Mamici de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Multumim Tino!!!
Eu m-am apucat de rectificat lista, asa ca-i musai sa nasca azi ![]()
Transmite-i toate urarile noastre de bine si nastere rapida si usoara!!!!
gio
si bb Marco 39 fix
irinadum spune:
Tino transmitei nastere usoara sotiei si spunei ca ne gandim la ea si ca ii facem galerie aici pe net. Sper sa nasca usor si sa se refaca repede .
Fetele nu am mai intrat pentru ca al meu baiat trece iar printr_o perioada de colici si e greu de stat cateva minute departe de el deci .....
Felicitari fetelor care au nascut si celor care nasc azi si celor care au pus poze cu niste bebelushi absolut superbi.
Maraki parca am citit ca ti_a spus moasa saii dai la bebe 10 picaturi de sab simplex inainte de fiecare masa? Si asta chiar dc ia 8 mese pe zi?
Monica ma bucur sa vad ca mai intri din cand in cadn si astept sa vad ce face nora_mea dc te lasa sa mai faci conta sau nu.
Denisa tu nasti in weekend deci te mai las. Sorry ca nu ti_am raspuns pe mess dar chiar nu am putut.
Alina bafta maine sper sa fii inteles bine ca maine nasti .
Mirela tu ce faci cum merge treaba?
Ana?
Daniela cu tine nu am ami vb de un car de ani dar nu am avut cand si parca vad cand am sa am eu timp o sa nasti tu si tot asa.
Astery si cu tine acelasi lucru ca si cu Daniela
.
Pupici la mamaici si la burtici
Irina
anasebe spune:
Tino bine ca ne-ai dat vesti despre Ursulina noastra. Te asteptam cu vesti mai bune.
Pupici dulci, Ursulinei.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
mirela10 spune:
ANCUTZA,FELICITARI!!!!!!!!SA CREASCA BEBBE MARE SI SANATOS!!
URSULICA ,ITI TINEM PUMNII SA SE TERMINE MAI REPEDE CU DURERILE SI SA STII MINUNEA IN BRATE!!!
IRINA,nasol ca bebele tau are colici...al meu inca nu a avut pana acum din alea adevarate,slava Domnului!eu am reusit sa atipesc langa el o ora,ca vorba Catalinei zici ca sunt intr-o betie continua...cu toate ca e destul de cumintel.dar cand doarme,eu fugutza sa fac alte trrburi ...
DENISA daca pui compresa cu hrean sa-ti dai intai cu crema de galbenele pe frunte,ca eu cand mi-am pus fara zici ca ma lovise masina de calcat incinsa...asa eram de rosie si ustura...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Tino- multumim de infrrmatzii!

SONIA- NASTERE USOARA SI RAPIDA!

SA VINA RAISA SANATOASA SI SA FIE MINCACIOASA!

EMMA s-a emotionat si ea tare loveste jos de cateva minute si tare, parca ca niciodata, ma bucr ca o asteapta asa pe Raisa![]()
IRINA-pupicei si tie si luiMmario si sper ca e totul ok!
Nu stiu cine a intrebat, Ursulina are trusa si tocmai ii face epidurala acuma, e in fctei de dilatatzie, stitzi.
Am ceva de terminat la job si in 2 ore mergem la ecografie.
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Buna,burticutele...
Am aparut si noi...
Astazi nu am fost prea vesele...Nu stiu ce am avut...
Cred ca si de la vreme....
HAI URSULICA NOASTRA!!!!!
ANCUTA...SA VA TRAIASCA MINUNATIA!!!!
GIO..CE FACI??CUM ESTI???
Alinuta..tu??Tinem pumnii....pentru miine...
Dani..azi mi s-a parut mie ,sau nu te-am vazut?
toate burticutele..
Ma duc sa fac injectia...ca a venit tanti asistenta...
Revin...
Nicole
33+
anasebe spune:
Denisa, te asteptam cu vesti de la eco.
ana sebe 37+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Denisam spune:
Multumesc Ana-
mai am o ora pina plec si probabil vreo 3 pina pot sa intru sa va scriu.
Daniela- speram ca esti ok, Nico - bafta cu injectzia!
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Nico inca sunt ok.
Ma deranjeaza scurgerile astea care sunt cam abundente, trec prin vata, imi uda chiar si pantalonii. Dar nu curge mult.Nu stiu ce sa zic, apa nu cred ca e.
Denisa bafta la eco!!!
Irina imi pare rau ca Mario trece printr-o perioada de .... colici!!!
Inca putin si vine Raisa!!! Iuppyyyy!!!!!!
gio
si bb Marco 39 fix
Bee spune:
Hai si eu la galerie! Ursoaico hai mai iute, ca ai vazut ca fetele noastre stiu sa nasca usor! NU se poate sa te chinuie pe tine Raisa! Bafta multa, o sa intru si la noapte, poate, poate!
Ancutza, felicitari!
Sa-ti traiasca printesa cu aceleasi dimensiuni ca a mea la nastere! De acum tine de tine sa te refaci rapid si sa ai mult laptic s-o faci mare.
Irina, chiar voiam sa intreb ce faci, dar sunt si eu chiauna! Cum e cu infectia? Cat despre colici se pare ca experimentam si noi chestiile astea azi! DEsi am maaare grija ce mananc si se pare ca tzine figura. Te intreb si eu ca nestiutorul: cate mese are MArio pe zi? Si cat suge in medie? Ca noi sugem 500-550 ml pe zi, in 5 reprize.
In Bucuresti e o vreme mizerabila, pe fata inca n-am scos-o afara, maine o vede pediatrul si apoi cand o sa vreau sa o scot o sa vina viscolul
. Eu in schimb ies zilnic minim o ora cand doarme fata si sta cineva cu ea. Dar mi-e asa de dor, ca nici n-ash iesi! Abia astept sa o scot numai eu pe fata sa facem impreuna maratoane prin parcuri!
DEnisa, bafta la eco!
Bee si Ana Teodora