Bebelusi de iulie-august 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

De 1 ora completez la listuta...off ce ma fac cu voi?? Numai eu sa pun datele noi???

Trebuie sa pun si datele de la deny ..(credeam ca am scapat )

Anis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am auzit si eu ceva.Ca , cica de boboteaza nu se spala copilul!! Ce mai e si asta?Stiti ceva? Mie mi se pare o tampenie...

Voi scoateti copilul azi afara, dupac ce a nis si e cam frig? CA PE MINE MA BATE GANDUL S-O SCOT.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, si eu stiam ca nu se spala bebelusii si se pare ca nici cei mari nu trebuie sa se spele pe cap astazi ( babele....).

Acum ce sa zic, fiecare face ce vrea, insa si eu sunt de acord ca e o tampenie. Daca Ana face un mare CC, trebuie spalata nu? In sfarsit....fiecare face cum crede.

Insa m-ati speriat cu radiografia, ca eu am facut o radiografie Anei acum 2 luni si nu i s-a pus nimic pe burtica !!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

quote:
Originally posted by deny_82

Buna!
In sfarsit reusesc si eu sa va mai scriu.....La 5 luni David cantarea 7.800 g....A luat cam putin ....in ultimul timp nu prea se mai omoara dupa lapte....nu stiu de ce....Eu am fost plecata la munte de revelion ....si cand m-am intors ...mi s-a parut asa mareeeee....Mi-a fost foarte greu fara el,numai la el imi era gandul...dar mi-a fost frica sa plec cu el la drum,tinand cont de ce se intampla pe sosele in ultimul timp....
Felicitari pt. primii pasi ai bondarelului....
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Deny ma bucur sa aud ca sunteti bine. Chiar ma gandeam sa intreb de voi cand am citit mesajul tau. Sa stii ca mie nu mi se pare deloc putin 7800g la 5 luni. Fetita mea are 7450g la 4 luni jumate si mie mi se pare chiar grasuna Are sunculite la maini si picioruse si o burtica rotunjoaraaaaa

Multa sanatate

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare fetelor !

La multi ani bbilor care au mai inaintat cu o lunisoara![pup]

Anis- eu o sa-l scot pe Matei si azi afara.Chit ca o sa ma creada toata lumea.Daca lui ii place si nu maraie de ce sa-i refuz aceasta placere.E lesinat de curiozitate, abia adoarme, vrea sa se uite la tot ce-l inconjoara.
Azi nu se mai dezlipea de langa geam.De cate ori plecam, ca ma dureau bratele,ma certa de mama focului.

Luiza&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Am auzit si eu ceva.Ca , cica de boboteaza nu se spala copilul!! Ce mai e si asta?Stiti ceva? Mie mi se pare o tampenie...

Voi scoateti copilul azi afara, dupac ce a nis si e cam frig? CA PE MINE MA BATE GANDUL S-O SCOT.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis de spalat nu stiu ce sa-ti zic. eu nu am auzit de asa ceva, dar si daca auzeam eu nu ma prea iau dupa obiceiurile astea. Exact asa cum a spus si Brianamaica fata mea a facut de dimineata ditai kk si a trebuit sa o spal, ca ce era sa fac. Iar seara ii fac baita pt ca face parte din ritualul nostru zilnic si ei ii face maaaaaare placere.

Legat de zapada sa stii ca si eu am vazut ninsoarea si mi-am facut planuri de plimbare. dar de dimineata am dus-o de cateva ori la geam sa ii arat ninsoarea si am vazut ca inchide ochisorii sau se chinuia sa ii tina deschisi pt ca o deranja atata alb, era prea luminos. La fel patesc si eu dar daca eu pot sa port ochelari de soare nu stiu ce pot face pt bebe.

Cami si ANA (17.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Truli-Luli vezi ca sunt ochelari si pt ei.Ma bate gandul sa ii i-au ,dar cred ca o sa ma stric de ras..plus ca o sa traga de ei intr-un fel.
Gata ma duc afara!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valcampan

Si tb sa ma luad si eu putin ca altfel nu ma simt bine. Pe site-ul reclama David a ajuns vedeta.Am participat la un concurs cu poze si una din pozele trimise a fost votata de vizitatori asa ca timp de 24 ore puiul meu David e pe prima pagina. Avea numai 2 saptamini in poza votata dar e asa frumos...
Nu stiu daca e ok sa mentionez si alte site-uri despre bebei dar cred ca nu sunt singura mamica ce se uita si pe alte site-uri macar din curiozitate.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Vali l-am vazut pe David pe site. Sa iti traiasca micuta vedeta si ... la mai multe surprize de genul asta

Cami si ANA (17.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Am primit acum un regim de la o prietena f buna.

Se pare ca schimba metabolismul......//

Voi ati auzit de el?

Nr. Zilei Meniu
1 spaghete fierte cu cascaval
2,3 orez fiert + 1 lingurita vegeta
4,5,6 cartofi prajiti
7 salata cruditati
8,9,10 carne de pui la gratar
11,12,13 carne vita fiarta
14 iaurt + fructe (fara banane)
15,16,17 carne de vita la gratar
18 chiftelute din carne de vita
19 dulciuri dietetice

In fiecare zi se consuma 1.5 l apa sau ceai din plante sau cafea fara zahar

Astept pareri !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetelor, dragelor, am mai citit asa pe fuga, dar nu am mai avut timp si nici dispozitie sa scriu. eu am fost bolnava, acum e Veve( destul de rau), azi de dimineata am vazut ca si iubi e copt...nu mai stiu ce sa mai fac, sunt obosita si nedormita si maiales cu inima prastie de mila fetei.
luni vom pleca spre casa si sper sa ajungem cu bine si sa se faca sanatoasa.

felicitari celor care au implinit luni, Bondarelului plimbaret, celor mici si celor mari cu dinti noi...

la multi ani cu sanatate celor care miine serbeaza ziua numelui, bebelusi, mamici, tatici!

pupicei
M

Mergi la inceput