Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Andicu, nu ai ratat nimic pentru ca nici nu prea s-a scris de elixirul de fructe de soc.
Livia a scris de el prin raspunsurile ei dar eu l-am descoperit altfel. Auzisem ca este bun pentru slabit si cum eu sunt obsedata de greutate(nu ca as fi grasa dar trebuie sa ma mentin, nu?)l-am luat si apoi am vazut pe prospect ca este bun pentru o serie de afectiuni printre care si dereglari hormonale, mastoze,chisturi ovariene, fibroame. Si scrie ca da rezultate foarte bune daca se ia impreuna cu Extractul de muguri de zmeur....si asa am ajuns sa iau tratamentul dar pt mastoza nu pt slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ingeras26a, Alexia28 multumesc de raspunsuri.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alexia, ! deci imi iau si eu elixir din fructe de soc, ca se potrivesc toate : mastoza, chisturi mici pe ovare si slabit . Da' a avut efect si la slabit?



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Andicu, nu prea. Pt slabit trebuia sa bei in fiecare zi la ora 18.00 in prima zi o lingurita, a doua zi doua si tot asa pana in ziua a saptea - 7 lingutite parca, ceea ce era foarte mult pt mine pt ca ma cam ameteam, zici ca bei tuica pe bune.
Oricum cu elixirul am mai rezolvat o problema a mea - constipatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ok, am inteles cum functioneaza. O sa incerc totusi, poate se vede si la mine ceva, ca am luat-o razna rau la kg in ultimul an. De la dereglarile astea hormonale si cele 2 extrauterine am pus 8kg. Am incercat si cu regim disociat si cu electrostimulare, mai mult de 2 kg n-am dat jos si apoi le-am pus repede la loc; desi nu pot zice ca mananc mult. Deja am renuntat sa mai sper . Eee, cred ca-mi lipseste si un pic mai mult de vointa, fie vorba intre noi.



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salut fetelor

Eu n-am intrat deloc pe la voi, dar va urmaresc de ceva vreme, pt ca si eu am ceva probleme cu o mastoza si alte mici dereglari hormonale.
Iau MAstodynon, muguri de zmeur, napraznic, evening primerose + vit E si ceva unguent Progestogel....
Napraznicul recunosc ca nu-mi place si nici nu reusesc sa iau 4 lingurite pe zi cat ar trebui, ci doar 2, maxim 3. Dar efectele le-am vazut.
Parca s-a mai diminuat nodulul la san, iar CM pe care nu l-am avut regulat de cand ma stiu s-a stabilit la 29-30 zile. Nu intarzie de loc, apare la 29 de zile sau 30 maxim.
Sunt fff multumita, plus ca luna asta (a 3-a de administrare) nu am mai avut deloc dureri la sanul cu probleme. Cred ca sunt pe drumul cel bun..

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Si eu am luat elixir de soc pentru dezintoxicarea organismului, schema cu o lingurita, urmata de 2,3,...pana la 7 si apoi 30 de zile cate 7. De slabit n-am slabit dar sper sa ma fi dezintoxicat.

denis Pentru ce iei evening primrose oil (EPO)?

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana75 spune:

Buna marrina!
Scuza-ma ca te deranjez. Am citit despre mastodynon. Ce inseamna VAC, am inteles ca l-ai luat din alta tara? Eu locuiesc in Italia, te rog daca poti sa-mi explici sa pot intelege si eu.
De cand ma stiu ciclul menstrual este aiurea. O singura doctora mi-a dat odata sa iau diane 35 3 luni. mentionez ca de-a lungul timpului am 32 de ani, am ramas insarcinata de 4 ori.. dar am facut avort. m-am despartit de fostul meu prieten si acum din luna octombrie m-am casatorit cu altcineva, bineinteles ca ne dorim copii. Numai ca venind in romania pt rezolvarea unor acte, am trecut sa imi fac si un control la medsana la dr Ancar benedict. acesta m-a diagnosticat cu ovare cu aspect micropolichistice. mi-a spus sa continui cu dianele ..asta este a 6 a luna decand iau ... cel putin un an. Si dupa aceea mi-a spus sa fac repede un copil. dar am intrat pe acest site si din cate am inteles toata lumea care are ovare micropolichistice ramane insarcinata numai dupa n tratamente si stimulari. iar el mi-a spus dupa ce termini cu dianele fa repede un copil..pai cum sa-l fac??? aspect micropolichistic este una si aceeasi cu sindromul ovarelor micropolichistice? endometrul la eco transavaginala mi-a iesit 3 mm este bine?? din cate am citit aici trebuie sa fie mult mai gros... sunt chiar ametita, pt ca numai inteleg nimic, iar ancar mi-a spus decat fa repede un copil. ce sa mai inteleg??? Imi cer scuze inca odata ca te deranjez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor exista un produs care contine numai vitex agnus castus.Se numeste Feminalin si e produs de o firma din Cluj cred ca ii zice Woodcote.
Eu am luat acum 2 ani acest produs 3 luni.Scria ca se ia minim 3 luni si cel mai bine 6 luni.
Atunci era o cutie care era pentru o luna in jur de 100 mii.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Si Periodinul contine Vitex, si in plus contine si evening primrose oil si alte vitamine. Cred ca difera doza de Vitex continuta, plus ca pe diverse site-uri straine am citit ca in functie de afectiune se recomanda tratamentul fie cu Vitex lichid (tinctura), fie cu Vitex solid (sub forma de capsula).

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput