Cum va 'domesticiti' sotii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Si eu am avut probleme de genul asta cu al meu sot.Incet-incet l-am dat pe brazda.Am suportat mult timp reprosurile lui: ca nu-i curat, ca nu e mancare....si altele, asta in conditiile in care amandoi aveam servicii iar eu dupa serviciu trebuia sa ma ocup si de cea mica....
Asta pana m-am enervat si i-am dat replica..."nu-ti convine, fa tu!" Azi asa, maine asa....si ,intr-adevar, n-a facut el dar nici n-a mai comentat.Tot e ceva.
As fi ingrata sa nu recunosc ca ma mai ajuta, mai face mancare, cumparaturile le face numai el...dar asta dupa 14 ani de casnicie.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Am noroc cu un sot ce face absolut de toate: gateste, face inclusiv prajituri/torturi, isi calca camasi/pantaloni (chiar el este cel care imi mai calca si mie din cand in cand chestiile mai simandicoase), aspira/sterge praful, la nevoie duce si gunoiul. Din pacate, nu mereu, are un servici mult mai stresant decat mine si care ii ocupa o buna bucata de timp. De ce le face? Asa a fost invatat de mama lui, o femeie tare simpla, dar care a stiut sa intre in el cand a trebuit si iaca ce bine l-a educat!
Desigur ca mai are si el scapari, cand vrea sa fie rasfatat de sotia lui, asta insemnand dejun la pat, telecomanda in mana si internet. Nu sunt absurda, de multe ori eu fac toate cele descrise anterior, dar le fac cu drag, caci stiu ca este acolo si ma ajuta. In mare parte, insa, functionam ca o echipa pe motivul ca se face mult mai repede si asa avem si timp mai mult pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0
functionam ca o echipa pe motivul ca se face mult mai repede si asa avem si timp mai mult pentru noi.

exact

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by lana

Ocebine cand sotul meu e singur acasa se duce sa manance la maica-sa,nu vine acasa decat sa doarma.

Adica ce ma deranjeaza mai mult este ca imi spune sa fac lucruri pe care ar putea sa le faca el: cumpara si tu paine,adu-mi si mie un pahar cu apa etc...Daca-i zic sa-si ia singur se supara...

Exact ce am spus mai sus...asa a fost educat...

Sint oameni in toata firea...fiti serioase ca nu mor de foame, astea sint basme de legat femeia la oki...

Dar fiecare cum isi asterne asa doarme...daca voua va place, nu-i problema...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor am trecut si trec si eu in continuare prin baza cu sotul dezordonat. La inceput faceam eu totul, el muncea, eu eram studenta si aveam mai mult timp. Dat cu aspiratorul o data la 2 zile, mancare la fel, idem spalat.
A urmat operatia mea, am stat cateva zile in spital, si cand am venit acasa mi s-a facut rau. Rufe murdare de la intrare pana in balcon,cu toate ca il spusesem sa le duca la mama la spalat ca nu aveam masina automata, vase nespalate, pat nefacut. Eram operata de 5 zile si stateam in genunchi si strangeam ce lasase el in urma, iar mama saraca mi-a spalat toate farburiile si vasele murdare. Treaba este ca dupa 2 operatii pe toata burta nu prea mai pot face mare lucru in casa. Asa ca am inceput sa o las mai moale, apoi m-am angajat si stau plecata in jur de 10-11 ore pe zi, iar el termina mai repede decat mine. La un moment dat a inceput cu intrebari de genul: de ce sunt vasele nespalate, de ce sunt haine murdare in baie, de ce nu mai gatesc o data la 2 zile ca inainte si multe altele? Asa ca i-am spus ca daca nu ii convine sa se duca la ma-sa, sa faca si el ceva sau sa angajeze o menajera daca isi permite.
Acum el face curatenie in casa, duce gunoiul si marea majoritate a cumparaturilor sunt in sarcina lui. Cu facutul curat in casa este un pic cam greu, pt ca daca a dat cu aspiratorul saptamana asta si ii cer si saptamana urmatoare sa faca acelasi lucru spune ca nu e mizerie ca suntem doar noi 2, dar pana la urma tot face. De 3 ani jumatate de cand suntem impreuma a fost prima data cand de Craciun a batut covoarele si le-a spalat, a sters geamurile si a facut el toata curatenia fara sa il rog. La fel s-a intamplat si de revelion.
Cred ca cel mai bun mod de a-i face sa puna mana si ei pe ceva este sa nu facem totul cum erau obisnuiti, sa lasam ceva harababura si atunci or sa se apuce ei incet- incet sa mai si stranga in urma lor.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca o bona de 18 anisori va rezolva multe din probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Tie ti-ar trebui 2

Una sa te si inca una sa te...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Desigur... nu te-ai mai uita pe aici cu ochii astia "tristi si goi"...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Cand m-am mutat cu sotul meu, nu eram casatoriti pe vremea aia TOTUL, dar absolut totul era treaba MEA.

Eu trebuia sa iau paine din oras ca aia de la noi din cartier nu-i placea, sa gatesc bineinteles, sa calc, sa gasesc un anume tip de branza sau carne, sau ardei rosu iarna..... cam asa era.

A, in plus mama lui ii dadea si hainele dimineata si-i spunea cand sa si schimbe lenjeria de corp!!!!!
Si e un barbat super realizat profesional, da acasa era varza, conopida, ce vreti voi.
Si scuza lui favorita era ca lucreaza mult.

Ei ce de lupte am dus, cu frumosul a mers evident cel mai bine.
Nu s-a tansformat peste noapte, dar nu ma mai asteapta pana la 11 seara nemancat. Are paste la plic pe care si le gateste daca nevasta, adica eu, nu-i acasa, nu-i mancare, etc.

Cu vasele: eu le spal dimineata, el seara. Sa faca soacra infarct cand si-a vazut puiutul de numa 37 de ani spaland vase.

Eu nu-i spun NICIODATA fa aia, du aia, nu functioneaza.
Ii spun, tot sunt pasionata de Feng Shui, ca dezordinea, vasele murdare atrag energie negativa in casa.

Si-i place orice facem impreuna, si eu il laud.
Face in schimb de buna voie toate reparatiile, shimba becuri si-mi duce masina la reparat/spalat, ii pune chiar si benzina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Bonna de 18 ani!!!!! ha ha ha,
Eu as fi de acord, dar atunci mi-as angaja si eu un maseur tanar.

MG

Mergi la inceput