de ce merge forumul asa de greu zilele acestea?
toata lumea a reluat treburile zilnice si intra pe forum in aceasi timp, sau ce se intampla?
s-auzim numai de bine! si
sarbatori fericite!
Vom verifica daca sunt probleme tehnice sau nu.
Multumim pentru atentionare
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ca sa nu mai deschid alt subiect postez aici, desi nu are legatura directa cu "mersul" forumului.
am probleme la logare-pana acum eram logata automat cand intram pe DC, acum trebuie sa ma loghez de fiecare data, dar dupa ce imi apare ca m-am logat cu succes ma "arunca" afara si tot nelogata sunt. asa ca in momentul in care scrie ca sunt logata, deschid rapid o alta pagina de DC, dar si asa trebuie sa ma reloghez uneori. ce-o fi asta?
Ai dezactivata optiunea de cookies in browserul pe care il utilizezi. Trebuie activata aceasta optiune
sau
Utilizezi un firewall care are setata interdictia de a accepta cookies si in acest caz in functie de firewall trebuie sa setezi manual exceptia pentru acest site. Sa nu inchizi firewall-ul in nici un caz dar trebuie optimizat (apeleaza la cineva care se pricepe sa faca asta) daca este acest caz.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Marius, multumesc!
p.s.-nu merge prea bine nici forumul.
marius: unde se gaseste optiunea cookies in browser?
s-auzim numai de bine! si
un an nou fericit sa aveti!
disperata,
-daca folosesti Internet Explorer, clic pe tools/internet options/temporary internet files/delete cookies
-daca folosesti Mozilla, clic pe tools/options/cookies/clear cookies now
Oana_B