Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu din pacate nu stiu sa-ti raspund, dar vreau sa te intreb si eu ceva. Vad ca faci tratament atat cu extract de muguri de zmeur, cat si cu Mastodynon. Dupa ce vei termina si a doua luna cu extractul de zmeur, cum vei face - vei intrerupe extractul si vei continua doar cu Mastodynon sau vei continua cu amandoua cateva luni?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

andicu Te-ai gandit ca s-ar putea sa fie extractul de zmeur cauza? Sau combinatia intre cele doua? Sau poate chiar nu e nici o problema. O fi greu si pentru plantutele astea sa ne regleze hipotalamusul, hipofiza, ovarele . Eu cu Mastodynon pot sa-ti spun sa continui. Vitexul nu are efecte secundare, doar eventual furnicaturi pe piele (mie nu mi s-a intamplat).
Sa mai ne dai vesti ce te-ai hotarat.


Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Andicu, mie de la Mastodynon mi s-a stabilit CM la 29 zile, inainte era 28 zile. Nu cred ca este rau, atata vreme cat faza luteala este suficient de lunga sa mentina o eventuala sarcina.

Crinuta71, hai sa-ti raspund eu. Timp de 6 luni am luat in acelasi timp Mastodynon si Extract de muguri de zmeur si Elixir de fructe de soc pt mastoza si pt . Si m-am simtim bine. Luna asta am luat doar Mastodynon si am renuntat la celelalte si acum sunt ziua 23 si ma dor sanii ingrozitor nu mai pot purta nici sutien. Prin urmare dupa ce imi vine CM incep din nou sa le iau pe toate.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Alexia28 multumesc mult de raspuns. Asa am sa fac si eu atunci. De elixirul de soc nu am stiut, am sa-mi cumpar si din acela. Mastodynon incep si eu sa iau de ciclul viitor. Eu vreau sa iau toate aceste plantute atat pentru ovare (au fost marite dupa FIV) si pentru sani (am probleme, tot dupa FIV). Sper sa ma regleze din nou aceste plantute.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Alexia28 as mai vrea sa te intreb ceva. Sper sa nu te supar cu atatea intrebari. Elixirul de soc intre ce zile a ciclului se ia? Mastodynon-ul am inteles ca se ia continuu, fara intrerupere, ca si extractul de zmeur.

Fetelor, si oare daca mai iau pe langa si ceai de napraznic e vreo problema? Sper sa nu va saturati de atatea intrebari.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, eu ma gandeam sa mai cintinui cu amandoua inca vreo luna,macar. Am inteles ca extractul de muguri de zmeur se foloseste maxim 90 zile,dupa care pauza. Eu alte efecte secundare n-am avut, si ca si Alexia, ma simt bine de cand le iau impreuna. Eu le-am oprit vreo 10 zile acum o luna si imediat a inceput sa ma doara iar sanul drept. Acum deja mi-e bine,bine, ca la CM asta n-am mai simtit aproape nimic inainte sa-mi vina. Cat despre faza luteala, am considerat ca n-am probleme, din moment ce CM meu era de 26-27 zile , iar ovulatia o aveam in a12-a, a13a zi.Acum nu prea mai stiu, ca de la Mastodynon,zic eu, am cam scapat si de sindromul premenstrual si de alte mici dureri.
Eu iau si extractul ptr ca la echo, dna dr Protopopescu mi-a zis ca am ovarele "usor" micropolichistice,pe langa "usoara" mastoza chistica , si m-am gandit sa iau ca poate le impiedica "usor" sa creasca.Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu multumesc mult de raspuns.
M-ai facut sa la partea cu "usor" (Eu iau si extractul ptr ca la echo, dna dr Protopopescu mi-a zis ca am ovarele "usor" micropolichistice,pe langa "usoara" mastoza chistica , si m-am gandit sa iau ca poate le impiedica "usor" sa creasca.)


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Crinutza, eu iau de toate: Mastonynon, napraznic, cretisoara, muguri zm, soc, kamayani, branca u, marar, shecure si ma simt excelent!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Crinuta, elixirul de soc de ia neintrerupt la fel ca si mugurii de zmeur. Vezi ca are prospect si scrie pt fiecare afectiune in parte cat se ia. Ceri si tu la plafar sa-ti dea voie sa citesti prospectul sa nu il iei degeaba. Eu luam cate o lingurita de 3 ori pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cred ca am ratat momentul in care s-a scris la ce foloseste elixirul din fructe de soc...va rog, puteti sa-mi spuneti si mie?
Multumesc si un .Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput