negi genitali

negi genitali | Autor: ioana1751

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor....

Dragele mele, sunt disperata... am descoperit la sotul meu asa numitele vegetatii veneriene... seamana cu negii genitali.... intai pe abdomen, mai apoi pe penis.... ati mai avut vreuna asemenea probleme? ce ma sfatuiti? Se pot trata? Sunt periculoase? poate pati ceva? Va rog raspundeti-mi cat mai grabnic.

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Posibil sa fie vorba de HPV.... din cate am citit, asa se manifesta. Cel mai bine mergi la doctor si fa-ti analizele. Unele tulpini ale virusului HPV, daca nu este tratat, duce, in timp, la cancer. Nu vreau sa te sperii, dar nu e de glumit.
Uite ce s-a mai discutat pe forum despre...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35729" target="_blank">virusul HPV
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53824" target="_blank">Tetul HPV

Multa sanatate!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

stai linistita si nu intra in panica. cel mai bine ar fi sa va duceti amindoi la un ginecolog sa vedeti daca este cu adevarat vorba de HPV.

s-au scris multe pe forum despre asta, sa citesti din experienta celor care s-au lovit de asa ceva si multa rabdare, caci daca este HPV....nu trece asa usor, dar nici nu este un capat de tara, se trateaza!!!

multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

pastreaza-ti calmul si mergeti amandoi la un cabinet cat mai repede! se trateaza f usor daca e luat din faza incipienta si va tratati amandoi! medicul o sa va explice mai bine! important e sa mergeti impreuna la medic!

Mergi la inceput