, ca taica-su! . Serios, cand isi pune in cap ceva, aoleu! Nu putem sa ii dam siropelul de tuse, ca deh ... nu e bun la gust ... si am incercat sa i-l bagam pe gat cu forta aseara ... ei de unde ... atata a urlat ca dupa 3 minute a vomat totul .

POZE NOI

Mergi la inceput

Chiar asa, Alexandra , pe unde umbli? La apeeeeeeelllll!!! Se face prezenta!

POZE NOI

Mergi la inceput