Dr. Nayel - CF2 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Da,asa sa fie!Care merge prima,povesteste aici! Eu saptamana viitoare o sa ma duc,dar nu stiu inca in ce zi!La spital nu trebuie sa mai fac programare oare?
Mie dr nu mi-a dat sa fac nici o analiza de streptococ B,cand se face aia? Si dupa ce am citit de Municipal,cred ca e foarte important sa o faci!Cum si unde se face?io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ama, eu iti inteleg punctul de vedere privind cezariana. Eu gandesc in acelasi fel.
Eu zic sa discuti cu el clar, si cred ca se poate rezolva.

Inaioana, ai primit pm-ul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

crinuta multam pt intelegere!Da,asta o sa fac..o sa vorbesc clar cu el si despre nastere cand ma duc la control,si eu sper sa inteleaga!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, am venit ieri acasa, sunt ok, am nascut prin cezariana ca nu s-a putut normal, promit ca va povestesc totul. Am intrat sa va zic ca am nascut, dar vad ca ati aflat deja asa ca va pup mult si va multumesc pentru tot ce mi-ati scris. Promit ca intru cat mai curand sa va povestesc cum a fost. Oricum, aveati dreptate, dr. Nayel e un adevarat profesionist, spitalul super ok, personalul la fel. Povestea nasterii o sa o scriu zilele astea.
Pupici multi de tot, ma duc la bebe al meu care e un scump, va povestesc eu mai multe despre el.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Felicitari inca o data, vad ca te simti bine. Sa dormi mult ca sa ai laptic si sa te bucuri de dulcicutz! Si...asteptam cu sufletul la gura (mai ales noi cele noi!) povestea nasterii si poze multe!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

ama, mai citeste si tu pe-aici, pe forum, despre analize & stuff.
inaioana, cum zici tu! Pe link-urile alea zice ca 60% din femeile care au facut cezariana pentru primul copil, il nasc natural pe al doilea. In Romania nu stiu cum se pune problema... Cert e ca daca vrei mai mult de doi copii, trebuie sa stii ca a treia cezariana o faci pe raspunderea ta (ti se cere semnatura)...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Mie dr nu mi-a dat sa fac nici o analiza de streptococ B,cand se face aia? Si dupa ce am citit de Municipal,cred ca e foarte important sa o faci!Cum si unde se face?

io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica

Bebe

Nu te nelinisti , poate intentiona sa ti-o dea mai tarziu, nu conteaza! Eu o fac la Medsana! Vezi si tu ce zice Nayel, intreaba-l si de asta!

Chris, am sa vorbesc si cu Nayel si vedem impreuna. Mersi oricum de informatii.

Mergi la inceput

Chris citesc forumul zilnic,dar nu sunt dr sa stiu si toata analizele pe care trebuie sa le fac!Eu cred ca astea trebuia sa mi le dea dr!pisoi3 inca o data felicitari si din partea mea si te asteptam cu povestea nasterii!!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Fetelor, eu ma gandesc sa ma duc la spital la consultatii ca imi e mai usor. Si vroiam sa va intreb daca eco despre care vorbiti ca le face la consultatii le face la spital sau la cabinet. si inca ceva, la spital cum se procedeaza cu banii, cum te programezi,unde e exact cabinetul lui de acolo...etc, ce credeti ca ma mai ajuta...
Mersi frumos!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ChrisDun

In Romania nu stiu cum se pune problema... Cert e ca daca vrei mai mult de doi copii, trebuie sa stii ca a treia cezariana o faci pe raspunderea ta (ti se cere semnatura)...

Christina

Cum adica "pe raspunderea mea"? Ce mi-o fac io? Raspunderea e a medicilor...ce ma pune sa semnez, ca nu inteleg...?

Mergi la inceput