Cel mai mare defect al unei neveste ...
Raspunsuri - Pagina 9

forte spune:
quote:
Originally posted by zanazanelor
DAR...cand te duci in vizita la cineva si vezi panze de paianjeni pe pereti, praful de juma' de cm pe mobila sau mai stiu eu ce, de ai impresia ca in casa aia nu s-a stat de mai bine de 1 an, deja e cam mult, don't you think? Nu cred ca cineva zice "aoleu, ce puturos e barbatul asteia", nu? Cred ca mai degraba: "aoleu, chiar asa de lenesa sa fie nevasta astuia, incat nu-i in stare nici sa ia panzele de paianjen care mai au un pic si iti pica in cap de lungi de sunt"... Daca gresesc, sorry...
Foarte rau zice. Ar trebui sa gindesti: ia uite, astora nu le e frica de paianjeni. Chiar nu pricep de ce femeia trebuie musai sa stearga praful? Are o gena in plus care o programeaza la asta? Vad ca sinteti primele sa va mai puneti o bara la inchisoare, dar infine, e viata vostra.
Cum va cresteti baietii, asta ar fi interesant de stiut.

Nadia1976 spune:
Iaca mi-am intrebat sotu' ma asteptam sa raspunda ca cel mai mult il deranjeaza cicaleala, dar spre marea mea surpriza a spus: "Shopps too much!".
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

She spune:
Daca mi-ar veni in casa careva si ar bate apropouri la paianjenul din colt MIE, in secunda urmatoare l-a mincat fortat cu pinza cu tot:)

Elise spune:
Zanazanelor, pai am fost dintr-o bucata pt. ca mi s-a parut ca esti la fel.
Daca imi dadeai impresia de panselutza, ocoleam mai mult.
Sorry daca m-am inselat.
cele 3 calitati sint valabile - dar importanta lor difera in functie de "emanciparea" barbatului cu care esti.
daca te priveste ca egal, putin probabil sa iti impuna drept conditii de baza sa muncesti, sa nu cheltui, sa nu vb. mult.
Pai atunci sa ma duca la tzara, sa imi ia o sapa, si oratanii ca sa nu am nevoie sa cheltuiesc, si sa mi-l fac amant pe nea X din deal ca sa vb. cu el.
Sa nu vb. acasa.
Nu e... cam primitiv? Stil Leana si Costel?
Elise

Porumbita spune:
mai, da unde naiba scrie ca dc intr-o casa e mizerie si praful nesters automat femeia e lenesa? scrie undeva ca e strict datoria femie sa se ocupe de smotru? mama ce ma enerveaza mentalitatea asta....

ligeea spune:
Cicaleala dar nu la toate poparele.
Ah. de ce nu m-a facut mama in Italia , mai spre sud ca ce-am vazut acolo...eram Printesa fara limba.
Cat pot sa vorbeasca femeile alea nu poti sa-ti inchipui.
De dimineata de la piata si la plaja si la masa si seara , cred ca si in somn vorbesc. Isi cearta barbatii , dau din maini vorbesc tare si nu le zice nimeni nimic . Mama , de ca nu m-ai facut italianca , mama

viermisor spune:
Daca sta cineva sa-i gaseasca defecte,pai... atunci cel mai mare defect e ca exista.
Cand ai ceva cu un om, una-doua ii gasesti, nu un defect, o mie.
Mari & Bianca(18.07.2004)
Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
http://community.webshots.com/user/viermisor100

alexxia spune:
quote:
Originally posted by forte
Foarte rau zice. Ar trebui sa gindesti: ia uite, astora nu le e frica de paianjeni.

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia

POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

amarantina spune:
Sa stea acasa toata ziua (si sa nu faca nimic) si cand vine sotul seara la 8 acasa, sa-l trimita la coltul blocului dupa tigari si paine. (nu o data - zile, saptamani la rand)
Sa vina sotul dintr-o delegatie, sa gaseasca mancare pe aragaz, sa o manance si sa ajunga la spital (ca mancarea statea acolo de 3 zile). (Dar si ala prost! - cum dracu nu si-a dat seama ca mancarea era stricata???)
Si cand ma gandesc ca a durat 1 an casnicia lor...

Elise spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Sa stea acasa toata ziua (si sa nu faca nimic) si cand vine sotul seara la 8 acasa, sa-l trimita la coltul blocului dupa tigari si paine. (nu o data - zile, saptamani la rand)
Sa vina sotul dintr-o delegatie, sa gaseasca mancare pe aragaz, sa o manance si sa ajunga la spital (ca mancarea statea acolo de 3 zile). (Dar si ala prost! - cum dracu nu si-a dat seama ca mancarea era stricata???)
Si cand ma gandesc ca a durat 1 an casnicia lor...
da...1 an...ce mult daca ea nu il astepta cu friptura calda si proaspata....

Ce altceva o fi gasit la ea?!
Eu nu inteleg mentalitatea asta.... si-a luat nevasta sau aparatura electrocasnica?!
Elise