am si eu o problema.am 19 ani si am luat diane 35 timp de 2 ani ptr a trata ovare polichistice.in aceasta perioada am avut ciclul menstrual regulat.in prima luna dupa intreruperea tratamentului cu diane 35 ciclul a venit normal dar in a doua luna(decembrie 2005)nu a mai venit si astazi e deja 4 ianuarie.am facut deja 2 teste de sarcina care au iesit negative.
am nevoie de un raspuns care sa clarifice problema
Probabil e o dereglare hormonala ca urmare a intreruperii trat. cu Diane ,poti sa mai faci o echografie ca sa vezi cum mai sint ovarele .
si eu am cam aceeasi problema numai ca la mine ciclul vine o data la 3 trei luni toti medici m/au diagnosticat cu amenoree dar nici un tratament nu a avut efect nu stiu unda sa mai merg ma confrunt cu problema asta de doi ani ionela
Dragelor eu ma confrunt cu aceasta problema de cca 23 de ani si probabil ca asa o sa raman. Initial imi venea ciclul de doua /trei ori pe an. M-au diagnosticat cu amenoree, mi-au dat diverse tratamente cu hormoni, nu s-a intamplat mai nimic.
Mi-au facut tot felul de investigatii si au stabilit ca totul era ok, adica normal, doar ca asa sunt eu mai ciudata.
Pe la 21 de ani am inceput sa iau anticonceptionale si atat timp cat le-am luat (cca 5 ani)- totul a fost ok (28 zile fix).
Dupa intreruperea anticonceptionalelor ciclul imi venea la 50-60 zile. Peste inca vreo cativa ani am nascut. Dupa nastere am ajuns la un ciclu variabil de 28-45 zile, ... in functie de .... fazele lunii.
Deja m-am obisnuit, desi adeseori am emotii si sunt permanent abonata la teste de sarcina.
Deci , asta e....
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."