hidronefroza
Raspunsuri - Pagina 2
danialexandra spune:
Draga Kita (Alina),
De regula noi ne ducem la Clinica AMA unde d-l Dr.e mai liber.La spital am fost o singura data, dar fara fetita doar cu ecografia.
Pentru analizele de cistografie si urografie nu cred ca e necesara internarea.
Imi pare rau ca-ti raspund asa tarziu, dar sper ca ai reusit sa ajungi la Dl doctor.
kita spune:
PAi inca nu e tarziu ca mi-ai raspuns, caci am ajuns luni la cabinet la Alexandrescu, dar Andrei avea 39.2 temperatura si mi-a recomandat internarea pentru cand scapam de febra; Merci ca mi-ai spus alta locatie unde mai profeseaza;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
danialexandra spune:
Draga Alina,
Mai ai noutati?Ne pregatim si noi sa ne ducem la ecografie si consultatie, apoi sa-i facem analizele de urografie.
Andrei cum se simte? Care este diagnosticul lui real acum ?
kita spune:
deci am fost internati, initial ambulatoriu pentru urografie si cistografie si dupa cele doua rezultate dr. a decis si cistoscopia; Asta a fost facuta cu anestezie generala, si am ramas 4 zile real internati; grija mare cu spitalul ala ca dr. sunt buni, dar pleci cu alte boli, adica raceala si enterocolita; daca vreti vorbim pe msn
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
criatiana spune:
Salut fetelor!
Danialexandra,avem si noi o problema asemanatoare adica din burtica lui bebe Andrei la eco a fost diagnosticat hipotonie pielo-caliceala bilaterala si te-as ruga sa-mi spui adresa D-rului Pop Adrian pt o ecografie.
Nu mi-as face mari probleme,dar sora mea are un singur rinichi sapte operatii cu niste diagnostice mult prea complicate ca sa le pot tine minte.
Multumesc anticipat.